Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.01.2010 14:35 - 2012, А ПОСЛЕ?
Автор: galatceq Категория: Хоби   
Прочетен: 10383 Коментари: 7 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

Преди ден-два попаднах на руски форум, където се разискваше тази тема и ми направи впечатление ограничената представа, която имат доста напреднали в духовно отношение хора. Възможно е в България да разсъждават по същия начин, и затова ми се прииска да споделя виждането си в този момент, по този въпрос.  

И така, като се започне някъде от средата на юни 2009 г. с поредица земетресения, по всяка вероятност, ще престане производството на петрол по цялата Земя. Вероятно ще останат някои отделни места, където добивът ще продължи, но те ще станат прицел за тези, които имат навика да решават проблемите си с военна сила. До края на 2009 ще стане ясно на всички, че нещо се е променило в глобален смисъл. И тогава започва това, което наричам „големия ужас”, но забележете, той не възниква в следствие земетресения или други катастрофи – такива и сега стават постоянно. Просто милиарди хора осъзнават изведнъж, че нещо се е променило много сериозно, привичното им предсказуемо бъдеще изчезва и неизвестността провокира всичките им страхове. Това нарушаване на равновесието в глобален мащаб предизвиква ускорено, основно три вида следствия: там където има натрупан негативизъм най-често стават земетресения и други природни бедствия. Масовата психоза предизвиква развитието на смъртоносно заболяване. И масовият страх развихря агресивността, което води до локални военни действия, както казах, борба за петрол и разни религиозни противоречия. Разбира се, и обичайните старост и болести също вземат своето.  

Вероятно, за около три години, земното население ще намалее наполовина. Но моля, не го приемайте като катастрофа. Всичките тези души, които си тръгват ускорено от материалния свят, разбират на висше ниво, че  променящите се условия не са подходящи за тяхното развитие. Те стават пречка за другите, тъй като натоварват допълнително с негативни енергии масовото съзнание, което усложнява в много голяма степен неговата промяна. За да се минимализират пораженията, се отваря огромна работа за напредналите духовно, които трябва да успокояват и да обясняват ситуацията на хиляди хора. Хора, които ще успеят да овладеят страховете си има навсякъде, затова нека всеки се занимава със собственото си обкръжение.  

Възнесение се получава, когато човек СЪЗНАТЕЛНО повишава постепенно честотите (вибрациите) на материалното си тяло. След доста ежедневни занимания, вибрациите стават толкова високи, че материалното тяло става астрално, т.е. става невидимо в материалния свят, може да преминава през стени, да се предвижва мигновено на огромни разстояния и т.н. В действителност, тези, които се възнасят и тези, които умират отиват все в астралния свят, но разликата е голяма. Тези, които са минали през смъртта, не са завършили работата си в материалния свят и ще трябва да си търсят друга планета за да довършат това, което им е останало. А тези, които са се възнесли, противно на масовото мнение не се устремяват към небесата, т.е. в рая. Всъщност, това е въпрос на личен избор. Но си мисля, че щом някой се е възнесъл, той е загрижен и за другите, останали в материалния свят. А възнесението дава тази възможност, съзнателно да намалявате вибрациите на астралното си тяло и то да се материализира там където поискате. Така че, възнесените стават обитатели на два свята и натрупаният опит дава възможност ефективно да помагат на тези, които все още не са успели да се възнесат, а имат желание за това. Така че, възнесението не приключва с края на 2012 година, а интензивно продължава през следващите сто години.  

Тъй като възнесението е въпрос на личен избор и усилия, някои ще успеят още преди, енергийния резонанс в края на 2012 година. Но тогава енергията на Земята ще е най-интензивна и това ще подпомага тези, които им остава малко до постигането на необходимия предел. Прекрасно би било, ако това се постигне от милиони хора, все пак през последното хилядолетие са се възнесли по-малко от десет човека, а милиони, вече е грандиозно събитие. Вероятно, на материалната Земя след 2012 година, ще останат повече от два милиарда човека и не всички от тях ще имат духовни интереси. Понеже държавните формирования ще се разпаднат, някои от тях ще се почувстват като в разграден двор. Затова ще е належащо образуването на духовни общини за колективно осигуряване на безопасността и за духовна работа. 

Навярно ви е правило впечатление, че обикновено, когато четете духовни материали или молитви, тялото ви започва да вибрира леко. Ако опитате волево да засилите тези вибрации, ще забележите, че можете, както да ги засилвате, така и да ги намалявате. Така че, тренирайте, поне по няколко пъти на ден, колкото се може по-продължително време. За повишаването на вибрациите, може да използвате дълбоко дишане, произнасяне на глас: „Повишавам вибрациите си! Още, още, още…” Това вибриране трябва да стане постоянно, затова избягвайте намаляването им с негативни чувства и мисли. Най-важното е да харесвате и обичате материалното си тяло – така наливате в него допълнителна енергия, което още повече повишава вибрациите ви. При всеки, енергийните процеси имат индивидуални особености, така че експериментирайте с най-различни методи и търсете оптималния за вас начин. И не се престаравайте прекалено – все пак физическото тяло е доста инертно, давайте му възможност да успее с промените. Търсете златната среда, за да не си създадете разни проблеми. Успех
http://www.yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=1466




Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. minchomin - За сега все още нищо не е определено и ...
01.01.2010 23:45
За сега все още нищо не е определено и ясно. Нито конкретни срокове, нито конкретни събития и последовотелност. Единственото, което следва да се прави е стремеж към повишаване съзнанието на всеки един.
цитирай
2. galatceq - :) Един момент - всеки, който се з...
02.01.2010 12:07
:) Един момент - всеки, който се занимава с медитация знае, че бъдещето е разновариантно, така че представеното тук е една от версиите му. Все пак си струва да се замислим върху нея, затова я постнах тук ....
цитирай
3. botyo - Със сигурност скокът на съзнанието ...
03.01.2010 01:55
Със сигурност скокът на съзнанието е неизбежен.
цитирай
4. drugi - 2012 ...
03.01.2010 14:57
http://drugi.blog.bg/zvezdi/2010/01/03/2012.465489
цитирай
5. victoriavselena - и именно защото сме в момент
05.01.2010 14:09
на себеопределяне, аз призовавам към обединяване на силите на доброто. Поздрави за постинга
цитирай
6. galatceq - :) Присъединявам се, заедно ще п...
05.01.2010 15:13
:) Присъединявам се , заедно ще постигнем повече
цитирай
7. galina1 - Здравей }}}
16.06.2010 21:00
Съвсем случайно попаднах на материала и реших да го пусна. Истината е, че сега, в този момент какви ли не мозъчни травми се прилагат спрямо хората. Аз категорино НЕ вярвам на подобни неща, но споделям твоята истина да станем по-добри и да можем поне малко от малко да обединим волята си за спокоен утрешен ден. Ако ти, ако аз, ако още няколко успеем да се обединим въпреки различията, ще е хубаво. Не ме интересува кой какъв цвят изповядва, интерсуват ме хората това което бяха, това което можем да бъдем и бихме могли да бъдем. Да си припомним любовта, която като е ли отхвърлихме и позабравихме. Права си galatceq "Бихме постигнали повече ако не се гледаме накриво и се хванем за ръце." Спокойна вечер }}}
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: galatceq
Категория: Хоби
Прочетен: 2319500
Постинги: 507
Коментари: 2666
Гласове: 9047
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031