Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.10.2011 16:22 - Методи за манипулация на мултимедийната машина
Автор: galatceq Категория: Хоби   
Прочетен: 12467 Коментари: 17 Гласове:
42


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Докато слушате радио, гледате телевизия и се разхождате по улицата, вас ви програмират. Самата телевизия излъчва вълни, които водят до пристрастяване. Така повечето хора имат нужда от дневната си доза, без която не могат. Познавате ли такива, които не могат да заспят, без да пуснат поне за час светещата си кутия? Това е хранене със самата честота, без чието набавяне настъпва тотален дискомфорт, объркване и неспособност да се свърши каквото и да е с адекватно поведение. Най-масовият психогенератор стои в почти всеки дом в ъгъла на стаята и излъчва! Трябва ли да се говори и за подсъзнателните внушения, с които е “обогатен” всеки един филм или реклама? Един от начините, чрез които може да се задълбочи полухипнотичното състояние, което настъпва при заставането пред включен телевизор, е да се остави черен или празен всеки 32 кадър на това, което се излъчва или прожектира. Така се създава специфична пулсация от 45 удара в минута, която се усеща само от подсъзнанието и е идеална за настъпване на състояние, при което човек е много податлив на внушения. Представете си всеки ден колко деца и възрастни седят с часове пред телевизора. В един среден американски дом телевизорът е включен средно по 6 часа и 44 минути на ден. И така с всяка минута и с всеки час, които престоявате пред телевизора, вие и децата ви ставате все по програмирани и обработени и загубвате все повече способността си да мислите ясно и трезво. Преди време беше съобщено, че за една седмица едно дете може да наблюдава по различните телевизионни канали средно по 18 400 убийства или сцени на насилие! И всичко това отива в съзнанието му. При гледане на телевизия след 30 секунди съзнанието на човек изпада в напълно възприемчиво състояние. Това означава, че информацията, която се подава, прескача съзнателния контрол на лявото полукълбо и отива направо в подсъзнанието, неосъзната. Задавали ли сте си въпроса на какво се дължи потребността на хората да гледат и консумират (не само храна – говоря за консумирането като ценностен модел) неща, които им вредят по ужасяващ начин и ги превръщат в животни!? Да имат отрицателно влияещи навици и модел на мислене? И защо тези хора, осъзнавайки тези факти не са способни да се променят? Защото са програмирани! И са толкова затънали в собственото си програмиране, че макар и със знанието в ръка, те не могат да преодолеят себе си. Това са децата на Матрицата, крайният продукт, излизащ от поточната фабрична лента. Тотален контрол и оскотяване.


  Вървите си по улицата и чувате от някое заведение да гърми най-новият “музикален” хит, което разбира се веднага означава възможно най-долната и противна чалга. Песента влиза в главата ви и не можете да я изкарате оттам с часове, въпреки че “мелодията” ви дразни неимоверно. Това е програмиране. На няколко нива. От технологично през психологическо до вкарването на енерго-информационен паразит, който може да ви побърка. В най-добрия случай просто източва вашата енергия .
В много от тиражираните продукти производителите са заложили зомбиращи енерго
-информационни програми: в най-добрия случай от типа на „да не пресъхнем от жажда” (известно е, че частицата „не” не се регистрира от подсъзнанието и в резултат се материализира противоположната програма. Бихме могли да преосмислим десетте “божи” заповеди сега, не мислите ли?). “Не бъди повече жаден – грабни Sprite” и всички подобни реклами и билбордове, които ни “канят”, са постановки за програмиране чрез манипулацията, извършвана през подсъзнанието. Рекламата в истинското си значение звучи по следния начин: “Бъди жаден!” И ние отиваме и си купуваме Sprite. И ставаме все по-жадни. Нещата се усложняват и от факта, че когато човек консумира, той се “отваря”. Тогава падат защитите на СЪЗНАНИЕТО му срещу външния енерго-информационен поток и негативните програми безпрепятствено се записват в хиперсвръхфокалните му структури. Така могат да се материализират в живота му. Затова се препоръчва да се храним в спокойна и хармонична обстановка, когато нищо и никой не ни разсейва, като спазваме принципите на така нареченото йогийско хранене. Не бива по същото време да четем или още по-лошо – да гледаме телевизия, защото предаванията обикновено са наситени с негативни енерго-информационни програми и зомбиращи реклами. Задайте си въпроса: Трябва ли да си записвате в мозъка програми от типа “Подчини се на жаждата” или “Опасно вкусен”? Забележете колко е активна цялата подобна кампания точно във времето за хранене, когато обикновено хората се събират да вечерят – разбира се – пред телевизора.
  Числото 3. Когато някой ви каже нещо три пъти поред, то прониква в съзнанието ви. Ето защо по телевизията виждате същата реклама три пъти за около четири минути преди шоуто да започне отново. И вие се питате: “Защо я пускат пак!?” Защото, излъчено/казано три пъти, нещото ви прониква в съзнанието. Това е контрол над съзнанието.
  Поднасянето на различни версии за случващото се. Например нещо написано на първа страница на вестника: “ВВС хваща летящ диск, който не е земен”. На следващия ден дискът се превръща в метеорологичен балон. Ето как играят игри със съзнанието. Слагат ти нещо в главата и после казват: “Ооо, не. Това е нещо друго.” Какво причинява това на модела на съзнанието? Разделя го на части. “Това ли е или това; това ли е или това???” Объркване, съмнение и следва разцепване - контрол. Именно това е и целта на заливащата ни противоречива конспиративна литература. Много малко източници могат да се считат за достоверни. Главната цел е търсенето на игла в копа сено, където игла изобщо няма.
  Всички филми и действащи телевизии представляват проекция на свойствата на рептилоидния мозък. Как така ли? Филмите и телевизията, видео игрите и т.н. - всички те неопровержимо са подобни на сън. Не само в тяхното представяне на символичната реалност, но също и в това, че хората, които гледат филмите, имат същата дължина на мозъчната вълна, излъчват същата тази вибрация, както когато сънуват. И така, отгатнете откъде произлиза сънуването във вашите глави! (Киното и телевизията като индустрия, не само че се контролират от Илюминатско-рептилоидната кръвна линия, но и са изцяло създадени от тях на първо място. Илюминатите контролират чрез отличителните черти на рептилоидния мозък и търсят да манипулират човечеството чрез манипулацията и стимулирането на рептилоидната част в мозъка).
  Езикът на рептилоидния мозък, това е визуалното представяне. Всички комуникации, действащи при рептилоидите, са изградени така, чрез визуално символично представяне, всяко имащо специфично значение. Илюминатите комуникират помежду си и се отнасят към човешкото подсъзнание с безкрайно количество символи и визуални кодове.
  Рептилоидите не сънуват, за разлика от животните, еволюирали от рептилоидите (бозайници, птици), които сънуват. Защо? Защото рептилоидният мозък все още продължава да оказва въздействие върху тях и това състояние ние хората наричаме сънуване. Няма състояние на сън при рептилоидите, защото това състояние при тях е състояние на будност. То е било подтиснато в продължение на нашите будни часове (но все още функционира - това не е спане, всъщност те никога не спят). Чрез химически въздействия върху неокортекса, тогава рептилоидите биха могли да функционират в продължение на спането и съня, когато лявото полукълбо е на свой ред подтиснато. Но очевидно рептилоидният мозък не е удовлетворен, ако го оставят на режим на нощно дежурство. Той би изисквал много повече от това. 

"Наръчник за извън-матрично и не-егрегориално мислене и живот"
Гласувай:
42
0


Вълнообразно


1. yotovava - Всъщност да си призная, на мен рекламите не ми влияят, аз подхождам винаги доста прагматично.
15.10.2011 16:29
Ах, само да споделя нещо весело - имаше една реклама по телевизията за някаква добавка относно мускулните спазми.
Странното е, че около седмица, след като я излъчваха, изведнъж започнах да получавам през нощта т.нар премятане на жила. :)))))))))))))))))))))))))
Но така и не се навих да си я купя.

Трябва да сме прецинзи при преценката си относно всичко "което е на мода". А това значи правилни критерии.
Поздрав за постинга

Валя
цитирай
2. galatceq - Ах, само да споделя нещо весело - ...
15.10.2011 17:03
yotovava написа:
Ах, само да споделя нещо весело - имаше една реклама по телевизията за някаква добавка относно мускулните спазми.
Странното е, че около седмица, след като я излъчваха, изведнъж започнах да получавам през нощта т.нар премятане на жила. :)))))))))))))))))))))))))
Но така и не се навих да си я купя.
Meрси Валя :) Била съм рекламен агент за известно време , което ми даде тази добра представа какво всъщност вършат с нас. Сега предавам опита си с цел да се предпазваме от подобно зомбирано състояние . Поздрави и мерси за коментара
Трябва да сме прецинзи при преценката си относно всичко "което е на мода". А това значи правилни критерии.
Поздрав за постинга

Валя

Мерси Валя , била съм рекламен агент , сега помагам с опита който придобих , за да не се зомбират лесно хората . Поздрави
цитирай
3. savremennik - Браво, това е силна статия, с ист...
15.10.2011 18:28
Браво , това е силна статия , с истинско удоволствие я изчетох !
Още една любопитна промяна става в мозъка, когато гледаме телевизия. Активността в по-високите региони се намалява, докато активността в по-ниските региони се увеличава. Последната част от мозъка е свързана с примитивни мозъчни функции като взимането на решението "бой или бягство". Тази част от мозъка не може да различи реалността от симулираната по телевизията реалност. За него то изглежда напълно реално. Въпреки, че на по-високо ниво знаем, че това е "само филм", то долната част на мозъка не мисли така. В резултат наблюдаваме ускорено сърцебиене, например, когато гледаме напрегната сцена.

По подобен начин ние разбираме, че рекламите целят да ни манипулират, но на несъзнателно ниво те успяват, например, да ни карат да се чувстваме неадекватни, докато не си купим нещото от рекламата. Ефектът, разбира се, е силен, тъй като работи на подсъзнателно ниво. Долната част на мозъка ни позволява да оцеляваме като биологически същества, но той също така ни прави податливи на манипулации.
цитирай
4. galatceq - Браво, това е силна статия, с ист...
15.10.2011 18:42
savremennik написа:
Браво , това е силна статия , с истинско удоволствие я изчетох !
Още една любопитна промяна става в мозъка, когато гледаме телевизия. Активността в по-високите региони се намалява, докато активността в по-ниските региони се увеличава. Последната част от мозъка е свързана с примитивни мозъчни функции като взимането на решението "бой или бягство". Тази част от мозъка не може да различи реалността от симулираната по телевизията реалност. За него то изглежда напълно реално. Въпреки, че на по-високо ниво знаем, че това е "само филм", то долната част на мозъка не мисли така. В резултат наблюдаваме ускорено сърцебиене, например, когато гледаме напрегната сцена.

По подобен начин ние разбираме, че рекламите целят да ни манипулират, но на несъзнателно ниво те успяват, например, да ни карат да се чувстваме неадекватни, докато не си купим нещото от рекламата. Ефектът, разбира се, е силен, тъй като работи на подсъзнателно ниво. Долната част на мозъка ни позволява да оцеляваме като биологически същества, но той също така ни прави податливи на манипулации.

Mерси :) Най-жалкото е, че тоталното контролиране на човешкото съзнание, вследствие на всички тези похвати за въздействие води до потискане на личността, отчуждаване на хората един от друг, живот на границата между две реалности и в крайна сметка – превръщането на човека в биоробот.
цитирай
5. malchaniaotnadejda7 - Здравей, Galatceq! Дали проблемът може да бъде сведен само до рептилоидите е дълга тема...
16.10.2011 00:08
'И са толкова затънали в собственото си програмиране, че макар и със знанието в ръка, те не могат да преодолеят себе си. Това са децата на Матрицата, крайният продукт, излизащ от поточната фабрична лента. Тотален контрол и оскотяване.'

"Объркване, съмнение и следва разцепване - контрол. Именно това е и целта на заливащата ни противоречива конспиративна литература. Много малко източници могат да се считат за достоверни. Главната цел е търсенето на игла в копа сено, където игла изобщо няма."

Но едно е сигурно. Една от най-могъщите защити на съзнанието от програмиране на няколко нива е паметта. Индивидуалната памет на всеки един от нас... Поздрави за постинга!

цитирай
6. zahariada - Няма скоро да го проумеят хората.
16.10.2011 00:22
Колкото и да се чете, ако не са достигнали ниво, нищо не става. Допълвам за алфа и бета лъчите, които искаш или не, те промиват. Може би е по-лесно да се работи върху зависимостта чрез повече познание. Поздрав!
цитирай
7. galatceq - 'И са толкова затънали в собстве...
16.10.2011 09:33
malchaniaotnadejda7 написа:
'И са толкова затънали в собственото си програмиране, че макар и със знанието в ръка, те не могат да преодолеят себе си. Това са децата на Матрицата, крайният продукт, излизащ от поточната фабрична лента. Тотален контрол и оскотяване.'

"Объркване, съмнение и следва разцепване - контрол. Именно това е и целта на заливащата ни противоречива конспиративна литература. Много малко източници могат да се считат за достоверни. Главната цел е търсенето на игла в копа сено, където игла изобщо няма."

Но едно е сигурно. Една от най-могъщите защити на съзнанието от програмиране на няколко нива е паметта. Индивидуалната памет на всеки един от нас... Поздрави за постинга!


Мерси :) Рептилите не са единствен фактор , не е добре той да бъде игнориран въпреки това . Жалко е, че хората не приемат по-сериозно такъв вид информация и я оставят да премине свободно, без следа :( Като философ по образование да си кажа любима мисъл "За всяка беда са виновни не само тези, които са я сторили , а и тези, които не са попречили на случването и" . Поздрави за хубав ден :)
цитирай
8. galatceq - Колкото и да се чете, ако не са дос...
16.10.2011 09:34
zahariada написа:
Колкото и да се чете, ако не са достигнали ниво, нищо не става. Допълвам за алфа и бета лъчите, които искаш или не, те промиват. Може би е по-лесно да се работи върху зависимостта чрез повече познание. Поздрав!

Мерси Захариада :) Познанието е в състояние да те направи независим или поне относително независим от програмиранията . Поздрави :)
цитирай
9. patzolino - Какъв 32-ри кадър бе, брато?
16.10.2011 10:30
Телевизиите предават с 24 кадъра в секунда. Проблемен и забранен винаги е бил 25-тия кадър. Няма такова нещо като 32-ри кадър!

А и статията ти е малко пресилена. Аз лично не познавам човек, който "ако не гледа 1 час ТВ на ден, не може да заспи". Да зомбираща е телевизията, но не и на психотронно ниво или там както му е терминът.
цитирай
10. galatceq - Телевизиите предават с 24 кадъра в ...
16.10.2011 10:39
patzolino написа:
Телевизиите предават с 24 кадъра в секунда. Проблемен и забранен винаги е бил 25-тия кадър. Няма такова нещо като 32-ри кадър!

А и статията ти е малко пресилена. Аз лично не познавам човек, който "ако не гледа 1 час ТВ на ден, не може да заспи". Да зомбираща е телевизията, но не и на психотронно ниво или там както му е терминът.

Не съм ти "брато" , много моля за малко култура ! ВЯРВАЙ В КАКВОТО СИ ЖЕЛАЕШ , НО ПОНЕ ПОТЪРСИ МАЛКО ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ПРЕДИ ДА ПИШЕШ ИМПУЛСИВНО !
цитирай
11. анонимен - Забелязвам с ужас, че 9 месечният ми ...
16.10.2011 11:33
Забелязвам с ужас, че 9 месечният ми внук, като че ток преминава през него като започнат реклами,има си дори любими!!!Песничката от анимацията ,,Плодчетата" му въздейства по същият начин?!
Успокоителното е,че реагира така и на,, О,соле мио":))))
цитирай
12. smirena - Мога да преживея цялото лято без телевизия.
16.10.2011 11:39
Дори не ми идва на ум за телевизора.Опитайте.
цитирай
13. liliyanaandreeva - Да!
16.10.2011 13:47
Има мажорна и минорна гама! Има и два вида живот: жизн и лайф! Има и два вида битие: ори, мели и яж и кради, мели и яж! Има и два вида честоти : циганска (индийска) и българска! Те излъчват мажорната, динозавърска циганска честота и заглушават българската, пасторална,пастелна, минорна честота!
цитирай
14. анонимен - Честота на какво бе хора
16.10.2011 15:45
Електромагнитна ли, звукова ли, радио ли. За какви честоти говорите. За какви нива. Как ги достигате тия работи. Вълните имат честоти. Ама вие не казвате за какви вълни говорите. Какъв 32 кадър. Човешкото око възприема в реално време 24 за секунда. Мозъка може и да отчете несъзнателно 25-ти, ама може и да не го.
Добре е че установявате че нещо не ви е наред. Ако се постараете да разберете и какво е има голям процент вероятност да погледнете и в реалния свят.
цитирай
15. malchaniaotnadejda7 - 7. galatceq
16.10.2011 15:52
galatceq написа:
malchaniaotnadejda7 написа:
'И са толкова затънали в собственото си програмиране, че макар и със знанието в ръка, те не могат да преодолеят себе си. Това са децата на Матрицата, крайният продукт, излизащ от поточната фабрична лента. Тотален контрол и оскотяване.'

"Объркване, съмнение и следва разцепване - контрол. Именно това е и целта на заливащата ни противоречива конспиративна литература. Много малко източници могат да се считат за достоверни. Главната цел е търсенето на игла в копа сено, където игла изобщо няма."

Но едно е сигурно. Една от най-могъщите защити на съзнанието от програмиране на няколко нива е паметта. Индивидуалната памет на всеки един от нас... Поздрави за постинга!


Мерси :) Рептилите не са единствен фактор , не е добре той да бъде игнориран въпреки това . Жалко е, че хората не приемат по-сериозно такъв вид информация и я оставят да премине свободно, без следа :( Като философ по образование да си кажа любима мисъл "За всяка беда са виновни не само тези, които са я сторили , а и тези, които не са попречили на случването и" . Поздрави за хубав ден :)

Благодаря ти за това! Ние сме нещо повече от съучастни във всичко ставащо не само тук и сега, но и "там и оттатък", защото времето е условно, както донякъде условно е и всичко в пространството, такова, каквото го възприемаме и обитаваме ние, с небрежността и увереността на едно гравитиращо само чувство. И често не си даваме сметка, че спящите сме ние, че информацията е дескрипция на сюрреалистична "действителност", в която единствено реална, истинска е нашата памет. Паметта съдържа кодовете на пътя ни. Само паметта може да преодолее изкривяването причинено от всяка дезинформация, т.е. "дескриптивна действителност" и да ни даде прескрипции за връщане в себе си. Поздрави и ти благодаря за будността!:)
цитирай
16. galatceq - Мерси, да ставаме повече будните си ...
16.10.2011 19:00
Мерси , да ставаме повече будните си пожелавам :) Хубава вечер
цитирай
17. анонимен - Не съм специалист по темата
17.10.2011 13:55
Информацията е много интересна и ни кара да се замислим за битието ни, за това, което ни заобикаля и което въздейства върху нас в положителна или в отрицателна посока. Не съм специалист по темата и не мога да дам компетентно мнение, но е ясно, че хората и най-вече децата много се промениха и то за някои неща не в положителна посока. Нашият век е век на нова техники и технологии, на иновации и тотална компютаризация. Това неминуемо ще се отрази на хората, на животните и на природата. Не можем да се върнем назад в "хубавите времена", както казват някои...Времена на спокоен живот, на чист въздух и природа, на нормални - по искрени и човешки взаимоотношения и т.н. Че ни манипулират и зомбират отвякъде, че се превръщаме все повече в роботи, е ясно. Въпросът е какво може да се направи? Ние вече сме моделирани да живеем по този начин...Тогава? Стефка Ганчева
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: galatceq
Категория: Хоби
Прочетен: 1816508
Постинги: 507
Коментари: 2666
Гласове: 9045
Календар
«  Януари, 2019  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031