Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.09.2010 17:29 - Eволюционни измами с човекоподобните маймуни
Автор: watchtowerman Категория: Политика   
Прочетен: 17557 Коментари: 25 Гласове:
21


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

     През 1891г. ревностният еволюционист д-р Дюбоа намира на о-в Ява парче от теменната част на череп, отломък от бедрена кост и 3 кътни зъба. Останки, лежащи разхвърляни на 20-30 метра едно от дръго. Открити са в старо корито на река, където има много кости и на други животни. В проведените от 24 знаменити учени разисквания по идентифициране на находката първоначално се приема, че съществото е живяло преди 750 хил. год.; после – 1 млн г. Дебатите по опознаването също не са единидушни. Десет от участниците казали, че костите принадлежат на маймуна, седем твърдели, че са кости на човек, а останалите седем - че това е “липсващото” звено(още наричано “недостигащото” или “свързващото” звено са понятия за онова човекоподобно същество - ясно изразен преходен етап между маймуната и човека). Самият Дюбоа накрая на дебатите заявява, че променя първоначалното си мнение - намерените кости принадлежат на вид гибон.

    Обаче, на еволюционистите така много им трябват “научни” доказателства за да придвижат теорията си към науката, че нямат задръжки. Медиино се налага мнението на 7-те - находката на д-р Дюбоа е знаменития антропоид, прародителя на човека – Питекантропус Еректус.

      Този случай превръща о-в Ява в обект на нови претърсвания. И в 1926г. идва новината: намерен е брат на Питекантропус. Проф. Хеберлайн от Ирландския медицински център е намирил неповреден череп на маймунообразно същество.

       “Недостигащото звено е намерено”, тръбят еволюционистите. Но нали го бяха намерили през1891г.?

   Обаче по-късно се установява, че тази “чудесна” находка е...чашка от коляно на слон. Еволюционна измама!

 

    През 1912г. аматьорът на изкопаеми Чарлз Даусен донася на д-р Артър Удуърд, известен палеонтолог при Британския музей, част от челюст, два кътни зъба и част от череп. Намерени са в яма, пълна с чакъл до Пилдон, южна Англия:. Антрополозите се залавят за работа и “установяват”, че това са кости на същество, живяло преди 500 хиляди години. Д-р Удуърд нарича това същество Еантропус Даусен, в чест на откривателя му.

     Но след години се разкрива, че челюстта принадлежи на маймуна, умряла преди 50 години, зъбите й изпилени, за да не се забелязва техния естествен нарез и форма, и след това изкусно боядисани с бихроматов поташ. Какво друго, ако не еволюционна измама в антропологията!

      Друга фрапантна измама! Гаспаро Питекус Гаролдкуки - човекоподобната маймуна, смятана за най-стария прародител на човека. Останките от нея са намерени в щата Небраска, САЩ, от г-н Кук. И знаете ли какво намерил г-н Кук? Един зъб! И този зъб е изследван от знаменити учени, които заключават, че принадлежи на същество, живяло преди 1 милион години. Колко много се е писало за това същество, как са го възпроизвеждали, поставяли в музей, в рисунки, учебници. След време открили и целия скелет на съществото, на което принадлежи този зъб - вид...свине(!), обитавали някога простора на американския континент. Значи, има учени, които са в състояние да създадат цял човешки род на основание на свински зъб, при това не се поколебават да определят и възрастта му. Още една еволюционна измама в антропологията!

    Друга човекоподобна маймуна е Хайделбергския човек. Недалеч от Хайделберг, Германия, д-р Шоетензак намира в пясъчното корито на река Мадер челюст. Отначало се говори, че тази челюст е отпреди 700 хил. години. След това прогнозите са, че е на 375 хил. години, накрая – 500 хил. години. Която ли догадка ще се окаже най-сполучлива за времето, в което живеем?

    Антрополозите не са единни и по идентифицирането на тази находка. Едни казват, че това най-после(!) “свързващото звено”, други го отричат напълно. Някои - че находката е много ценна, а други – че не струва пукната пара, - черепът на съвременния ескимос има всички характерни черти и особености, които са налице и у Хайделбергския човек.; че са намерени на о-вите на Юга племена с такива масивни долни челюсти, че хора с такива челюсти могат да се срещнат и в кой да е град. Обаче надделяват “революционните” еволюционисти и на основание на чисто въображение извайват от гипс маймуно-човек. И го поставят в музейте като “доказателство” за еволюцията. Поредната еволюционна измама в антропологията !

 

   Така, въз основа на чисти ненаучни методи и предположения, се градят периоди за развитието на прехода маймуна-човек: 

-        Питекантроп – о-в Ява – 1 млн    години – най-древния;

-        Хайделбергския човек и родствениците му – 500-600 хил год.

-         Неандерталци – 200 хил год.

      Но това “научно” подреждане на примати и периоди не кара дълго ...

     През лятото на 1959г. в Танзания са открити кости от човекоподобни, чиято възраст, учените определят на 2 млн години. После, в Кения, през 1968г. са намерени кости идентифицирани на възраст 4-4,5 млн години. Следва Етиопия, през 1970г. са открити човекоподобни кости определени на 5-5,5 млн години.

      В геологически пукнатини на пустинното плато Потвар, Пакистан, археолози откриват кости от 80 човекоподобни същества, идентифицирани на възраст между 8 и 13 млн години.

     Новопоявилите се открития, вместо да подкрепят предишните “еволюционно научни” заключения, всъщност ги сриват. “Еволюционната” граница за първоначалната поява на човека на земята все повече се отдалечава в безкрая на миналото. На еволюцинистите започват да им трябват все по-големи периоди от време за да вместят в тях еволюционните си въжделения. Но и това не ги спасява...

 

     В пустинята Гоби, през 1959г, съветско-китайска експедиция открива върху вкаменен пясъчник отпечатък от ботуш. Възрастта на отпечатъка е...50 милиона години!

     Американският археолог Г.Буру съобщава през 1931г. за находки на отпечатъци от човешки крака в слоеве, възрастта на които е...250 милиона години! А това е време, в което според еволюционистите не е имало и динозаври.

       Има и една друга интересна поредица от находки – тази в коритото на Пелекси Ривър, Тексас – дъно на река, съществувала в ерата на Креда. Тук са се запазили отчетливи следи от динозаври.
image


image 


    Шокиращото е, че редом с тях има такива и от....човешки крака! И то така сякаш Човекът е преследвал динозаврите. Предусещам скептични усмивки...

   Намерените човеки отпечатци съответстват на човешки крак със сървеменен номер 108. Според изчисленият това трябва да е човек с височина 4,5-5 м и тегло над три тона! 
 

image

 

image






     И така, въпросът, откога съществува Човекът на земята, остава открит. Опитите на еволюционостите да му дадат отговор не само, че се провалиха, ами показват, че са преднамерено подправени и измамни.

    “Това определение (недостигащото звено – б.а.) води човека в заблуждение като намеква, че не достига само едно звено в цялата правилна и пълна верига. По-правдиво е да се каже, че най-важните части на веригата ги няма, а защо няма повечето части, то трудно е да се каже има ли въобще някаква верига” – Антоний Станден.

       Проф. Страус:

   ”Най-важното за отбелязване е, че преходни форми между човека и другите примати няма. Тези преходни форми, приети да се наричат “недостигащо звено” блестят със своето отсъствие днес така, както и преди сто години”.

      Сър Артьр Кейт:

      „Еволюцията е недоказана и недоказуема. Ние обаче вярваме в нея, защото тя е единствената алтернатива на учението за Сътворението, което ние не искаме да приемем.“

        Джон Уотсън:

   „Еволюционната теория е универсално възприета не защото е доказана, а защото единствената й алтернатива – Сътворението, е очевидно невероятна.“

      В края на своя живот Дарвин с горчивина споделя:

     “Аз бях младеж с незавършени идеи. Тогава подхвърлях различни въпроси и предположения. За моя изненада, идеите се разпространиха като див огън. Хората направиха от тях религия”.


 




Гласувай:
21



1. gidmastar - Днес участвах в такъв спор. Евол...
20.09.2010 18:07
Днес участвах в такъв спор. Еволюция, нещо толкова недоказуемо.
цитирай
2. andrei - Поздрав за поста!
20.09.2010 18:12
В последните тридесетина години еволюционната теория стана на пух и прах,но учените се държат за нея,като удавник за сламка,защото ще рухне не само еволюционната им теория,но и смятаните за непоклатими социални и политически системи!
цитирай
3. watchtowerman - gidmastar,
20.09.2010 20:28
желая ти успех в доказване научността на фактите на Сътворението. Гадното е, че еволюционният атеизъм отстъпва, но сега въвежда в употреба Ислямизъм, за да се противопоставят чрез него на Християнството...Битката доскоро беше за "научността", сега я въвеждат в политиката. Имам предвид, че трябва да се подготвяме за битка с еволюцията в областта на политиката...
цитирай
4. watchtowerman - Благодаря за оценката andrei,
20.09.2010 20:37
бих повторил казаното по-горе - еволюцията рухна като "научен подход", но предстои да се преборим и изчистим "еволюционизма" в областта на политиката. Разбрали провалът си еволюционистите-атеисти в глобален мащаб правят завоалиран опит да противопоставят на Християнските възгледи Ислямизъм...Просто вижте какво става в Европа, политически забрани за библейския Божествен Интелигентен дизайн, а в същото време европейска свободна ислямизация. Забраната на "бурките"?! Че какъв по-хубав ОБРАТЕН ефект от ЗАБРАНИТЕ - ДА ЗАБРАНИШ означава да КОНСОЛИДИРАШ ответната страна... "Държавна" намеса във Франция срещу ромите - и каква консолидация на ВСИЧКИ РОМИ ! Сега "ромските права" се качват КАЧЕСТВЕНО на по-високо равнище - обособяване на ромска "държавност", само трябва да се намери територия...
цитирай
5. linaviraassaamy - Много интересно,
27.09.2010 10:41
навява ми картини и идеи, които мога да претворя във фантастични разкази!
цитирай
6. watchtowerman - Според мен,
27.09.2010 13:25
linaviraassaamy, всяка фантастика по темата ще си е отражение на минала действителност.
цитирай
7. monarchism - Нещо интересно - http://nobeli...
26.10.2010 11:33
Нещо интересно - http://nobelisti.com/
цитирай
8. watchtowerman - Благодаря за линка
26.10.2010 18:57
monarchism, много ценно четиво.
цитирай
9. estirbg - Ето още нещо любопитно!
25.12.2010 15:22
И тъй като Бог не прави никога нещо само за себе си, беше открито едно доста впечатляващо доказателство, че еволюцията е абсолютно безсилна да обясни находката на остров Фиджи: Откриха огромен отпечатък от човешки крак (http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3238636 ). Отпечатъкът е във вкаменелост, а следата е със солиден размер – 33 см! Нещо, което съвсем не може да бъде обяснено от еволюцията, която твърди, че човекът е произлязъл от маймуната и размерът му малко се е променял. Излиза, че съвсем не е така, тъй като тази следа вероятно е от човек с ръст може би над 3 метра! Още по-любопитно е, че отпечатъкът, според учените, е отпреди няколко хиляди години – съвсем точно отговарящо на времето от Потопа до наши дни, а не на десетки хиляди или милиони, както твърди еволюцията! Бог наистина си има грижата и доказва това, което е казал преди 2000 години: “Ако тия млъкнат, то камъните ще проговорят”! Е, сега камъните наистина започват да говорят!”
цитирай
10. xunap - цитирам Жилоов
19.01.2011 11:46
За религията е изгодно хората да повярват, че еволюцията е просто някаква си идея като всички останали, идея, пълна с пробойни и съшита с бели конци. Религията разчита на това, че повечето хора така или иначе са необразовани консуматори, които само подочуват нещо оттук-оттам и сьответно няма как да разберат колко чудовищна лъжа е това.

Но за да видим следите, оставени от еволюцията, не е нужно да правим геройства, достатъчно е да погледнем света, който ни заобикаля.

Нека да видим най-напред животните.
Китовете имат безполезна тазова кост със закърнели крака вътре в тялото си. Някои птици имат остатъци от закърнели криле. Змиите също имат четири закърнели крачета вътре в тялото си, а мамбите специално си имат и по 1 нокът от тези крачка, щръкнал навън през змийските им люспи. Къртиците са слепи, но под козината им има остатъци от закърнели очи (както има и вече неработещи очи под кожата и на някои други нощни животни). Защо ли имат неща, които не ползват вече?

Да погледнем и себе си. Ние, разбира се, се опитваме да скрием животинското си наследство: бръснем се, обличаме дрехи, имаме сексуални табута, обработваме месото, за да не е очевидно, че ядем труп на друго животно. Но един поглед към закърнелите пръсти на краката ни, които вече не се катерят, към закърнелия апендисит, който само опасни за живота възпаления докарва и вече не е нужен за нищо (затова и религиозните напоследък се опитват да го изкарат полезен), към закърнелите косми (с прилежащият им, вече безсмислен механизъм за настръхване, което да предпази от студ или да изплаши враг), към изправената походка, която е енергетически неефективна, изморяваща, нестабилна, опасна, предизвикваща някои чисто човешки болести, оголваща жизненоважните органи за атака, изобщо - нелепа походка, оправдана и наложила се единствено заради това, че използването на ръцете ни (и това, което те държат) е ключово за оцеляването ни… може да говори много.

Ние, хората, използваме еволюцията, дори и когато я отричаме. Кравите имат
цитирай
11. xunap - Ние, хората, използваме еволюц...
19.01.2011 12:14
Ние, хората, използваме еволюцията, дори и когато я отричаме. Кравите имат такива ненужно големи вимета, препълнени с мляко, овцете дават толкова много (безполезна за тях) вълна, царевицата е вкусна (и вече дори не може да се размножава без нашата намеса), и има стотици разнообразни породи кучета от пинчер до санбернар просто защото в съвсем кратък период (хилядолетия…) ние, хората, сме се възползвали от естествения подбор.

Тук говоря за нещата, които са пред очите ни, дори не споменавам птеродактила като междинна фаза между влечугите и птиците, не говоря за вкаменелостите, в които можеш да видиш същество - трилобит, което е нямало очи и после, в по-късни вкаменелости, е развило примитивна форма на очи.

Че еволюцията се е случила няма съмнение. Изясняват се единствено подробностите по това как се е случила. И непрекъснато се трупат нови и нови факти, които разширяват все повече и повече познанието за протичането й.

С появата на молекулярната биология например стана възможно да видим, че различни животни използват почти еднакви пасажи генетичен код с минимални разлики в генетичните “буквички”. Но това не е всичко, оказва се, че във всяко животно (и в нас) има останал генетичен код от предишни видове животни (маркиран с генетичния знак “тук са се трупали боклуци, не чети и прескочи” - ако този знак не се спазва, се появяват тумори и т.н.). Та по тези остатъци от код молекулярните биолози могат да проследят основите на нашето ДНК чак до нашите предци. Един от най-древните от тях е една дълбоководна риба, която е имала 5 групи фаланги на плавниците (както ние имаме 5 пръста). Можем да сравним остарелите безсмислици в генетичния код с това как езикът на един народ мутира в различни разновидности, в които остават стари, често абсурдни остатъци от първоизточника.
цитирай
12. xunap - Но не е нужно да си молекулярен би...
19.01.2011 12:33
Но не е нужно да си молекулярен биолог, за да разбереш това. Погледни картинки с развитието на човешкия ембрион, който в началото не се различава от ембриона на други същества и минава през разни, меко казано странни, стадии (с плавници, прилични на тези на жаба и т.н.). Защо човешкият ембрион най-напред оформя животински форми, които нямат общо с човешката форма? Нещо повече, защо ембрионите на други бозайници или влечуги минават през същите форми (като спират някъде преди човека или минават по друг път в някакъв момент?).

Впрочем, замислял ли си се защо сексът - това нещо, което и хора, и животни с такова усърдие и жар гонят, въпреки опасностите, неприятностите и житейските неудобства, които им носи - се е наложил? Същия този секс, който е кодиран толкова дълбоко, че често влиза в конфликт с по-прясно налепените неща като например мислите? Сексът се е наложил просто защото е още едно средство, което улеснява еволюцията. Двама родители генерират повече генетични комбинации, повече варианти, с които безмилостната месомелачка на естествения подбор да работи. И едновременно с това, заради двата източника, с които сверява, сексът по-лесно отстранява дефектите в ДНК, когато нужда от промени, за да оцелее вида, няма.

И все пак, за някои видове се е оказало по-изгодно да се откажат от секса. Камшичестоопашатите гущери се размножават безполово, но въпреки това симулират секс помежду си (или симулират секс с гущери от друг вид). Цялата тази симулация не предизвиква зачатие, тя е безсмислена и е просто остатъчно инстинктивно поведение, останало от времето, когато са се размножавали със секс. Друг пример е глухарчето, което вече - напълно безсмислено - произвежда цветове и нектар. Дори и най-усърдната пчела не може да му помогне с размножаването; то вече не се размножава полово, но механизмът е останал.
цитирай
13. xunap - Издиша не еволюцията, издишат з...
19.01.2011 12:34
Издиша не еволюцията, издишат знанията ти, но изглежда, че ти сам предпочиташ да си невеж. Както страхливо отбелязваш, нека признаем, че тия работи просто няма как да се изяснят, затова защо да ги чоплим. Така де, има толкова други неща, които могат да се разучават, нека не го разучаваме точно това, че току-виж се оказало, че сме стигнали до нещо… Дълбоко в себе си знаеш, че след научаването на фактите ще ти е по-трудно да правиш чупки, с които да поддържаш успокояващата лъжа на религията.

Споменах нищожна, повърхностна част от натрупаните знания - главно неща, които са пред очите на всички. Какво да ги правим тия неща? Учените търсят празноти, за да ги изяснят. Религиозните търсят празноти, за да останат тези празноти завинаги неясни и мистериозни и там да стои Бог. На науката не й липсва любов към загадъчното и непознатото - напротив, тя постоянно, истински работи с тях, вместо да ги ползва за религиозна мастурбация. Опитът да се обвини науката в догматизъм, закостенялост и не-мислене, от страна на именно немислещите религиозни типове, са същото като опитите на нацистките групировки да обвиняват обществото, че ги дискриминира и не им дава свобода. Както се казва, крадецът вика “дръжте крадеца”.
цитирай
14. watchtowerman - xunap,
27.04.2011 15:29
Понеже намесваш ембрионалното развитие като потвърждение за мерака ти за истинност на еволюционната теория, то реших да ти отговоря в отделна статия по въпроса, а именно, че и това е част от измамните схеми на атеистичния материализъм. Или както го определя и енциклопедия „Британика” от 2005г., в справката за „Хекел” ( “Haeckel”, Encyclopaedia Britannica, vol. 5, 15th edn., 2005, p.611), еволюцинният „ембрионален” закон е „грешка” !

http://watchtowerman.blog.bg/politika/2011/04/27/embrionalnata-izmama-na-hekel-i-evoliucionizma.736780

Изобщо, да си кажа правичката, изненадам съм от хипар като тебе. Ти си първият хипар в моя многовековен живот на тая планета, който е и еволюционист. И аз участвах в движението на хипитата през 60-те години на миналия век, но нито един от тях не беше атеист, а всички - вярващи в Бога и в делата на Творението, което включваше и разбирането, че човекът е образ и подобие на Бога. Твоя воля е да се идентифицираш със животинския свят. Но мен и подобните на мен не ни оскотявай, моля ти се...
цитирай
15. анонимен - rjjgghJXkiRkBI
04.07.2011 05:23
Woah nelly, how about them apleps!
цитирай
16. merlin68 - Много интересно. Лично според мен ...
26.07.2011 23:48
Много интересно. Лично според мен еволюцията не може да отхвърли Бог. Нали неведоми са пътищата му, и ако е решил да ни създаде чрез еволюцията, ние трябва просто да го приемем. Може би грешат и учените, но грешат и тези които са описали сътворението. Еволюира света, науката, би трябвало да еволюира и представата ни за сътворението.
цитирай
17. watchtowerman - merlin68, Ще ми е интересно
27.07.2011 22:58
да разбера как "грешат и тези, които са описали сътворението". Моля за информация, която може би съм пропуснал.
цитирай
18. merlin68 - Ами, мисля си не ще да е било така п...
27.07.2011 23:27
Ами, мисля си не ще да е било така просто, на първия ден създаде земята...не си спомням точно редът, но това е доста опростена информация подходяща е била за хората преди две хиляди години.
Бог ни е дал насока, а ние следвайки я откриваме еволюцията на божественото сътворение, бавно, стъпка по стъпка, дори две напред, едно на зад.
Честно казано не съм мислил върху тази тема, но това което пишеш е интересно и добре поднесено. Аз самият, не съм много набожен, но си мисля, че сътворението на вселената и живота е сложно нещо, има замисъл, има финес, не ще всичко да се е пръкнало случайно, от светкавиците на Зевс, както пишеш в друг постинг:)
цитирай
19. watchtowerman - merlin68,
28.07.2011 15:49
казваш, че: "Аз самият, не съм много набожен". Извинявай, но това ми змучи като "аз не съм много бременна" или може би "аз съм малко бременна""?! Във Вярата е същото - или си вярващ или не си! Изчисти нещата за себе си! Недей се опитва да шикалкавиш. Не удряй честен кръст като бай Ганьо на Алеко Константинов - за всеки случай, щото не се знай?!...
цитирай
20. merlin68 - Ами, аз съвсем откровено си казвам, ...
28.07.2011 18:26
Ами, аз съвсем откровено си казвам, не съм като 90% от вярващите, уж вярват, ама не точно:)
Какво да ти кажа, аз съм като Тома неверни, докато не видя (а понякога дори тогава) не вярвам. Вярата е хубаво нещо, блазе на който я има, но вярата не се постига с желание, вероятно ако Бог иска да си вярващ, ще те дари с вяра, а ако не те дари, сигурно няма и да ти се сърди след това, така си мисля аз.
цитирай
21. watchtowerman - Съжалявам. Че си на такъв етап,
28.07.2011 19:15
когато не знаеш накъде да тръгнеш, кой път да хванеш...По дефиницията на апостол Павел Вярата е даване същественост на нещата, които не виждаме. Това е нещо в сферата на духовното очакване, скрито като познание на душата - не се поддава на логика, а на вътрешно усещане. Тънка работа...Слава на Господа, че съм преминал през този етап. Сега имам не толкова вяра, колкото убеждение - мога да докажа вярата...
цитирай
22. antoninus - Dr. George Wald, Nobel Prize winner ...
18.01.2012 14:35
Dr. George Wald, Nobel Prize winner and professor emeritus of biology at Harvard University.
“I do not want to believe in God,” Wald admitted to Scientific American magazine. “Therefore I choos...e to believe in that which I know is scienti...fically impossible, spontaneous generation arising to evolution.”

“Most professors continue to teach evolution in the universities out of fear,” explains Dr. Phillip E. Johnson, retired professor of law at the University of California Berkeley and spokesman for intelligent design education. “This fear is that of not being tenured, of not getting research grants, of not being published, and of not being accepted by their peers. So to be accepted, to be published, to be granted research money, and to be tenured by their university, they must follow the party line, which is evolution. This is how the academic game is played.”

“Evolution is unproved and improvable, we believe it because the only alternative is special creation, which is unthinkable,” wrote the late Sir Arthur Keith, physical anthropologist and head of the Anatomy Department at London Hospital.

“I suppose the reason we leaped at the origin of species was because the idea of God interfered with our sexual mores,” he wrote
http://www.wnd.com/2009/02/88606/

цитирай
23. watchtowerman - Към antoninus,
18.01.2012 21:20
Илюминатите се задължават да разпространяват атеистични и антихристиянски материали. Ще дават стипендии на свой избраници за да учат в посочените им от тях университети. Вайсхаупт, първият лидер на илюминатите, пише:
„Предлагам да се създаде Академия на Организацията. Това ще ни обезпечи строг контрол над нашите стипендианти. Науката трябва да се превърне в най-желаното за тях нещо...Ние трябва да имаме поглед върху процесите в сферата на образованието, църквата и университетските катедри”.(„Архитектите на Луцифер – тамплиери, масони, илюминати”, стр.337)
цитирай
24. watchtowerman - Ползвай, разбира се!
19.01.2012 16:11
Благодаря за препоръчания филм. Ще го видя при първа възможност. Темата много ме интересува. Още от времето, когато американските астронавти кацнаха на луната през 1969г. и установиха, че се разхождат върху 3-15 см слой от лунен прах, който трябваше да е от порядъка на 15-55 метра, според еволюционните изчисления, въз онова на еволюционните предположения, че луната е на 4-5 милиарда години. Съществуванието на лунна прах от 3-15 см доказваше МЛАДА луна - не повече от 12-20 хиляди години. Атеистите не само в НАСА изпаднаха в дълбок шок от лунните данни(не само от прахта), и за няколко години бяха се изпокрили. Първосигнално скриха компрометиращите ги лунни данни, после минаха в контра-офанзива като поръчаха нови "земни", коригирани, изчисления и "наблюдения"....
цитирай
25. antoninus - watchtowerman
24.01.2012 17:07
На мен лично 2 цитата много ми харесват:
“Most professors continue to teach evolution in the universities out of fear,” explains Dr. Phillip E. Johnson, retired professor of law at the University of California Berkeley and spokesman for intelligent design education. “This fear is that of not being tenured, of not getting research grants, of not being published, and of not being accepted by their peers. So to be accepted, to be published, to be granted research money, and to be tenured by their university, they must follow the party line, which is evolution. This is how the academic game is played.”
и
Dr. George Wald, Nobel Prize winner and professor emeritus of biology at Harvard University.

“I do not want to believe in God,” Wald admitted to Scientific American magazine. “Therefore I choose to believe in that which I know is scientifically impossible, spontaneous generation arising to evolution.”

За праха обаче виж http://creation.com/arguments-we-think-creationists-should-not-use

For a long time, creationists claimed that the dust layer on the moon was too thin if dust had truly been falling on it for billions of years. They based this claim on early estimates—by evolutionists—of the influx of moon dust, and worries that the moon landers would sink into this dust layer. But these early estimates were wrong, and by the time of the Apollo landings, NASA was not worried about sinking.

Това обаче не оборва креационизма.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: watchtowerman
Категория: Политика
Прочетен: 2265471
Постинги: 463
Коментари: 1657
Гласове: 10558
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол