Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.08.2011 12:08 - Земният пулс и промените
Автор: galatceq Категория: Хоби   
Прочетен: 17701 Коментари: 23 Гласове:
51


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

   Все повече хора забелязват, че времето стремително се забързва. Несъмнено годините летят бързо, но се оказва, че това явление си има своето научно обяснение. Цялото човечество и всеки от нас се променя и причините за това са много, при това свързани с ускорение на времето. Хората все по-често се обръщат към личностното и духовно развитие, защото ставаме все по-осведомени. Коя е причината ?

   Преди много години учените установили съществуването на пулс ( или такт ) на нашата планета, който през хилядолетията се равнява на 7,8 такта в секунда. Но сърцебиенето на Земята започнало да се ускорява стремително от 1980 г. насам. Днес пулсът е 12 такта в секунда. Когато се увеличи с още 1 такт, т.е. стане равен на 13, според учените нашата планета ще спре за около 3 дни, след което ще започне да се върти в обратната посока, впоследствие на което ще настъпи промяна на магнитните полюси. Какво ще се случи след това, специалистите не се наемат да твърдят.

   Четейки тези редове, човек или ще сметне тази информация за крайно удивителна, или просто няма да й повярва. Разумното поведение е да се приемат като възможни и двата варианта, макар че е доста трудно да се повярва в смяната на магнитните полюси. Но, както знаем, няма невъзможни неща, следователно не бива да се изключва и такъв вариант за бъдещето на планетата и човечеството.

   Именно с ускоряването на пулса на Земята е свързано и нашето усещане, че времето стремително се забързва. Къде е връзката ? Причината е, че денонощието, възприемано преди като 24 часа, днес се усеща като 16 часа. И макар че организмът все пак отмерва отредените 24 часа, отчитайки минутите и секундите, ние възприемаме продължителността на денонощието с една трета по-късо отколкото е в действителност.

   Колкото и да ни изглежда всичко това измислено и нереално, в докладите на специалистите все по-често се промъква предположението, че нулевата отметка (или критичната маса), когато планетата ще престане да се върти, ще бъде достигната много скоро. Това глобално събитие може да настъпи още в близките 5 години, за което се споменава и в спорния календар на маите, завършващ през 2012 г. Изучавайки самостоятелно данните от последните изменения на пулса на Земята, предсказанията на маите за бъдещето на човечеството, както и анализирайки данните от последните световни събития в света , милиони хора по планетата са стигнали доизвода, че човечеството се движи в загадъчното четвърто измерение. В него мигновено ще се проявят всичките ни мисли, както и мигновено ще се върне към нас нашата лоша и добра карма, която заработваме с постъпките си всеки ден. Може би именно по тази причина мнозина практически на подсъзнателно ниво се стремят към духовното развитие на своята личност, като все повече се отдалечават от всичко материално и тленно и при това не само изпитват потребност от добри и правилни постъпки, но и желаят като никога да оказват помощ според силите си на други хора.

   Всичко онова, което по-рано се постигаше с години изучаване и наблюдение на заобикалящия свят, днес е възможно да се получи много по-бързо, в течение на година или дори за по-кратък период. Днес за хората е достъпно огромно количество духовна информация, която може да почерпим от книгите или от безбройните страници в интернет. Благодарение на това човек усеща нужда от промени във всекидневието, избавяйки се от лошите навици и пагубните пристрастия. Срещаме се с хора, които, както ни се струва, мислят и чувстват в унисон с нас. Разбираме, че сме нещо повече отколкото просто една личност и това разбиране още повече ускорява личностното ни развитие.

   Преминавайки от 4-то в 5-то измерение, нашата карма ще се върне към нас по-рано, отколкото можем да си представим, тъй като ускорението на времето е неизбежно и нулевата отметка е все по-близо. Всички онези, които не знаят за бъдещите и съществуващите изменения, всички, които не са готови за тях, които смятат, че техните лоши постъпки ще им се разминат, ще си получат според заслугите. А това означава, че преди да влезем в новата ера на доброта и любов, ще има грандиозен хаос, защото цялата отрицателна карма ще се върне към своите носители.

   Напускайки разрушителната и тежка Епоха на Рибите, ние влизаме в епохата на любовта и добротата – Ерата на Водолея. В това трудно време много хора се опитват да разберат какво се случва около тях с разума и чувствата си. А решението е в това, че трябва да се доверим на своя естествен процес на промяна, като изключим всичко останало. В този период на приближаване към 5-то измерение всичките ни мисли мълниеносно се въплъщават в реалния живот, т.е. хората, живеещи с мислите за безизходица, страх, треперещи от ужас, изпитват в живота си само това. А онези, които живеят с мисли за щастие и хармония, изпълват живота си с радост и любов. Всичко зависи от избора и този избор всеки от нас трябва да направи самостоятелно, защото никой друг няма да го направи вместо нас.

   В този удивителен период от историята нашата планета заедно с всичките й обитатели   ще се промени до неузнаваемост. В резултат няма да ни остане друг път, освен пътя на избавлението от собствените си страхове. Времето и парите – най-значимите страхове в живота ни – просто ще изчезнат и повече няма да са част от нашето съществуване. Можете ли да си представите реалност без пари и време ? Разбира се, макар че живеем в най-грандиозния и увлекателен период на нашата планета. Затова присъединете се към пътешествието, като се влеете в потока на измененията и им се насладите...


Oт интернет







Гласувай:
51



Следващ постинг
Предишен постинг

1. yotovava - Ще поживеем - ще видим,
08.08.2011 12:12
ако е писано :)))))))))))
цитирай
2. vesever - Звучи хубаво, но не ми се вярва да ...
08.08.2011 12:30
Звучи хубаво, но не ми се вярва да стане реалност...
цитирай
3. psytherapy - учените са установили,
08.08.2011 12:41
че смяната на поляритета на Земята става, като части от северния магнитен полюс, започват да се формират в южния и обратно. Ако следваме фракталната теория, то човешкото електромагнитно поле е копие на земното. Дали тогава, дуалните ни възприятия вече няма да са дуални?!... :))) Дали ще виждаме доброто като зло и злото като добро или просто няма да има нито добро, нито зло ...
цитирай
4. galatceq - ако е писано :))))))))))) Над...
08.08.2011 13:27
yotovava написа:
ако е писано :)))))))))))

Надявам се и вярвам , че е за добро :)
цитирай
5. galatceq - Звучи хубаво, но не ми се вярва да ...
08.08.2011 13:29
vesever написа:
Звучи хубаво, но не ми се вярва да стане реалност...

" Всичко зависи от избора и този избор всеки от нас трябва да направи самостоятелно, защото никой друг няма да го направи вместо нас."
цитирай
6. galatceq - че смяната на поляритета на Земята ...
08.08.2011 13:31
psytherapy написа:
че смяната на поляритета на Земята става, като части от северния магнитен полюс, започват да се формират в южния и обратно. Ако следваме фракталната теория, то човешкото електромагнитно поле е копие на земното. Дали тогава, дуалните ни възприятия вече няма да са дуални?!... :))) Дали ще виждаме доброто като зло и злото като добро или просто няма да има нито добро, нито зло ...

Задавам си ги тези въпроси , мерси за сходството . И като че ли се насочвам към втория вариант - няма да има полярности !
цитирай
7. savremennik - Времената се променят и постепенно ...
08.08.2011 14:18
Времената се променят и постепенно всичко излиза на бял свят и дали ние ще поемем своята роля в този етап от живота на Земята зависи от всеки индивидуално, дали ще се стремим към по-добро и хармонично живеене или ще правим нещата, които се очаква да се правят - с цел чуждо облагодетелстване.
цитирай
8. zoqsun - Много полезна инфо, благодаря g...
08.08.2011 15:36
Много полезна инфо ,благодаря galatceq !!!Светъл ден !!!<3
цитирай
9. zahariada - Поздлави!
08.08.2011 16:13
Детската ми мечта (или подсъзнателна илюзия) е на път да се сбъдне. Живот без време и пари. И двете са човешка измишльотина, които толкова време (ето пак, време) спират духовната еволюция.
цитирай
10. baimomchil - Аз се чудя що вечно съм недоспал. . .
08.08.2011 16:23
Аз се чудя що вечно съм недоспал...
цитирай
11. balgarski7vinarki - da mu misljat sledashtite
08.08.2011 16:40
Nie sme mislili dostatachno.
цитирай
12. анонимен - Хахаха, Земята щяла да спре, а после ...
08.08.2011 16:55
Хахаха, Земята щяла да спре, а после да се завърти обратно! А през това време, вероятно, Слънцето ще свети наобратно, водата ще е твърда, камъните - меки, но едно е абсолютно сигурно - подобни кукувци, които да ръсят чели-недочели глупости, винаги ще има.
цитирай
13. penchoan - Когато се увеличи с още 1 такт, т. е. ...
08.08.2011 20:16
Когато се увеличи с още 1 такт, т.е. стане равен на 13, според учените нашата планета ще спре за около 3 дни, след което ще започне да се върти в обратната посока, впоследствие на което ще настъпи промяна на магнитните полюси.


Кои са тези "учени"? Никой сериозен учен няма да застане с името си срещу това смешно и невъзможно твърдение. Земята не може да спре да се върти, както не може да се завърти обратно - това е в противоречие с всички физични закони. Географските и магнитни полюси на планетата ще се променят, но това няма нищо общо с въртене на Земята. А епохата на Водолей е започнала още през 1914 г.
цитирай
14. galatceq - savremennik, zoqsun - мерси, много ...
08.08.2011 21:23
savremennik , zoqsun - мерси , много сте мили и двамата :)

zahariada - в този абсурден свят нека си помечтаем заедно за истинските неща :)

baimomchil - :)))

balgarski7vinarki - следващите може да сме ние след процес на прераждане , поне като вероятност съществува !

mominasylza - едва ли ще бъде еднакво за всички , едни (най-вероятно повечето) ще изпаднат в паниката , за която говориш . Но надявам се , че по-узрелите ще са намерили начин да не са в такъв кюп :)

penchoan - няма имена на учените , разбирам как тревожи това , но на въпроса ще задам друг въпрос - Нима авторитетът на земен учен трябва да е водещ , за да преценим задължително да му се доверим ? При трагичното състояние на познатите науки ...

цитирай
15. barborok - аве откъде черпите информация !!!!
08.08.2011 22:53
учените и тактове??? тая честота "пулсът на планетата" е ~0.13hz А не 12хз и винаги е бил толкова и никога не се е променяла, авторът на истинската статия (не тоя който е направил копи- пейст) май е същия с "резонантната на Шуман" поне ползва същите числа, а също така е зомбьор...
цитирай
16. анонимен - Здравейте :) имам въпрос-имате ли ...
09.08.2011 00:02
Здравейте :) имам въпрос-имате ли си вкъщи Водолей?вярно,че от човек до човек има разлика ,ама то водолея човек ли е или хФърчило със електрически крушки и ананас + неосъществен ротен командир (на домочадието) .да наистина има любов и доброта във водолея ,но да ви кажа честно е свързана с перфекционизъм и една почти идеална среда (каквато разбира се няма).но поне едно е 120 % сигурно - няма да има ,,срито-покрито,, .Истината ще бъде цялата красива Истина и нищо по-малко или различно.ако някой не усеща фините вибрации и увеличаването на честотата,е, скоро(или когато ) ще му се наложи .смяна на полюсите ?-нямам си идея,но с това глобално затопляне и топене на ледниците(които от своя страна като се разтопят освобождават огромно кол вода ,която пък раздвижва континентите) знае ли се ... :)
цитирай
17. gothic - Всъщност,
09.08.2011 08:22
има един разказ от Стивън Кинг. "Животът е препускащо пони" се казва, но може и да греша. Там един дядо разказва на малкия си внук за това как времето променя своя ход. На неразбиращия поглед на малкия, дядото дава пример с летата - как като си малък, те ти се струват безкрайни, когато станеш зрял човек времето добива своя нормален ход и с всяка изминала година все повече ускорява скоростта си. Това е....времето се забързва, защото напредват годините ни. То не тече с еднаква скорост за мен и за седемгодишният ми син. И това е нормално. Другото е.....абе не ми се коментира.
цитирай
18. rebellion - . Най-важното, което сега е необ...
09.08.2011 08:40
. Най-важното, което сега е необходимо да се знае, е, че с много труд трябва да се създаде здрава нравствена основа за новия живот. Ще оцелее в борбата с хаотичните, цинични изяви на сега съществуващия морал само онова, което има здрава нравствена основа. Така създаденият живот е в пълно противоречие със съществуващите Космически закони. Точно затова е толкова силно изявена вече борбата между Доброто и Злото, различията, които ги определят, и всичко, което се случва.
цитирай
19. malchaniaotnadejda7 - Здравей, Galatceq! Благодаря ти.
09.08.2011 10:00
Не съм физик, за да говоря за Евклидовото пространство, където всички направления са еднозначни т.е. "неразличими" от останалите или за пространствено времевия модел на Минковски... и т.н. Ще говоря поетично, колкото и несериозно да прозвучи мнението ми. Мисля, че за 5-то измерение е вярно. Никога не съм се съмнявала, че "споделяме" четвъртото. Харесва ми символиката на посланието ти - знаците за добро и зло. Благодаря за това! Парите са ненужен еквивалент на време. И двете - парите и времето, не принадлежат и никога не са принадлежали на действителността. Айнщайн отдавна го доказва. Но той не се изучава в училище, така, както би трябвало. В малките си черупки, свити в неонатална предсигурност, е добре да чуем ударите на сърцето си, независимо от земния пулс. Земното сърце следва своя ход, но бие и за нас, защото изборът да бъдем или не, изцяло ни принадлежи. Той е реален. Отвъд случването на вече случилото се, което не винаги можем да променим. Или да предвидим и отброим. Освен със сърцата си.:) Поздрави за този постинг!
цитирай
20. nerez - Атомен физик
09.08.2011 10:05
Магнитните полюси има много голяма вероятност да се сменът, но не по силата на по горните мъгляви твърдения, а защото въртенетето на йонизираната магма в недрата на земята създаваща тока пораждащ магнитното поле, намаляват поради въртенето на земята с тенденция да спрът- тогава земята няма да има магнитно поле и всичко живо ще измре и последваща смяна на въртене на токовете в обратна посока- съответно смяна на полюсите.
цитирай
21. malchaniaotnadejda7 - Въпрос към - 22. nerez - Атомен физик - Как бихте тълкували тези две твърдения на Айнщайн?
09.08.2011 11:37
"Различията между минало, настояще и бъдеще са само една ужасно настойчива илюзия." и "Отвъд мрежата на времето и пространството, започва действителността."?
Ще ви благодаря. Очаквах включване от физик. Поздрави!
цитирай
22. galatceq - Не съм физик, за да говоря за Евкл...
09.08.2011 18:53
malchaniaotnadejda7 написа:
Не съм физик, за да говоря за Евклидовото пространство, където всички направления са еднозначни т.е. "неразличими" от останалите или за пространствено времевия модел на Минковски... и т.н. Ще говоря поетично, колкото и несериозно да прозвучи мнението ми. Мисля, че за 5-то измерение е вярно. Никога не съм се съмнявала, че "споделяме" четвъртото. Харесва ми символиката на посланието ти - знаците за добро и зло. Благодаря за това! Парите са ненужен еквивалент на време. И двете - парите и времето, не принадлежат и никога не са принадлежали на действителността. Айнщайн отдавна го доказва. Но той не се изучава в училище, така, както би трябвало. В малките си черупки, свити в неонатална предсигурност, е добре да чуем ударите на сърцето си, независимо от земния пулс. Земното сърце следва своя ход, но бие и за нас, защото изборът да бъдем или не, изцяло ни принадлежи. Той е реален. Отвъд случването на вече случилото се, което не винаги можем да променим. Или да предвидим и отброим. Освен със сърцата си.:) Поздрави за този постинг!


Meрси за милите думи , които ме стоплиха :)
Колко истина има в думите ти , че много неща не се изучават в училище - тук ще намериш и анализ защо е така ...http://galatceq.blog.bg/hobi/2010/01/01/dragi-ucheni.464604

Бъди здрава и с нови успешни стихове, malchaniaotnadejda7
цитирай
23. galatceq - . Най-важното, което сега е необ...
09.08.2011 18:54
rebellion написа:
. Най-важното, което сега е необходимо да се знае, е, че с много труд трябва да се създаде здрава нравствена основа за новия живот. Ще оцелее в борбата с хаотичните, цинични изяви на сега съществуващия морал само онова, което има здрава нравствена основа. Така създаденият живот е в пълно противоречие със съществуващите Космически закони. Точно затова е толкова силно изявена вече борбата между Доброто и Злото, различията, които ги определят, и всичко, което се случва.


Мерси ребелион, съгласна съм с твоя възглед :) Поздрав за позицията !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: galatceq
Категория: Хоби
Прочетен: 2320836
Постинги: 507
Коментари: 2666
Гласове: 9047
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031