Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.06.2011 09:12 - Стотната маймуна
Автор: galatceq Категория: Хоби   
Прочетен: 9874 Коментари: 18 Гласове:
52


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  СТОТНАТА МАЙМУНА

от Кен Кейес младши

 

Настоящата книга е посветена на динозаврите, които безмълвно ни предупреждават, че вид, който не може да се адаптира към променящите се условия, ще изчезне.

Ето историята на стотната маймуна:

Японската маймуна Макака Фуската е била наблюдавана в естественото й обкръжение в течение на 30 години.

През 1952 на остров Кошима учените пускали на пясъка сладки картофи за маймуните. Маймуните харесвали вкуса на картофите, но не и този на нечистотиите, които полепвали по тях.

Една 18-месечна женска наречена Аймо открила, че може да реши проблема като измие картофите в близкия поток. Тя научила на този номер и майка си. Приятелите, с които си играела, също го научили и научили и своите майки.

Между 1952 и 1958 всички маймуни се научили да мият картофите.

Само възрастните, които подражавали на своите деца, обаче, усвоили това нововъведение. Останалите възрастни продължавали да ядат картофите мръсни.

Тогава станало нещо изумително. През есента на 1958 определен брой от маймуните на острова миели картофите – техният точен брой не е известен.

Да предположим, че в даден момент 99 маймуни на острова са миели картофите. Да предположим още, че една сутрин на това се научила и стотната маймуна.

Същата онази вечер почти всички маймуни от този вид миели картофите преди да ги ядат. Когато стотната маймуна добавила своята енергия, пробивът станал.

Най-изненадващото било, че този навик преплувал морето и маймуните на остров Такасакияма също го усвоили.

Съществува момент, когато ако само още един човек се настрои спрямо нещо ново, полето се усилва дотолкова, че се разпространява над всеки.

 

Имаме нужда да осъзнаете факта, че нямаме нужда от ядрена война.

Вие може да се окажете “стотната маймуна”...

“Ако знаех това, което знам сега, никога нямаше да помогна да се разработи бомбата” – казва съветникът на президента Айзенхауер.

През 1970 детски лекар в Колорадо забелязал увеличаването на някои дефекти по рождение. Домовете на тези хора били построени с отпадъчни камъни и пясък от рафинирането на уран.

Индианците Навахо, които работели в урановите мини в Аризона, умрели – и продължават да умират от рак на белите дробове, който преди това бил рядкост сред населението там. Рискът от това заболяване в урановите мини е с 85% по-голям.

Работещите на ядрените подводници в Портсмут, Ню Хемпшиър, заболяват от рак двойно по-бързо.

Когато ядрено оръжие експлодира, то генерира голям брой водородни атоми. Оръжие от 1 мегатон генерира 10 молекули водородни окиси. Тези молекули се издигат заедно с огненото кълбо от експлозията и достигат /при оръжие от 1 мегатон/ до височина 50-70 хиляди фута, където е озона. Там те започват да изяждат молекулите на озона – бусквално, като го изваждат от обръщение за дълги периоди от време. Ако за кратък период експлодират 50% от оръжията, които са се пазели в Русия и САЩ през 1985 година, тази експлозия би създала достатъчно водородни окиси, за да се отнеме 50-70% от озоновия слой над северното полукълбо и 30-40% от озоновия слой в южното полукълбо.

Ако 20% от озоновия слой се разруши, това ще позволи на ултравиолетовите лъчи да стигнат до земята и да ослепят всички незащитени очи. Ако ние можем да носим очила, животните и птиците не могат. Това е най-мащабната екологична катастрофа, която можем да си представим – цялата фауна да бъде ослепена и евентуално да умре.

Цялата екосистема ще се разпадне. Защото ако ги няма насекомите да опрашват растенията, няма да има достатъчно реколта. Ако половината от ядрения арсенал на двете суперсили за 1985 година бъде взривен в рамките на дни, тази катастрофа ще бъде факт.

В периода 1945-1963 няколко стотин хиляди войници са марширували през области, където се тестват атомни оръжия в Невада. Те развиват левкимия 400 пъти по-бързо от средната стойност за страната.

При по-слабо излагане на въздействието на радиоактивни материали развивате рак за 12 или повече години.

Даже малката невидима частичка плутоний е толкова радиоактивна, че може да предизвика рак или да увреди гените ви така, че децата ви да се родят с увреждания.

Изкопаният от земята уран се преработва до плутоний, стронций-90 и много други радиоактивни отрови.

Плутоният се използва за направата на ядрени бомби. Той има полу-разпад 24,400 години и е отровен за период от поне половин милион години.

Сега разполагаме със сто милиона галона опасни радиоактивни отпадъци и никой не знае какво да направи с тях. И те се увеличават с катастрофална скорост в цял свят.

В периода 1946-1963 в района на Marshall Island сме провели над 70 изпитания на ядрени бомби.

Всяка подобна плутониева гъба е изпратила в света трилиони плутониеви атоми. Към 1970 населението на тези острови е страдало от повишена заболеваемост от рак, забавяне на растежа и спонтанен аборт.

Според един професор по биохимия от Харвард, всеки от нас от северното полукълбо носи известно количество плутоний в дробовете си и в други свои органи.

Заводът край Савана Ривър вече е замърсил с плутоний 1,000 кв.мили от Джорджия и Южна Каролина.

През 1979 ядреното замърсяване близо до Колумбия, Джорджия е било с концентрация 320 пъти по-голяма от допустимата.

През 1975 проучване установява, че в земната атмосфера са разпръснати 10,000 фунта смъртоносни химикали.

Радиоактивните атоми са вече част от нашата хранителна верига. Стронций-90 от радиоактивните изпитания в САЩ и Русия е разпръснат над цялата земя. Първо е бил открит в костите на животните и почвата - през 1953. Сега вече е в костите на всички човешки същества независимо от възрастта им или от това къде живеят. Подрастващите в САЩ имат 6 до 8 пъти повече Стронций-90 в костите си от своите родители.

Утечка на Плутоний от завода в Денвър, Колорадо е имало на 11 септември 1957. Резултатът е бил 24% увеличаване на заболяванията от рак при мъжете и 10% при жените.

През периода 1941-1945 на Втората световна война са използвани над 3 мегатона (1 мегатон е равен на 1000 тона) не-ядрени аксплозиви . Сега всяка една ядрена бомба съдържа до 20 мегатона. Само една такава бомба може да разруши цял град и да направи земята под него опасна в продължение на еони.

През 20 век войната трябва да се забрани така, както през 19 век е било забранено робството.

Даже стандартна бомба може да разруши реакторите на ядрен завод.

Ако през Втората световна война в Европа имаше ядрени бомби, те щяха да разрушат континента и да го направят необитаем в течение на хиляди години в резултат на радиоактивния плутоний изхвърлен във въздуха, храната и водата.

Всеки ядрен реактор - където и да е, е уязвим за фанатици, политици и терористи – дори и там да няма ядрени бомби.

Една ядрена война може да изхвърли в атмосферата достатъчно количество фин прах, за да закрие слънчевата светлина и предизвика ядрена зима, която да замрази живота на планетата.

При ядрена война между САЩ и Русия ще има 1,1 милиард непосредствено убити, още толкова ранени и тъй като повечето от медицинското оборудване също ще бъде унищожено, повечето от ранените ще умрат. Общо жертвите ще бъдат около 2 милиарда, или половината от населението на земята. Даже по обяд ще бъде почти тъмно поради огромното количество прах в атмосферата. Бушуващите пожари ще унищожат над 50-60% от САЩ и ще са необходими месеци, за да ре разсее пушекът в атмосферата, температурите ще спаднат драстично и дори през юли всичко ще замръзне. В някои райони светлината ще спадне с 5-10% от предишните нива. Ако бъдат взривени дори 5,000 мегатона, температурите в средния запад ще спаднат до 15-20 градуса под нулата по Фаренхайт за месеци.

САЩ и Русия имат достатъчно ядрено оръжие, за да разрушат всеки град на земята седем пъти!

САШ, Русия, Франция, Великобритания, Италия и Западна Германия продават ядрени и конвенционални оръжия на други страни за над 350 милиона долара ДНЕВНО! Нашите икономики започват да зависят от ролята ни като търговци на смърт.

Сега в САЩ липсват 8 хиляди фунта плутоний и уран от ядрените съоръжения.

Всичко може да стане още в тази минута.

Ако нашата ядрена лудост продължи, нашите потомци могат да се окажат толкова мутирали, че вече да не могат да се причислят към човешкия вид Хомо сапиенс.

Ядрена война може да започне и поради механични повреди в електрониката или поради грешка на персонала.

Една от нашите стратегически подводници “Джордж Вашингтон” преди няколко месеца се е ударила в японски кораб и го е потопила. Тя е една от най-добрите! Загубили сме две такива подводници – те са потънали в океана и до днес не знаем защо. Това са подводниците “Скорпиън” и “Трешър”. По-рано тази година от Арканзас случайно е изстреляна ядрена ракета понеже един от механиците изпуснал гаечен ключ.

Имало е няколко инцидента при които ядрени оръжия буквално са изпадали от самолети. В един от тях ядрено оръжие изпада от стратегически бомбардировач и се приземява в едно блато – досега не е намерено. Отделът по отбрана закупил земята, оградил я и сега тя е ядрено обезопасен район.

През 1961 самолет на борда на който имало 24-мегатонна бомба катастрофира в Северна Каролина. При удара пет от шестте обезопасителни механизъма на бомбата били разрушени. Един от тях предотвратил избухването на бомба еквивалентна на 1,000 експлозии от величината на Нагасаки.

Руски самолет с ядрена бомба на борда катастрофира край Япония.

Американски подводници с ядрен товар на борда се сблъскват с руски кораби.

В резултат на грешка ние пускаме над Испания 4 плутониеви бомби, които за щастие не са избухнали.

Ей, много се извиняваме!

Повреда в компютър подава сигнал, че са изстреляни руски ядрени ракети.

На 9 ноември 1979 компютър включва американските средства за ранно предупреждение по цял свят.

На 3 юни 1980 компютърна грешка в предупредителната ни система активира поредица от събития, резултатът от които е можел да бъде унищожаване на планетата.

Силата на атома промени всичко, освен начина ни на мислене.

Нима човешката съдба е трескаво пътуване от Адам до Атома?

Ядрените оръжия не трябва да бъдат ограничавани – те трябва да бъдат премахнати.

Много важно е да си дадем сметка, че не Русия е нашият враг. Нашият враг е ядрената война. Ще трябва да се научим да живеем с руснаците – в противен случай и руснаците и ние ще умрем почти едновременно.

Човечеството трябва да сложи край на войната или войната ще сложи край на човечеството.

Сега нападението е равно на самоубийство.

През 1958 руска ядрена инсталация експлодира в Киштим. Радиоактивни облаци унищожават стотици мили територия. Тази област в планините на Урал сега е пустиня, която не може да бъде населена в продължение на години. Американското правителство е крило този доклад на ЦРУ в течение на 20 години. Всичко се разкрива през 1977 със закона за свободен достъп до информацията.

Всяка пушка, военен кораб или изстреляна ракета е кражба от онези, на които не достигат храна и дрехи.

Сега на земята се харчат 1 милион долара за въоръжение в минута.

Какво можем да направим за решаването на този проблем?

Вие можете да бъдете “стотната маймуна”.

Докато има живот има и надежда.

Масовите протестни действия имат ефект.

Всеки проблем създаден от човешки ум може да бъде решен от човешки ум.

Какво ни пречи?

Ако оцелеем до следващия век, ние вече не можем да си позволим да разпространяваме смъртоносната болест на омразата, безхаберието и насилствените действия, които водят до убийства, политически убийства и до ядрено унищожение.

Първо, вашият ум е разделен от себе си. Изгубили сте способността да цените себе си.

Второ, умът ви е разделен от физическото ви тяло. Мисленето ви пречи на свободния поток на вашите чувства. Вашата ментална дейност пречи да преживеете жизнеността на своето тяло. Пренебрегнали сте своето тяло и вместо това сте вложили своята енергия в действия включващи гордост, престиж и “успех”, които не са ви осигурили щастие и умиротворение.

Трето, с отделянето на вашия ум от себе си и от тялото, което го приютява, сте се отчуждили от четирите милиарда свои братовчеди, които сега споделят планетата с вас. Изгубили сте връзката с Майката земя и с всичките й същества и сте забравили до каква голяма степен ние зависим едни от други.

В твърде много ситуации автоматически възприемаме хората като “тях”, а не като “ние”. В резултат на тези ментални навици ние все още създаваме “джунгла” в своя цивилизован живот.

Ключовете към човешкото оцеляване са разбиране, сътрудничество и любов.

Всички ние живеем в един свят.

Засегнати сме от липсата на хармония във всички точки на планетата – даже ако не си даваме съзнателно сметка за това.

Ние не сме отделни.

Нашето щастие може да бъде повлияно, ако живеем сред нещастни хора.

Нашата любов може да бъде повлияна, ако живеем сред хора, които не се обичат.

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

 

 

.

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Точката в средата: огневата мощ на Втората световна война.

Останалото: Днешният ядрен арсенал.

Днес има над 50,000 ядрени устройства.

Искате ли децата ви да умрат защото вашият ум не е бил достатъчно гъвкав, за да прости?

Нашето его и ум ни карат да имаме чувството, че разделението е извън нас, а не в нас самите.

Намерете начин да спомогнете с енергията си за осъзнаване в световен мащаб на факта, че манталитета за решаване на проблеми с ядрени бомби трябва да бъде премахнат.

Ще поемете ли своя дал от отговорността за създаването на енергията на стотната маймуна, която ще промени съзнанието на цялата планета?

Бъдете информирани, изпълнени с надежда и енергични.

Бъдете бдителни в своите мисли за мир и любов.

Нека вашият ентусиазъм проникне колективното съзнание!

Не чакайте останалите край вас да отворят своите сърца.

Вашата енергия може да наклони везните, когато я прибавите към енергията на хилядите други.

Явлението на стотната маймуна показва нашата отговорност и нашата сила.

И всичко започва точно тук – в моето сърце и във вашето, точно сега!

Това е най-спешният проблем, пред който сме изправени днес.

Всичко друго в нашата цивилизация има второстепенно значение.

 

Превод от www.wowzone.com/monkey.htm Еми Манолова


 

 Гласувай:
52
01. balkanian - Силата на Ума
04.06.2011 13:29
Има само една сила, която е по-силна от силата на Атома, и това е силата на Ума!
Бих добавил: за да има Любов, трябва да има и взаимност, и справедливост, както и планиране.
Благодаря за хубавата статия!
цитирай
2. анонимен - Опитите за самоубийство на Човечеството продължават
04.06.2011 13:54
Една неизвестна информация. Когато радиацията достигне горните пластове на йоносферата тя изчезва, вследствие космически светкавици, причината за чиито произход се считат Космическите лъчи, тяхната Кинетична енергия. С една дума, все пак Космическия разум се опитва да ни съхрани като Човешки индивиди. За съжаление опитите за самоубийство на Човечеството продължава.
цитирай
3. анонимен - тра-ла-ла
04.06.2011 14:06
...10 молекули са нищожно малка и безвредна част от каквото и да е, 1 МЕГАтон НЕ е равен на 1000 тона (1КИЛОтон) и само в комиксите можеш да изстреляш ракета с гаечен ключ изпуснат от механик!!! все едно чета разказите на дете от детската градина...
цитирай
4. virgo - Мога ли да бъда стотната майнуна?
04.06.2011 14:38
Всичко започва точно тук – в моето сърце и във вашето, точно сега! Но ако не съм готова- мога ли да бъда стотната маймуна? <3<3<3
цитирай
5. miaa - Войната в 21 век е немислима!
04.06.2011 16:01
Тя е процес,който разорява тези, които са я предизвикали!
Само разумът и мъдростта, могат са я спрат!
Поздравления за постинга,Galatceq !
цитирай
6. neprosvet - Браво! Хареса ми постинга! Всеки трябва да се замисли!
04.06.2011 16:02
Какво искаме и какво очакваме от бъдещето?!
"Човечеството трябва да сложи край на войната или войната ще сложи край на човечеството".
Тайничко се надявам, че разумът ще надделее...
Да не си скриваме главите в пясъка...нека всеки започне от себе си...доброто, за да се надяваме и на добро бъдеще!


цитирай
7. taidzi - Така нареченият "синдром на ...
04.06.2011 16:47
Така нареченият "синдром на стотната маймуна представлява колективният разум в действие. След като достатъчен брой отделни умове започнат да мислят по определен начин, техните мисловни модели стават достатъчно силни в колективния разум, за да могат и други индивиди да имат достъп до тази информация. След като в продължение на векове дисбалансът е предавал мисловни модели на колективния разум и е използвал милиарди плътни физически тела за тази цел, не е трудно да се разбере как са възникнали илюзиите и погрешните разбирания на човечеството и защо са толкова силни.
цитирай
8. galatceq - Има само една сила, която е по-силна ...
04.06.2011 18:49
balkanian написа:
Има само една сила, която е по-силна от силата на Атома, и това е силата на Ума!
Бих добавил: за да има Любов, трябва да има и взаимност, и справедливост, както и планиране.
Благодаря за хубавата статия!

И силата на мисълта от мен :)
цитирай
9. galatceq - Една неизвестна информация. Ко...
04.06.2011 18:49
анонимен написа:
Една неизвестна информация. Когато радиацията достигне горните пластове на йоносферата тя изчезва, вследствие космически светкавици, причината за чиито произход се считат Космическите лъчи, тяхната Кинетична енергия. С една дума, все пак Космическия разум се опитва да ни съхрани като Човешки индивиди. За съжаление опитите за самоубийство на Човечеството продължава.

Значи е време за преоценка , няма какво да се губи повече !
цитирай
10. galatceq - . . . 10 молекули са нищожно малка и ...
04.06.2011 18:50
анонимен написа:
...10 молекули са нищожно малка и безвредна част от каквото и да е, 1 МЕГАтон НЕ е равен на 1000 тона (1КИЛОтон) и само в комиксите можеш да изстреляш ракета с гаечен ключ изпуснат от механик!!! все едно чета разказите на дете от детската градина...

Разни хора - разни идеали ( Алеко Константинов )
цитирай
11. galatceq - Всичко започва точно тук – в моето ...
04.06.2011 18:51
virgo написа:
Всичко започва точно тук – в моето сърце и във вашето, точно сега! Но ако не съм готова- мога ли да бъда стотната маймуна? <3<3<3

Няма невъзможни неща, virgo :) И най-дългият път започва от първата крачка :)
цитирай
12. galatceq - Тя е процес, който разорява тези, ...
04.06.2011 18:52
miaa написа:
Тя е процес,който разорява тези, които са я предизвикали!
Само разумът и мъдростта, могат са я спрат!
Поздравления за постинга,Galatceq !

Мерси , да си пожелаем повече разум, мъдрост и сърце , miaa :)
цитирай
13. galatceq - Какво искаме и какво очакваме от ...
04.06.2011 18:54
neprosvet написа:
Какво искаме и какво очакваме от бъдещето?!
"Човечеството трябва да сложи край на войната или войната ще сложи край на човечеството".
Тайничко се надявам, че разумът ще надделее...
Да не си скриваме главите в пясъка...нека всеки започне от себе си...доброто, за да се надяваме и на добро бъдеще!Мерси , и моята надежда е същата , neprosvet !
цитирай
14. galatceq - Така нареченият "синдром на ...
04.06.2011 18:55
taidzi написа:
Така нареченият "синдром на стотната маймуна представлява колективният разум в действие. След като достатъчен брой отделни умове започнат да мислят по определен начин, техните мисловни модели стават достатъчно силни в колективния разум, за да могат и други индивиди да имат достъп до тази информация. След като в продължение на векове дисбалансът е предавал мисловни модели на колективния разум и е използвал милиарди плътни физически тела за тази цел, не е трудно да се разбере как са възникнали илюзиите и погрешните разбирания на човечеството и защо са толкова силни.

Невероятно обобщение , taidzi :) Впечатлена съм за пореден път от твой коментар !
цитирай
15. virgo - Точно първата крачка е най-трудната.....:)
04.06.2011 19:30
galatceq написа:
virgo написа:
Всичко започва точно тук – в моето сърце и във вашето, точно сега! Но ако не съм готова- мога ли да бъда стотната маймуна? <3<3<3

Няма невъзможни неща, virgo :) И най-дългият път започва от първата крачка :)

цитирай
16. galatceq - Всичко започва точно тук – в моето ...
04.06.2011 21:52
virgo написа:
galatceq написа:
virgo написа:
Всичко започва точно тук – в моето сърце и във вашето, точно сега! Но ако не съм готова- мога ли да бъда стотната маймуна? <3<3<3

Няма невъзможни неща, virgo :) И най-дългият път започва от първата крачка :)


Искрено ти желая да я направиш <3
цитирай
17. bojo12345 - Ефектът на 100-та маймуна още веднъж доказва, че холографската система е навсякъде!
06.06.2011 11:35
В нас и около нас, другите планети и вселени. И че това, което 99 маймуни правят на един остров, на друг остров започват да го правят същото. други маймуни. Това е и връзката между всичко в този свят .
Поздрави за темата.
цитирай
18. samorasla - Хората са по-инертни от маймуните
10.06.2011 14:28
За жалост хората са много по-инертни от маймуните. Това може да се приеме и като доказателство, че те не са наши предци. Това е в кръга на шегата... Сериозното е, че войната не е прекъсвала от десетилетия, но не е на бойното поле. Воюва се ежедневно срещу човечеството - подмолно и непрекъснато, чрез храната, чрез водата, чрез въздуха, който дишаме. Хора, събудете се!...
Но ние сме по-силни - защото какво е една инкарнация пред Вечността!
И тъмните сили са наясно с това, те не могат нищо и никого да унищожат, единственото което постигат е да всяват страх пред онези, които още не са осъзнали, че смъртта е илюзия, както всъщност и всичко останало в дуалния свят.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: galatceq
Категория: Хоби
Прочетен: 1782494
Постинги: 507
Коментари: 2666
Гласове: 9045
Календар
«  Ноември, 2018  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930