Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02.2010 18:06 - Багрина Кларк, Човекът - Божествен отново
Автор: galatceq Категория: Хоби   
Прочетен: 1143 Коментари: 1 Гласове:
3



ПРОЗОРЕЦ КЪМ ВСЕЛЕНАТА

    Световете се взаимопроникват. Те наподобяват конструкцията на зелката и не могат да съществуват сами за себе си. Всеки свят е клетка от гигантското тяло на Мирозданието. Както вашето тяло има много клетки и всяка е с определено предназначение, така и всеки свят чрез своята специфика и разположение изпълнява определена роля в Божественото Мироздание. И световете както клетките се обновяват. Това е един непрестанен процес.
    Движението изпълнява основна роля за съществуването на световете. При своето движение всички светове преминават през различна енергийна среда и търпят промени.
    В момента Земята е навлязла в енергийна зона от Слънчевата система, която променя човешкото съзнание. Независимо че орбитата на Земята привидно е една и съща, тя пътува с цялата Слънчева система в Галактиката, а Галактиката ви също извършва пътешествие около центъра на вашата Вселена, а Вселената пътува около центъра на Божественото Мироздание. Всички видове енергии текат отвътре навън и след това отново се връщат към центъра. Като преминават през различни енергийни зони на Мирозданието, световете си взаимодействат с тях и търпят преобразувания, които им позволяват да разгръщат все повече качества на енергиите, от които са съставени.
    Това е един неизразимо сложен процес на енергийно взаимопроникване между световете, който допринася за тяхното все по-всестранно разгръщане. Разбирате, че говорим за тези процеси максимално опростено. Целта ни е да разберете, че Земята, Слънчевата ви система, Галактиката ви са част от едно необозримо Цяло. Те са клетки от един по-голям организъм, а всеки един от вас е клетка (образно казано) от земния свят. Чрез Земята вие сте включени към цялостния организъм на Мирозданието и към неговите промени. Всичко, което се случва на Земята и в неизброимите светове, се докосва и до вас, а чрез процесите във вашето тяло чрез вашите мисли и чувства вие се докосвате до останалите светове.
    Във всеки един момент вие създавате специфично енергийно поле около себе си. Хората, които са в близост един до друг, създават групово, също специфично енергийно поле. От съчетанието на тези полета по цялата планета се образува енергийното й излъчване, като към спецификата му се вместват и всички природни процеси. Енергийната характеристика на Земята се променя всеки един момент. Ако голяма група от хора са гневни, то това веднага се отразява на енергийното излъчване на Земята. Ако голяма група от хора се страхуват, техният страх също се отразява на излъчването на планетата.
    Всяко чувство е определен вид енергия. Еднаквите енергии на цялата планета се групират. Съчетанието между видовете енергии създава енергийната характеристика на Земята във всеки един момент. Когато преобладават негативни чувства и мисли, Земята излъчва преобладаващо такива енергии и те дават информация на другите светове какво се случва на планетата ви - дали преобладават хармоничните взаимоотношения или - антагонистичните. Присъствието на последната земна цивилизация създава много негативна енергийна характеристика на планетата ви. Безкрайно дълго от Земята звучи алармен сигнал за глобално бедствие, който пронизва останалите светове.
    Както и по-рано казахме, във Вселената, както и в цялото Мироздание, няма тайни. Енергията, която формирате, е като отворен прозорец, през който се вижда всичко, което се случва вътре.
    Отново ви водим по нишка, която стига до самите вас. Макар всичко да изглежда толкова отдалечено от вашия собствен живот, това не е така. Какво се случва във вашия дом, служба, град, страна, континент и планета зависи и от вас; какво излъчва Земята зависи и от вас; какъв сигнал звучи през световете от Земята зависи и от вас.
    Разбира се, не го осъзнавате, но след като носите частица от Божествената субстанция в себе си, независимо от вашата воля и желание, вие сте приобщени към това невероятно нещо - Мирозданието. Няма начин да се абстрахирате от него, защото вие мислите, чувствате и действате, във вас текат физиологични процеси и всичко това създава енергийната ви характеристика, която също независимо от волята ви участва в цялостната енергийна характеристика на планетата и оттам нататък се приобщава към другите светове.
    Поради мащабите на тези процеси всичко за вас е в сферата на имагинерното. Вие си имате вашия мъничък свят с всичко, което се случва в него. А в него има много болка, много грижи, много страх, разочарования, събития, които квалифицирате като неуспехи. И вие сте концентрирани именно върху тази страна на живота си и през голяма част от него излъчвате негативни енергии. По този начин вашият личен принос към цялостния живот е негативен; по този начин вие сте участници в създаването на един грозен свят, който не е заложен в Божествената субстанция; именно по този начин хората стават създатели на низши енергийни същества и увеличават пространствата, в които те съществуват. Тези същества използват енергиите на страха, на злобата, егоизма, алчността и завистта - всички енергии, които излъчвате чрез подхранването на тези качества в себе си.
    Струва ви се невероятно, но взаимосвързаността на процесите и вашето участие в тях е реален факт. Вие съществувате в свят, който сам създавате и който влияе на цялостния живот на Земята и извън нея. Носите отговорност за света, който създавате.
    Веднага ни възразявате: „Аз да, правя добро, ама другите..."
    Виждали сте как светлината постепенно поглъща мрака и настава ден. Ако сте добронамерени и излъчвате Любов към Цялото, то вие парирате до известна степен негативния свят, който създават други хора - той постепенно може да бъде променен. Грижете се улицата пред вашия дом да бъде пометена. И когато всеки помете пред своя дом, цялата улица ще бъде чиста. Иска се вашият мъничък принос и съпричастие към създаването на Добро за Цялото.
    В „Земята - щастлива отново" ви разказахме в какъв важен космически момент се намират Земята и вашата цивилизация. Говорихме ви много за Семейството на Светлината и неговата роля за спасението ви. Към вас е отправена енергия, която отваря съзнанието, събужда все повече мозъчни клетки, както и Божествените ви възможности, които са закодирани във всеки от вас. Сега е върховният момент, когато Светлината трябва да надделее над мрака. Раковите клетки, които сте развили чрез негативните си мисли и чувства и които заплашват с унищожение целия организъм, трябва да бъдат премахнати чрез положителните енергии, които ще се научите да излъчвате чрез добрите си мисли и чувства. Армията на Светлината настъпва и вие трябва да изберете на кой фронт ще бъдете воини. Двата фронта са навсякъде в живота ви - постоянно имате възможност за избор към коя армия да влеете своите усилия. Когато сте добронамерени към Цялото, вие сте добронамерени и към себе си, и обратно. Колкото повече са прозорците във вашия свят, от които започва да се вижда красота и хармония, толкова по-скоро от земния прозорец към Вселената ще започне да проблясва Светлина.
http://www.yosif.net/bg/duh/index44.htm



Тагове:   Отново,


Гласувай:
3



1. анонимен - ako taka srawniavame
04.02.2010 21:12
to znachi che v programata na zemiata e zakodirana ne samo svetlinata a i tumninata.zashtoto kakto s nastupvaneto si denia unishtojava noshtta taka i noshtta s nastupvaneto si iziajda denia.i zemiata ima nujda i ot pareshtite luchi na sluntseto,no i ot nostnia pokoi i otsustvieto na svetlina.i kude sme sega nie v momenta v izgriavashtia den?da bude den togava i to iasen svetul den s nashata pomosht.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: galatceq
Категория: Хоби
Прочетен: 2334412
Постинги: 507
Коментари: 2666
Гласове: 9047
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930