Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2010 15:49 - Копирано от rebellion - Какви закони се прокарват във Великобритания и как гражданите там се организират !
Автор: galatceq Категория: Хоби   
Прочетен: 13233 Коментари: 23 Гласове:
47


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Знаете ли, че ... новите закони на ЕС тайно одобрени при закрити врати, заплашва да унищожи вашето здраве, права и свободата на избор? Поради това, вече няма да имат достъп до хиляди "сигурни" естествени продукти и храни, използвани успешно в продължение на векове да лекува болести като рак, диабет, болест на сърцето или за поддържане на общото здравословно състояние.

Тази петиция е новаторски обединява Великобритания гласове да се предотврати хиляди "сигурни" естествени продукти (например храни, билки, витамини, минерали, хранителни добавки и местни средства за защита) да бъде забранен от 2011 година. Основател Dounne Александър MBE.FRSA смята, ако това се оставя безспорни, той не само поставя най-голямата заплаха можем да си представим за нашето здраве, (включително и нашите деца и бъдещите поколения), хуманното отношение към животните и околната среда, - но и оцеляването на много културни храни, холистични практики, терапевти и "малки" здравето предприятия. Освен това, векове на древната мъдрост и вярвания духовно ще бъде изписано на учебниците по история и е загубил завинаги. С Европейския съюз и правителството на Обединеното кралство твърди, че тези законодателства са създадени, за да осигури по-голяма защита на потребителите, обаче, необорими доказателства, показва истинската им цел е да подпомогне населението в света контрол, власт и богатство.

Над 300 ЕС законодателства, тайно одобрени при закрити врати (от 2002 г.), започнаха да идват в принудени от 2010 година. За да се избегне несъгласие Европейският съюз (ЕС), правителството на Обединеното кралство, лечебното заведение и Национален медиен са работили заедно, за да умишлено държат на цялото население, Великобритания (над 60 милиона души) са на тъмно. По тази причина по-голямата част от гражданите на Обединеното кралство нямат представа, че от тази година (2010 г.), ние вече не разполагат със свободата да избират-"натурални продукти за здравеопазването", или отдясно да реши какво иска да яде, да пие или лекувам - с цел управление на здравето ни. Поради това, хиляди полезни природни храни, доказана "безопасно и ефективно" в продължение на векове и все още често използваните днес (за борба с тежко заболяване или за поддържане на здравето като цяло) .. се забранява или потентност намалява драстично, което ги прави почти неефективни. Въпреки че древните културни традиции (като Африка, Китай, Индия, "Аюрведа" и други местни практики), също разработени и използвани успешно в продължение на векове, ще бъдат загубени завинаги.


Много хора в здравната индустрия са разтревожени от чист незачитане на законодателството са за древните принципа, че Натурални храни трябва да подпомагат и Heal. Както бе потвърдено от Хипократ, (древния баща на медицината), който цитира известната; "Да ти се храните си медицина и медицина ти да си на храните", и Парацелз (баща на фармакологията), който заявява: "Всичко, което човек има нужда от здравни и изцеление е предоставена от Бог в природата ... предизвикателството на науката е да го намерите. " Също така, сблъскващи се с духовни убеждения признати и спазвани в световен мащаб, тези законодателства ще замени "естествени храни" (Бог прави), с "всички изкуствени" (т.е. от човека). По този начин религиозните / духовни права са били опозорени, пуска и отрече.

Това обаче е само "върхът на айсберга", както цензура също означава, че ние вече не могат да говорят или учат взаимно за заслуги и здраве увеличаване ползите от естествени храни, като се предава от поколение на поколение. По тази причина, векове на древната мъдрост ще бъде изписано на учебниците по история и загуби от бъдещите поколения.


Междувременно Великобритания регулатори (финансирана от корпоративни интереси на фармацевтичната промишленост и заетите като Правоприлагащите Право на Европейския съюз и контролни органи), в момента криминализиране на законните производители и лекари с тежки глоби, лишаване от свобода, конфискация на продуктите, отстраняване на съставки (те класифицират като "лекарствен") , или принудително затваряне бизнес ... за "престъпление" за възстановяване на здравето по естествен път. Тези регулатори са били дадени повече правомощия, отколкото на полицията и включва Агенцията за стандарти в рекламата (ASA), лекарства и продукти за здравето регулаторна агенция (MHRA), търговските стандарти, здраве и околна среда, както и други. Техните действия са ефективно управление на газовата промишленост, здравеопазване под земята; заплашва оцеляването на хиляди малки (създаден) здраве производители, доставчици, лекари, терапевти и здравето на потребителите избор.

Как ще ви повлияе?

Ако не се оспорва от ООН, на въздействието на всички САЩ; (включително ВАШЕТО ЗДРАВЕ) и околната среда ще бъдат катастрофални и необратими.


Страхът е, че на органични / естествени храни и други продукти за защита, постепенно ще бъде ликвидирана и на нейно място, генетично модифицирани (ГМ), облъчени, Клонирани и други изкуствени храни ще бъде насърчена, тъй като по-евтин, по-здравословен вариант за предотвратяване на глобалната глад. Този хитър "спин" е умишлено създадена, за да всее страх, така че гражданите да не би да възрази срещу тези планове. Добре е известно, в областта на здравеопазването арена, че GM, облъчени и изкуствени храни са мъртви храни и основна причина за хронична влошено здраве, недохранването, психични заболявания и стерилитет. Въпреки това, ние сме били несъзнателно консумират ГМ и облъчени храни за повече от две десетилетия, в ущърб на здравето ни и вече разтегнати Националната здравна служба. Въоръжени с това знание, пак ли ще насърчи повече от един и същи в хранителната верига?


Също така е добре известно, че рецепта лекарства и легализирани наркотици разрушава имунитета, са изключително пристрастяване, токсични и опасни за здравето, така и за околната среда. Плюс това, класиран на трето основните причини за смъртност в света (след сърдечните заболявания и рак); със странични ефекти, които често остават много трайно увредени. Като има предвид, естествени храни, билкови лекарства и цялостен лечение (използван от създаването), е изключително високо рекорд за безопасността, ефективността и устойчивостта на ... но тези законодателства активно се стреми да ги отстрани.


За съжаление, след натискане на пунктирана линия, вие ще откриете смущаващи план за създаване на все по-общество "болен", изцяло зависи от изкуствени храни, рецепта лекарства и легализирани наркотици, като същевременно енергично унищожаване на околната среда. С други думи, създаването на богатство чрез измама, страх и страдание.

ИСТИНАТА е изключително тревожно.

Това, което се появява на повърхността, за да се защити здравето на потребителите,

зад кулисите всъщност легализира здраве самоубийство.

Как можем да спрем тази трагедия?

САМО НА НАЦИОНАЛНА ПЕТИЦИЯ ДА "STOP" тези законодателства да се превърне ЗАКОНА. Следователно, ние трябва 35 милиона души (половината от населението на Обединеното кралство) до знак "на нацията говори петиция днес.


Какво става, ако не подпишат?

От 2011 г. ще бъдем свидетели на най-голямото нарушение и най-строгите регулаторни система някога на нашите демократични свободи, личен избор, правата на човека и природни здравеопазването ... което води до безпрецедентна заплаха за живота, поминъка и здравето, какъвто го познаваме днес. Вместо това, ние ще остане със система, която ще замени "натурален здраве" и налагат зависи културата на фармацевтични наркотици ".


Кой е отговорен?

Правомощията, които се, включват Европейския съюз (ЕС), правителството на Обединеното кралство, други мощни световни правителства, Световната здравна организация, Организацията на обединените нации, Световната търговска организация; пряк интерес от производството на фармацевтичната, други големи компании и медии мрежи. Да работим заедно, тяхната цел е да разшири в крайна сметка законодателството в световен мащаб за създаване на "това, което са, наречена" нов световен ред ... чиито скрит дневен ред е световното население контрол, правомощията и богатство.


Преводът е несъвършен - правен е с гугъл преводача

Оригинален линк на английски - http://www.ipetitions.com/petition/joininghandsinhealth
 


 

http://rebellion.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/11/19/kakvi-zakoni-se-prokarvat-vyv-velikobritaniia-i-kak-grajdani.637166

 



Гласувай:
50



1. universalnite1neo - Поздрав за навременната инициа...
19.11.2010 16:25
Поздрав за навременната инициатива - за теб и rebellion ! :)
цитирай
2. galatceq - Поздрав за навременната инициа...
19.11.2010 16:44
universalnite1neo написа:
Поздрав за навременната инициатива - за теб и rebellion ! :)

С цялата сериозност на положението не може да се остане равнодушен .
цитирай
3. filipgeorgiev - информацията
19.11.2010 17:36
тази информация се прокрадна за кратко преди няколко месеца. във връзка с лицензиране на продуктите със съдържание на лечебни съставки. тезата беше, че с оглед предпазване на потребителите всички продукти с активни съставки над някаква много ниска стойност, трябва да се произвеждат и предлагат само като лекарства със съответните лабораторни изпитания и медицински сертификати дори да са от напълно естествен произход.
с други думи, лабораториите са под контрола на фармацията и никой не може дори билков чай да си направи без да си плати на тях. иначе съд.
цитирай
4. alchemist - Значи ако съм разбрал правилно и...
19.11.2010 17:41
Значи ако съм разбрал правилно истинските хранителни продукти, ще са във градинката на село.
цитирай
5. galatceq - тази информация се прокрадна за ...
19.11.2010 17:50
filipgeorgiev написа:
тази информация се прокрадна за кратко преди няколко месеца. във връзка с лицензиране на продуктите със съдържание на лечебни съставки. тезата беше, че с оглед предпазване на потребителите всички продукти с активни съставки над някаква много ниска стойност, трябва да се произвеждат и предлагат само като лекарства със съответните лабораторни изпитания и медицински сертификати дори да са от напълно естествен произход.
с други думи, лабораториите са под контрола на фармацията и никой не може дори билков чай да си направи без да си плати на тях. иначе съд.

Прочетете и старите ми постинги за хранителните продукти : http://galatceq.blog.bg/hobi/2010/06/10/s-povisheno-vnimanie-kym-hranitelnite-produkti.559633
http://galatceq.blog.bg/hobi/2010/06/14/s-povisheno-vnimanie-kym-hranitelnite-produkti-2.561508
http://galatceq.blog.bg/hobi/2010/06/17/opasnite-hranitelni-dobavki.563130
цитирай
6. galatceq - Значи ако съм разбрал правилно и...
19.11.2010 17:51
alchemist написа:
Значи ако съм разбрал правилно истинските хранителни продукти, ще са във градинката на село.

:( Излиза така за голямо съжаление !
цитирай
7. анонимен - galatceq,
19.11.2010 18:12
kakvi sa tiq gluposti be , pilence ? ti 4uvash li se kakvo govorish ?
цитирай
8. galatceq - kakvi sa tiq gluposti be, pilence ? ...
19.11.2010 18:17
анонимен написа:
kakvi sa tiq gluposti be , pilence ? ti 4uvash li se kakvo govorish ?

По-добре прочети и линка на английски ( ако ти се иска ) вместо да се заяждаш . Сериозно е :(
цитирай
9. learningtogether - Прочетох вече тази информация. Не, ...
19.11.2010 20:55
Прочетох вече тази информация. Не, не от блога.
Прочетох петицията (http://www.ipetitions.com/petition/joininghandsinhealth)
и гласувах за нея. Приканвам всички вас да направите същото. Защото утре ще трябва сигурно да искаме позволение да пийнем вода и да отидем до едното място, а?
Ще питаме сигурно официалните органи кога можем да си включим компютъра, а че не можем да го изключим когато на нас ни се иска, вече е факт. Е, доволни ли сте от него? М-м?
цитирай
10. galatceq - Прочетох вече тази информация. Не, ...
19.11.2010 21:00
learningtogether написа:
Прочетох вече тази информация. Не, не от блога.
Прочетох петицията (http://www.ipetitions.com/petition/joininghandsinhealth)
и гласувах за нея. Приканвам всички вас да направите същото. Защото утре ще трябва сигурно да искаме позволение да пийнем вода и да отидем до едното място, а?
Ще питаме сигурно официалните органи кога можем да си включим компютъра, а че не можем да го изключим когато на нас ни се иска, вече е факт. Е, доволни ли сте от него? М-м?

Държавата на Оруел действа , не е само в утопията :(
цитирай
11. raders - да бе , да бе...
19.11.2010 21:19
Поредната глупотевица. Вие наистина ли си мислите, че хората са толкова тъпи, за да лансират подобно нещо, особено пък в Англия? Дори и да се появи някаква новост, тя ще бъде със сигурност полезна за хората; иначе няма начин да се наложи. Изглежда че по тези блогове има прекалено много параноици.
цитирай
12. galatceq - Поредната глупотевица. Вие наи...
19.11.2010 21:32
raders написа:
Поредната глупотевица. Вие наистина ли си мислите, че хората са толкова тъпи, за да лансират подобно нещо, особено пък в Англия? Дори и да се появи някаква новост, тя ще бъде със сигурност полезна за хората; иначе няма начин да се наложи. Изглежда че по тези блогове има прекалено много параноици.

Изобщо отвори ли линка ?
цитирай
13. mileidi46 - Не,няма да ги има и в градинката на село....
19.11.2010 21:52
galatceq написа:
alchemist написа:
Значи ако съм разбрал правилно истинските хранителни продукти, ще са във градинката на село.

:( Излиза така за голямо съжаление !

Ако продължават да пускат отгоре със самолети Кемтреилс киселинните дъждове ще унищожат семената...и бабите ще започнат да садят ГМО ..щат/нещат.
А някой нека си приказват и да си вярват...Този народ няма да се събуди,така както е живял на колене..така и ще загине...
цитирай
14. galatceq - Значи ако съм разбрал правилно и...
19.11.2010 22:07
mileidi46 написа:
galatceq написа:
alchemist написа:
Значи ако съм разбрал правилно истинските хранителни продукти, ще са във градинката на село.

:( Излиза така за голямо съжаление !

Ако продължават да пускат отгоре със самолети Кемтреилс киселинните дъждове ще унищожат семената...и бабите ще започнат да садят ГМО ..щат/нещат.
А някой нека си приказват и да си вярват...Този народ няма да се събуди,така както е живял на колене..така и ще загине...

Ще се научим ли някога ???
цитирай
15. анонимен - Ще ви кажа рецептата:
19.11.2010 22:29
Къщичка в Испания. Оранжерийка (срещу киселинните дъждове). Половината двор посят с марихуана. Добри контакти с местната полиция и "Татуираните" от Амстердам... Единствено трябва да си коректен. При канабиса няма ГМО...
цитирай
16. galatceq - Къщичка в Испания. Оранжерийка ...
19.11.2010 22:52
анонимен написа:
Къщичка в Испания. Оранжерийка (срещу киселинните дъждове). Половината двор посят с марихуана. Добри контакти с местната полиция и "Татуираните" от Амстердам... Единствено трябва да си коректен. При канабиса няма ГМО...

Моля ?!
цитирай
17. savremennik - Странно ( и не чак толкова ) как някои ...
20.11.2010 00:12
Странно ( и не чак толкова ) как някои хора приемат лековато замислените проекти .
цитирай
18. анонимен - изключително дразнещо написан...
20.11.2010 09:43
изключително дразнещо написано-неграмотно и пълно с грешки. така и не дочетох до края статията.
цитирай
19. galatceq - изключително дразнещо написан...
20.11.2010 11:39
анонимен написа:
изключително дразнещо написано-неграмотно и пълно с грешки. така и не дочетох до края статията.


Не прочете ли уточнението - преведено с гугъл преводач ? Има линк и за оригинала на английски - щом това е проблем ;)
цитирай
20. анонимен - Е поне да си беше дал труда да го по...
20.11.2010 14:15
Е поне да си беше дал труда да го попреведеш макар и в съкратен вид. Така е едно нищо.
цитирай
21. galatceq - Е поне да си беше дал труда да го по...
20.11.2010 15:08
анонимен написа:
Е поне да си беше дал труда да го попреведеш макар и в съкратен вид. Така е едно нищо.

За превода търси rebellion, от когото копирах . Явно не е толкова нищо , ако погледнем посещения и гласувалите - основното се е разбрало !
цитирай
22. raders - Значи ако съм разбрал правилно и...
21.11.2010 15:06
mileidi46 написа:
galatceq написа:
alchemist написа:
Значи ако съм разбрал правилно истинските хранителни продукти, ще са във градинката на село.

:( Излиза така за голямо съжаление !

Ако продължават да пускат отгоре със самолети Кемтреилс киселинните дъждове ще унищожат семената...и бабите ще започнат да садят ГМО ..щат/нещат.
А някой нека си приказват и да си вярват...Този народ няма да се събуди,така както е живял на колене..така и ще загине...


Май прекалено много си се събудил. Между другото, параноята е лечима.
цитирай
23. galatceq - Значи ако съм разбрал правилно и...
21.11.2010 22:15
raders написа:
mileidi46 написа:
galatceq написа:
alchemist написа:
Значи ако съм разбрал правилно истинските хранителни продукти, ще са във градинката на село.

:( Излиза така за голямо съжаление !

Ако продължават да пускат отгоре със самолети Кемтреилс киселинните дъждове ще унищожат семената...и бабите ще започнат да садят ГМО ..щат/нещат.
А някой нека си приказват и да си вярват...Този народ няма да се събуди,така както е живял на колене..така и ще загине...


Май прекалено много си се събудил. Между другото, параноята е лечима.

raders , няма ли други блогове за теб ? Интересно ти е , мъчиш се да вникнеш в това, което поствам и все циклиш ;)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: galatceq
Категория: Хоби
Прочетен: 2320443
Постинги: 507
Коментари: 2666
Гласове: 9047
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031