Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.04.2011 08:45 - Земята влиза в ново измерение (според календара на маите след 2012 г. ни чака живот извън времето и парите)
Автор: galatceq Категория: Хоби   
Прочетен: 22125 Коментари: 32 Гласове:
61


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Какво представлява времето, еднакво ли то тече във Вселената, има ли посоки? Това са въпроси, които са вълнували хората от всички епохи. Цивилизацията на древните маи, населявали някога земите на Централна Америка, е най-напредналата по отношение на знанията за времето. Техният основен календар е най-точният на планетата - никога не е грешал. Маите всъщност са имали 22 календара, които включвали много времеви цикли във Вселената и в Слънчевата система. Хронологичните им познания са удивителни и някои от тях все още предстои да се разгадаят.

Забележително е, че за маите петият свят (или петата раса, както наричат посветените днешната цивилизация) свършва през 1987 г. Шестият започва през 2012 г. Сега, явно, се намираме “между” световете. Този преход е наречен от маите Разкриване, Развиделяване, Апокалипсис. В това “безвремие” Истината е призвана да разкрие себе си, да стане явна.

Шестият свят за маите е “празен”. Според тълкувателите на техните уникални познания това означава, че изцяло ще зависи от нас като творци как ще започнем да сътворяваме новата цивилизация. Ето какво се казва в древните текстове на маите за битието след 2012 г.: “Земята ще премине отвъд технологиите, които познава, отвъд времето и парите. Човечеството ще влезе в пето измерение, след като премине през четвъртото. Планетата Земя и Слънчевата система ще влязат в галактичека синхронизация с останалите светове във Вселената.

Нашата генетична информация (ДНК) ще бъде усъвършенствана и репрограмирана от Центъра на галактиката, поясняват изследователите. Този процес според тях вече е започнал. Всеки човек сега се изменя - някои осъзнават това, други не. Човечеството и планетата Земя претърпяват огромна промяна - извършва се преди всичко качествен скок в съзнанието и възприемането на реалността

Тайнството на маите предрича, че през 2012 г. плоскостта на нашата Слънчева система ще се подравни съвсем точно с плоскостта на нашата галактика (Млечния път). Това става на всеки 26000 години. Изследователят Върджил Армстронг твърди, че и други две галактики ще се изравнят с нашата по същото време, което е космическо събитие.

Ритъмът става по бърз

В резултат на ставащите изменения времето се забързва, “колабира”, както казват хронолозите. За хиляди години Шуман резонансът (сърдечния ритъм) на Земята е бил 7.83 цикъла на секунда. Но от 1980г. този резонанс се покачва - в момента е 12 цикъла на секунда. Това означава, че времето бърза: вместо за 24 часа то изтича за по-малко от 16 часа, а ще стане 12.

През Апокалипсиса, или времето между световете, хиляди хора ще преминат през дълбоки лични промени. те ще бъдат много и най-различни, тъй като са част от смисъла на живота на земята - да се преживее определен опит. Какво може да ни се случи? Да приключим дългогодишни лични връзки, да променим местожителството или страната си, професията и работата. Всичко ще е следствие от качествената промяна, която ще става в мисленето ни.

Във всеки момент ние вземаме малки или големи решения. всяко от тях се основава или на страх или на любов. Ако човек следва чувствата и интуицията си, благородството на сърцето си, а не хладния разум, взима по-правилното решение. Мислите са много важни и повлияват всекидневния ни живот. Ние сътворяваме своята реалност чрез мисъл-формите си. Ако те са негативни спрямо другите, това и привличаме. Ако са положителни, такива хора и събития прииждат към нас. Ето защо е толкова важно човек да премахне ненужните отрицателни и осъждащи мисли.

Предизвикателството към хората в годините между 1987-ма и 2012-а е огромно и то цели да събуди човечеството от кошмарния сън, изпълнен с агресия, егоизъм и омраза, които то невежо нарича живот. едно от предизвикателствата е човек да прояви своята проницателност и способността си да различава, да търси скрития подтекст защо една или друга информация му се поднася. За реакция на проблем или за решението му става въпрос? Дали някой не ни поставя пред омагьосан кръг, за да реагираме по определен начин и да зациклим, а след това да ни даде и решението?

Нищо не става случайно. всички събития са планувани от някого: агенция, институция, правителство, един или друг кръг. Но в интерес на управляващите винаги е било хората да са с притъпено чувство за правдата, за да бъдат по-лесно манипулирани. Така, системно изкривявайки критичната си способност, изгубваме усета да различаваме истината от лъжата.

Съзнанието се разширява

ПВ периода преди навлизането в четвъртото измерение човечеството ще изживява явлението “разширение на съзнанието”. Това ново измерение е по-скоро ниво на съзнание, отколкото действително място. Когато човек живее с отворени не седем, а 12 чакри и всички около него възприемат действителността по същия начин, той ще се намира в 4-то измерение.

Ето защо способността да се различава, приложена към различни източници на информация, ще стане толкова важна. А днес истината се заглушава по всевъзможни начини, съзнанието е манипулирано и приспивано от различни сили. Много събития за Земята и нейните обитатели идват от различни извънземни източници. Напоследък техни представители говорят за разни сценарии, които са възможни в близките години. Някои предупреждават за пълен контрол на съзнанието, нов световен ред от 2003 г., унищожение от негативно настроени извънземни и т.н. Други “успокояват”, че много от хората заедно с планетата Земя, подпомогнати от положително настроени извънземни, ще се преселят в нов свят.

Всички тези и други сценарии са възможни. Зависи от това, в какво човек вярва, дали следва сърцето си и интуицията си или интелекта, чрез който често говорят чуждопланетни сили, преследващи своите цели. Проницателният за информацията и чувствата, които текат в него, докато я усвоява, съответно ще я приеме или отхвърли. Този, който следва посоката за изцеляване на Земята от агресията и омразата, от страха и бездушието, ще отхвърли чуждите на сърцето му мисли. така според пророчеството, заложено в календара на маите, някои ще преминат отвъд омагьосания кръг на парите и времето, като освободят съзнанието си от всякаква негативност и отворят път към новия свят - на безмерната любов.

Жени Костадинова

 



Гласувай:
62



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mileidi46 - Zdravei mila!
16.04.2011 10:27
mnogo otdavna ne sum vlizala v tvoeto prikazno zarstvo..:(((I moeto uskorenie se povi6i,4e 4ak mi se vie svqt..ne moga da se osuznaq..Edna kamara vnuzi pokrai men..
Informaziqta ,koqto spodelq6 e mnogo polezna..ostava samo da q prejiveem i da se svur6i vednuj zavinagi s tozi ko6mar,koito izjivqvame..A kakvo 6te se se slu4i..edin Bog znae istinata..Pregrudka za xarmoni4en den!!I usmivka!
цитирай
2. galatceq - mnogo otdavna ne sum vlizala v tv...
16.04.2011 11:31
mileidi46 написа:
mnogo otdavna ne sum vlizala v tvoeto prikazno zarstvo..:(((I moeto uskorenie se povi6i,4e 4ak mi se vie svqt..ne moga da se osuznaq..Edna kamara vnuzi pokrai men..
Informaziqta ,koqto spodelq6 e mnogo polezna..ostava samo da q prejiveem i da se svur6i vednuj zavinagi s tozi ko6mar,koito izjivqvame..A kakvo 6te se se slu4i..edin Bog znae istinata..Pregrudka za xarmoni4en den!!I usmivka!

Здравей приятелко , отдавна не съм участвала в блога , а днес ми дойде вдъхновението :))) Промените са в ход , нека сме от положителната им страна . Няма да е еднакво за всички - това зависи и от самите нас :)
Позитивен ден :)
цитирай
3. galatceq - Aз твърдо вярвам че света отива към ...
16.04.2011 11:31
анонимен написа:
Aз твърдо вярвам че света отива към по добро.

Надявам се :)
цитирай
4. yotovava - Остава ни да се надяваме и да се борим,
16.04.2011 11:38
доброто да победи.
Валя

П.С. При теб винаги е интересно, нищо че не коментирам често.
цитирай
5. galatceq - доброто да победи. Валя П. С. ...
16.04.2011 11:43
yotovava написа:
доброто да победи.
Валя

П.С. При теб винаги е интересно, нищо че не коментирам често.

:) Мерси Валя , няма значение дали често се коментира , по-важно е да засегне сърцето :)
На същото мнение съм - не можем просто да чакаме нещо да се случи , трябва да направим и ние самите нещо , за да подпомогнем доброто :)

цитирай
6. zelas - Цялата тази истерия покрай кале...
16.04.2011 12:20
Цялата тази истерия покрай календара на маите е просто прах в очите на хората, за да им се надене хомота, докато те си мислят, че идва някакво магическо спасение. Тази религия е неприсъща за Българина и тези които разпространяват тези калифорнийски измишльотини на Блаватска стават самите те проводници на тъмни сили.

А между другото календара на маите не свършва през декември 2012, ами точно на 28 октомври 2011. Когато повтаряте папагалски тези окултиски писания поне се постарайте да направите собствено проучване.

Това което очаква хората живеещи в тази цивилизация е точно обратното - засилен контрол, нездравостловна храна и промиване на мозъци. Просто е неизбежно, хората са твърде много и за да се поддържа някакъв ред е нужен засилен контрол.

Така, че който иска да е свободен и наистина да живее по-добре сега или след 2011 (или 2012) трябва да се научи да си посигурява почти всичко сам - храна, енергия, лекарства и подслон. Всичко останало е заблуда и прах в очите на слепите.
цитирай
7. miaa - Поздравления,Galateceq! За актуалнта статия:) Напоследък много се говори по- тази тема!
16.04.2011 15:14
Нека да се опитаме да възприемаме думите, като позитивни послания! И като отговорността на човека, за живота си на Земята. Със здрав разум и чисто съзнание, с воля и яснота. Най- големите трудности създаваме САМИТЕ НИЕ. и Като ги "доукрасим" със страх и несигурност, попадаме във омагьосания кръг на проблемите.
Съдбата е в ръцете ни. Аз вярвам в доброто и в еволюцията :)
цитирай
8. galatceq - Цялата тази истерия покрай кале...
16.04.2011 15:55
zelas написа:
Цялата тази истерия покрай календара на маите е просто прах в очите на хората, за да им се надене хомота, докато те си мислят, че идва някакво магическо спасение. Тази религия е неприсъща за Българина и тези които разпространяват тези калифорнийски измишльотини на Блаватска стават самите те проводници на тъмни сили.
Не си ли прекалено краен с това мнение ? Имах друго мнение за теб !
А между другото календара на маите не свършва през декември 2012, ами точно на 28 октомври 2011. Когато повтаряте папагалски тези окултиски писания поне се постарайте да направите собствено проучване.

Това което очаква хората живеещи в тази цивилизация е точно обратното - засилен контрол, нездравостловна храна и промиване на мозъци. Просто е неизбежно, хората са твърде много и за да се поддържа някакъв ред е нужен засилен контрол.

Така, че който иска да е свободен и наистина да живее по-добре сега или след 2011 (или 2012) трябва да се научи да си посигурява почти всичко сам - храна, енергия, лекарства и подслон. Всичко останало е заблуда и прах в очите на слепите.

Не си ли прекалено краен с това мнение ? Имах друго мнение за теб !
цитирай
9. galatceq - Нека да се опитаме да възприемаме ...
16.04.2011 15:57
miaa написа:
Нека да се опитаме да възприемаме думите, като позитивни послания! И като отговорността на човека, за живота си на Земята. Със здрав разум и чисто съзнание, с воля и яснота. Най- големите трудности създаваме САМИТЕ НИЕ. и Като ги "доукрасим" със страх и несигурност, попадаме във омагьосания кръг на проблемите.
Съдбата е в ръцете ни. Аз вярвам в доброто и в еволюцията :)

Да бъде miaa :) Мерси за откровеното мнение :)
цитирай
10. spookey - Хахахаха
16.04.2011 16:16
Обзалагам се, че времето ще продължи.
цитирай
11. galatceq - Обзалагам се, че времето ще прод...
16.04.2011 16:21
spookey написа:
Обзалагам се, че времето ще продължи.

Не съм толкова сигурна - дори и да продължи , дали ще е еднакво измерението му за всички;)
цитирай
12. silencemurmur - Ако би се достигнало до едно споразумление по норвежски маниер
16.04.2011 17:06
Изглежда, че статията е написана от Жени Костадинова, която може и да си.

- По пророкуването на маите знаеме много, но не знаеме какво точно бъдещето ни носи. Това е факт. Предполагам, че ще минеме отвъд парите, защото всички земни жители би трябвало да имаме дебиторска банкова карта, а не кредитна както сега. Това е възможно и мислимо.
- Времето не може да се ‘прискочи‘ в никакъв случай. Това са законни зависимости, които не се поддават на нашите прищевки. Това е действителността за нас - да изпитваме време, начало и край на живота. Умът разделя каквото не е събрано.
- Измененията са също усетни изпитания, при които съзнанието не става нито повече нито по-малко. То няма възможност да се разширява или да се стеснява. Това, което нито е ограничено нито разограничено, не може да се мени по качеството нито по количество. За вникването на това заключение е нужно медитация, която не спира, защото не е започвала. Всеки човек не се изменя, а съзнанието ‘бере‘ нови опити, което сетивно изглежда като че ли човекът волево се изменя. С възрастта чувството, че времето се забързва, се изменя. Като че ли времето тече по-бързо. Това може да каже всеки човек над 50. Но и когато човек е ‘при себе си‘, лапнат от някакво увличащо го занимание, губи усета за времето. Това може да каже всеки от нас. Едно изключително приятно състояние, което се установява след ‘събуждането‘ от него.
- Авторката споменава загубили значението си, остарели нюейджски лафове по привличане и отблъскване на положителни и отрицателни мисли. Доброто е, че всеки медитира от сутрин до вечер и все някога проблясва цунамито на ахато. Безмерната любов не се достига с усетните ни възможности. Това ни отрязва от изпитанията й. Безмерната любов сме ние самите, без да знаем какво е тя. Нещо, което е по самосебе си, не се изпитва нито пък сетивно възприема. Медитацията оправя нещата!
цитирай
13. silencemurmur - ......................
16.04.2011 17:07
- От кошмарен сън се събуждат в момента много народи и всеки дърпа чергата към себе си. Това е също факт. Ако би се достигнало до едно споразумление по норвежски маниер, тогава всички биха дали, за да получат и всички. Виж: http://silencemurmur.blog.bg/lifestyle/2011/04/02/sporazumenie-blagodenstvie-na-naroda.721433
- П.П. Много са прочели поста, получила си за него два медала, но колко схващат клопките на думи, зад които стоят манипулиращи мисли?

Пожелавам на тебе и на околните ти леко минаване и през тези кипящи времена.

цитирай
14. galatceq - Изглежда, че статията е написана от ...
16.04.2011 17:38
silencemurmur написа:
Изглежда, че статията е написана от Жени Костадинова, която може и да си.

- По пророкуването на маите знаеме много, но не знаеме какво точно бъдещето ни носи. Това е факт. Предполагам, че ще минеме отвъд парите, защото всички земни жители би трябвало да имаме дебиторска банкова карта, а не кредитна както сега. Това е възможно и мислимо.
- Времето не може да се ‘прискочи‘ в никакъв случай. Това са законни зависимости, които не се поддават на нашите прищевки. Това е действителността за нас - да изпитваме време, начало и край на живота. Умът разделя каквото не е събрано.
- Измененията са също усетни изпитания, при които съзнанието не става нито повече нито по-малко. То няма възможност да се разширява или да се стеснява. Това, което нито е ограничено нито разограничено, не може да се мени по качеството нито по количество. За вникването на това заключение е нужно медитация, която не спира, защото не е започвала. Всеки човек не се изменя, а съзнанието ‘бере‘ нови опити, което сетивно изглежда като че ли човекът волево се изменя. С възрастта чувството, че времето се забързва, се изменя. Като че ли времето тече по-бързо. Това може да каже всеки човек над 50. Но и когато човек е ‘при себе си‘, лапнат от някакво увличащо го занимание, губи усета за времето. Това може да каже всеки от нас. Едно изключително приятно състояние, което се установява след ‘събуждането‘ от него.
- Авторката споменава загубили значението си, остарели нюейджски лафове по привличане и отблъскване на положителни и отрицателни мисли. Доброто е, че всеки медитира от сутрин до вечер и все някога проблясва цунамито на ахато. Безмерната любов не се достига с усетните ни възможности. Това ни отрязва от изпитанията й. Безмерната любов сме ние самите, без да знаем какво е тя. Нещо, което е по самосебе си, не се изпитва нито пък сетивно възприема. Медитацията оправя нещата!

:) Не, не съм Жени Костадинова , просто харесах нейната статия .
цитирай
15. galatceq - Нека всеки се опита да медитира, за ...
16.04.2011 17:39
Нека всеки се опита да медитира , за да успее да разбере какво се крие зад думите както ни намекваш , silencemurmu :)
цитирай
16. balgarski7vinarki - ne im se shte da pusnat papoto- onezi de-...shild i t.n.,zatova se interpretirat scenarii
16.04.2011 18:30
Tazi ni zivilizazia mai se e poizcherpila- genetika, technologii,...a pak na onezi im se shte da ne se razbutva statukvoto- "estestvenite" bogatashi de, a ne moje- ili skromnost i po-postni luksove, ili genetichnata bomba ... I vsichko tova e svarzano s parite i super-jivota na svetovnia /v njakoi sluchai tarteev/ elit, Ta mislia che 2012 shte e i godina na genetikata .osven na j...j...t v saznanieto.
цитирай
17. raders - Непрекъснато я повтаряте тая щу...
16.04.2011 20:46
Непрекъснато я повтаряте тая щуротия. Не ви ли омръзна? Нищо подобно няма да се случи през 2012 година, нито когато и да било. Просто нищо...
цитирай
18. анонимен - Нищо подобно не са написали маите.
16.04.2011 20:53
Това е фентъзи. Според техния календар светът свършва през 2012, а не преминава в никакво пето измерение.
цитирай
19. universalnite000 - Сегашните възприятия, емитирани в ...
16.04.2011 20:55
Сегашните възприятия , емитирани в колективния разум на човечеството дават 2 основни версии : 1) Физическо унищожение на планетата и живота на нея ( както внушава и холивудската продукция "2012") ; 2) Маите са били изостанал народ и не бива да се отдава значение на техния календар, кой знае защо прекъснат точно тогава .... Все пак, макар и малцинство, има хора, които гледат на тази година и като на възможност за промяна в досегашното възприятие и отхвърлянето на старите, деструктивни модели на поведение – иначе казано , край на една епоха от човешкото развитие и началото на нова такава.
цитирай
20. amrita - Малко остана, нали?
16.04.2011 21:22
Не виждам защо трябва да спорим за нещо, което предстои и ще ни докаже самичко за себе си кой бил крив, кой прав.

Но и друго не разбирам. Всеки приема за себе си някаква истина - дали планетата ще се унищожи, дали нищо няма да стане, дали пък ще се измени съзнанието на човек..ок!
Какво ни пречи обаче, приемайки, която и да е от възможностите, да направим днешния си ден по-хубав. Да бъдем по-отворени, по-прозорливи, да се обичаме повече, да загърбим страховете си и да поемем смело по пътя на сърцата си, да виждане грешките като уроци, да се откажем от навика си да спорим или да се налагаме. Какво ни пречи?
А ако не дочакме 2012? А ако утре ни блъсне камион - как искаме да изживеем този ден, днешния ден - в тревога, страх игняв или като се обичаме и сме изпълнени с мир и положителна енергия? Нека да живеем така тук и сега, защото с друго време всъщност не разполагаме.
цитирай
21. ili4e - дай Боже да оцелеем в този и да пре...
16.04.2011 21:53
дай Боже да оцелеем в този и да преминем в следващия свят, надявам се, в него ми е надеждата, в този, сегашния, нямам надежда
цитирай
22. zelas - Не си ли прекалено краен с това мн...
16.04.2011 22:35
galatceq написа:
Не си ли прекалено краен с това мнение ? Имах друго мнение за теб !


Защо да съм краен? Това което правите е сляпо следване на някакви догми и вярвания. Знаеш как се нарича това, нали? Религия. Един въпрос - Ти или авторката на статията виждала ли календара на маите, знаете ли как се разчита, проверихте ли сами дали свършва на определена дата и кога започва, какво означава и т.н.

Тези американски new-age гурута поне пари правят, а вие?
цитирай
23. rebellion - Хубава е статията, не съм съгласен ...
16.04.2011 22:57
Хубава е статията , не съм съгласен само за конкретната дата , всичко е плаващо във време-пространството .
Хедонистите, материалистическите простаци и религиозните фанатици, социалните и правителствените манипулатори –всички предпочитащи сладките илюзии скептици, ще отхвърлят прогнозите, пророчествата и предупрежденията за предстоящите катастрофи. И много добре. Защото именно тези елементарни хора ще бъдат напълно неадекватни за реалиите, които настъпват, и следователно ще бъдат сред първите жертви на катастрофата.
цитирай
24. raders - xa xa xa xa Tова с 2012 са пълни ...
16.04.2011 23:47
daimyo написа:
xa xa xa xa

Tова с 2012 са пълни фантасмагории. Нищо такова няма да стане. Това е една от най-успешните психологически войни на ЦРУ :)

Всеки 3ти знае какво ще стане 2012, но не знае примерно кой е шефа на световната банка или кой го представлява в ООН :)



Не е на ЦРУ, бе юначе. Идиотизмът си е чисто нашенски и няма смисъл да мешим тук разузнаването
цитирай
25. malkiatprintz - Вместо коментар, ще използвам т...
17.04.2011 04:41
Вместо коментар, ще използвам текста на една песен:

http://www.youtube.com/watch?v=7F8yvzkwcwU

Поздрави :)
цитирай
26. diadokolio - Ние и нашето място в реалността!
17.04.2011 07:47
Добър да е денят Ви,
Древните са се впечатлявали в червената течност, която е в нас.
Разбирали са важността и, а са се опитвали да я свържат с дати, звезди, цикли, цветя и животни.
Вече 111 години имаме конкретен ориентир- кръвните групи. Не е случайно и награждаванито с Нобелова награда.
Постепенно се наместват хората и тяхната реализация по конкретен, пипваем продукт, а не по предположения и тълкувания.
Търсим всякакви съвети, за да открием възможността за децата и внуците си.
Помагаме им за оброзование и възпитание, но отделихме ли време, за да проверим наследственността ни от баба и дядо, от мама и татко?
Получават дипломи, а щастливи ли са, посягат ли към дейност, която им "идва от вътре" и е различна от дипломите им.
През 1977г. ни задължиха да си направим изследвания, преди да сключим брак. Извършихме го машинално, но после 4г. нямахме шанс за дете. Обикаляхме дълго и успяхме. Сега сме с две дъщери и 4 внуци.
Обикалянето по санаториуми и кабинети ме подтикна към книгите за кръвта.
Повярвах им. Внимателно подходих към дъщерите, а после и с родителите на родителски срещи.
Често ме питат-"...те са сами 4 кръвни групи, а хората сме милиарди...?".
Отговорям им-"...да, но процентното ви съдържание от наследственността ви е в милионни комбинации, което характеризира уникалността на всеки от нас...".
Обичам математиката и таблиците, това работя и вмъквам внимателно в часовете си по математика.
Така и разбирам новото време, което предстои, всеки да е внимателно насочен, не по модни случайности, а по неговата течност и милионите километри в тялото му.
Проследих корена си и е с присъствие от четерите кръвни групи.
Дъщерите ми повярваха и приложиха. Искаха първите им деца да са момичета , а вторите момчета. Така и стана.
Може и да съм краен, но вярвам в пипваемите неща, които са изчисляеми и непроменяеми от раждането ни до смъртта ни.
Да, ще ме оспорите с изключенията, които са изключително редки и се случват само при една от групите.
Успешен ден
С Уважение, дядо Кольо.
цитирай
27. taidzi - 2012 - тя бележи краят на Играта от ...
17.04.2011 08:00
2012 - тя бележи краят на Играта от трета плътност . В материала не е уточнено , че преходът към други измерения няма да се осъществи еднакво за всички . За повечето хора това звучи невероятно, понеже са затънали в Играта от трета плътност .
Който се интересува от повече подробности - "Матрицата 5" от Вал Валериан
цитирай
28. magmarieta - MARIETA
17.04.2011 09:02
KATO SENSITIV MI HARESA TAZI STATIA - napulno i viarvam i neshto poveche - IMAM AMBICIATA DA obucha horata v razvivane na intuiciata im,doveriavane v neia - kachetsva,koito shte sa prisushti na horata ot shestata rasa - pishete mi ili mi se obadete pri gelanie
цитирай
29. raders - 2012 - тя бележи краят на Играта от ...
17.04.2011 21:52
taidzi написа:
2012 - тя бележи краят на Играта от трета плътност . В материала не е уточнено , че преходът към други измерения няма да се осъществи еднакво за всички . За повечето хора това звучи невероятно, понеже са затънали в Играта от трета плътност .
Който се интересува от повече подробности - "Матрицата 5" от Вал Валериан



Толкова много глупости за нищо работа...
цитирай
30. anonimen65 - eeeeeeee diado kolio
05.05.2011 02:48
dai malko poveche info za tia 4 grupi i tova izborno zachevane.az sum ot rodove samo s nuleva grupa i sme brat i sestra bez presmiatania koga kak stanalo.,na pochinalite v roda babi dedovtsi ne znaia grupata,no na maika i bashta i jivi babi znaia.
цитирай
31. merita - Има една мъдра книга преживяла п...
09.05.2011 07:44
Има една мъдра книга преживяла проверката на времето-Библията.Записаните в нея пророчества са се изпълнявали с такава точност , че няма никакво съмнение в достоверноста на записаното.Тя по удивителен начин описва и какво предстои да се случи с живота на хората и с планетата земя.Нека да четем внимателно и да очакваме събитията спокойно , защото Земята отново ще стане онова добро място за живот .Създателя е имал първоначално това добро намерение , Земята да бъде една градина.Това негово намерение скоро ще се осъществи.
Поздрав!
цитирай
32. galatceq - Има една мъдра книга преживяла п...
09.05.2011 18:19
merita написа:
Има една мъдра книга преживяла проверката на времето-Библията.Записаните в нея пророчества са се изпълнявали с такава точност , че няма никакво съмнение в достоверноста на записаното.Тя по удивителен начин описва и какво предстои да се случи с живота на хората и с планетата земя.Нека да четем внимателно и да очакваме събитията спокойно , защото Земята отново ще стане онова добро място за живот .Създателя е имал първоначално това добро намерение , Земята да бъде една градина.Това негово намерение скоро ще се осъществи.
Поздрав!

Всички с ориентация към позитивното очакваме да стане :) Мерси за мнението ти , поздрав :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: galatceq
Категория: Хоби
Прочетен: 2320614
Постинги: 507
Коментари: 2666
Гласове: 9047
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031