Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2010 09:21 - Пришълци помагали на Наполеон ?
Автор: galatceq Категория: Хоби   
Прочетен: 17413 Коментари: 29 Гласове:
16

Последна промяна: 20.06.2010 12:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
    За имплантанти с извънземен произход се говори отдавна. Така се наричат малки контролни устройства, които се въвеждат в организма на човека по време на похищение от пришълци.
    Американският хирург Роджър Лейър провел няколко операции по извличането на извънземни имплантанти, за което разказал в книгата си "Космическите пришълци и скалпелът". Устройствата били старателно изучени, но съвременната наука се оказала безсилна да обясни тяхната конструкция и предназначение.
    Но особено много шум вдигнала поразителната находка на френския изследовател Антоан Льофевр - той открил в черепа на Наполеон метална пластина с диаметър малко повече от снатиметър, която прилича на детайл от електронно устройство. Тази "резервна част" според него рязко повишила интелекта на императора.
    Пластината била открита случайно, когато Льофевр се занимавал с изследване на ексхумирания скелет на Наполеон, опитвайки се да установи причините за неговия нисък ръст (императорът бил не по-висок от 160 см) . Като прокарал ръка по вътрешната повърхност на черепа, ученият напипал малка издутина. Опитвайки се да я разгледа по-добре, той взел силна лупа и видял някакъв предмет, наполовина вграден в костната тъкан. Той напомнял на микрочип, използван в електронните устройства. Изучаването на предмета показало, че той е миниатюрен предавател на електрически импулси в главния мозък и сърцето. Подобни импулси, подчертава Льофевр, рязко повишават способността на мозъка да решава сложни интелектуални задачи. Слоят костна тъкан, който се натрупал около метала, бил доста забележим - значи, когато приборът е бил имплантиран, Наполеон е бил още млад.
    "Това е направено с цел да се повлияе на развитието на човечеството", подчертава Льофевр.
    Според изчисленията на учения стимулаторът на интелекта е бил вграден в черепа на бъдещия гений през юли 1794 г. и този имплантант предизвикал рязко повишение на способностите на Бонапарт, като му донесъл славата на гениален пълководец. Мнозина военни смятат това, което Наполеон демонстрирал на полесраженията през 1794 г. за чудо. По време на италианската кампания през 1796 - 1799 г. той командвал малка армия от полуголи и гладни войници, отстъпваща на противника по численост и въоръжение. Но това воинство от мизерстващи печелело една след друга блестящи победи. След това пълководецът с лекота разбива многобройните и добре въоръжени армии на Австрия и Прусия. Но около 1810 г. военностратегическите способности на Наполеон започнали постепенно да отслабват. Може би обяснението е, че микрочипът в черепа му е излязъл от строя. Не е изключено също извънземните, които са изпращали в този прибор електромагнитни или някакви други импулси, да са решили, че Бонапарт е изпълнил своята мисия. След като изгубил паранормалните си способности, Наполеон започнал да понася поражения и нещата завършили с катастрофата в Русия. Антоан Льофевр смята за безспорно, че извънземните са оказвали по различен начин влияние върху развитието на човечеството през цялата му история и продължават да го правят и сега.

От Интернет


Тагове:   наполеон,


Гласувай:
18


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. mitternacht - ъхъ
20.06.2010 10:11
те и на Хитлер са помагали, какво знаеш ;)
цитирай
2. galatceq - ;) Знам, чела съм по този въпрос. ...
20.06.2010 10:16
;) Знам , чела съм по този въпрос . Мерси за допълнението !
цитирай
3. universalnite000 - :) Привет ! Отново хубава тема си ...
20.06.2010 10:26
:) Привет ! Отново хубава тема си намерила, поздравления .
Щом се споменава и за Хитлер - нека да спомена нещо : Идеологическата основа на Аненербе положил Херман Вирт, издал през 1928 година книгата "Произход на човечеството". Той доказвал, че в корените на човечеството стоят две протораси. Нордическа, духовната раса на Севера, и гондвандическа, притежаваща неизменими инстинкти, Южна раса. Вирт твърдял: потомците на тези две раси са разпръснати из различните съвременни народи.
През 1933 година в Мюнхен се сътояла историчска изложба с името "Ahnenerbe", което означава "наследство на предците". Неин организатор бил Херман Вирт. Сред експонатите имало най-древни рунически и проторуниески текстове. Които били датирани от Вирт на 12 хиляди години. Те били събирани в Палестина, в пещерите на Лабрадор, в Алпите - по целия свят.
Изложбата на Вирт посетил и самия Химлер. Той бил поразен от "нагледността" на доказателствата за произхода на нордическата раса. По това време СС, възникнала от малки охранителни отряди на партията, прераснала в ролята на защитничка на вожда. Тук вече се опитвали да поемат върху себе си защитата на нордическата раса в генетичен, духовен и мистичен план.
За това били необхоидми специални знания. И те ги търсили в миналото. И на 10 юли 1935 година по инициатива на райхсфюрера на СС Хенрих Химлер, расолога Рихард Валтер Дар, групенфюрера от СС и изследовател на древната германска история Хрман Вирт била основана Аненербе. Първоначално Аненербе била нещо като учебно-изследователско общество за изучаване на германската духовна праистория. Щаб квартирата била разположена в гр.Вайшенфелд, Бавария.

С удоволствие си спомняли легендата за свещенния Граал, даващ власт над целия свят. В СС се отнасяли към това не само като към красива легенда. А и Хитлер допускал, че Граала представлявал камък с рунически надписи. И те носели неизвестна мъдрост от миналото. Забравени познания с извънземен произход. Тези същите познания към които мечтали да се доберат и хората с черни униформи. По-късно есесовците предприели активно търсене на свещенния Граал. Следите ги завели в замъците на катарите. Експедицията ръководил Ото Ран, автор на антикатолическата книга "Кръстоносния поход срещу Граала" - за борбата на папския Рим срещу движението на катарите.
По едно време тръгнали дори слухове, че експедицията завиршила успешно. Но както изглежда не се потвърдили, а щурмбанфюрера от СС Ото Ран изчезнал загадъчно през 1938 година.

цитирай
4. galatceq - :) Мерси, това ми е известно. Няма ли ...
20.06.2010 10:30
:) Мерси , това ми е известно. Няма ли нещо по-конкретно ? За самите намеси имам предвид ?
цитирай
5. universalnite000 - Разбира се, ето по-конкретно : А ...
20.06.2010 10:36
Разбира се , ето по-конкретно :
А от това вече се подразбира аналогично провеждане по своята същност, на насоки и методики за изследвания над представители от "висшата раса". При това, както във всяка селекция, на експерименти трябва да бъдат подложени най-добрите отбрани "екземпляри".

В днешно време има свички основания да се предполага, че тъй наречената "нова концепция на волята" активно сработила в няколко особено засекретени военно-медицински учреждения, създадени в окупираните територии на Съветския Съюз, където чрез опити се изяснили достойнствата на "свръхчовека". Продължавали да се остсяват идеите за световно господство на арийската раса, най-добрите от най-добрите нейни представители офицери и войници от елитни военни части на Германия и родствените и по кръв държави, попаднали на последния в техния живот полигон.

практикували се нетрадиционни методи за получаване на знания - под действието на халюциногенни наркотици, в състояние на транс или контакт с Висши Неизвестни, или, както ги наричали, "Външни Умове".

За един от водещите специалисти на Аненербе в областа на черната магия бил смятан Карл-Мария Вилигут. Наричали го "Разпутин Химелер", заради голямото влияние на нацистката върхушка. Дори в официалните списъци на ръководителите на СС за 1936 година Вилигут бил под псевдоним. Той бил наричан групенфюрер Вайщорм (едно от имената на древногерманския бог Один).

Вилигут - специалистите го превеждат като "бог на волята". Съгласно терминологията на ариософите, това е синомим на понятието "падащ ангел". Или става дума за някакви "висши същества", демони, пренесли на Земята допълнителни знания.

Корените на родословното дърво на Вилигутите се губят в тъмнината на вековете. Най-напред герба на този род (с две свастики вътре) е запечатан в ръкописи от XIII век. При това, той е идентичен със герба на манджурките средновековни управници. Вилигутите от поколение на поколение предавали загадъчни плочки с древни текстове. Зашифрованата в тях информация съдържала описания на някакви езически ритуали. Зтова и през Средновековието е наложено на семейството папското проклятие.

Всички предложения да се унищожат проклетите текстове на Вилигутите били отхвърлени. Те буквално чакали да дойде дългоочаквания час. Вилигут поразявал Химлер с виденията на своята родова памет. Него го вълнували религиозните практики, системата за военна подготовка и законите на древните германци. Той съставил дори своеобразни мантри за целта.

През 1939-та година Вилигут се оттеглил. Той живял в самота все по-често в своето имение. Вярващите селяни незнайно защо смятали този генерал от СС, както и неговите предци, за таен германски крал. Карл-Мария Вилигут умрял през 1946 година. Той бил последния от прокълнатата фамилия.

Нацистите използвали и намерените с помощта на "Аненербе" старинни окултни "ключове" (формули, заклинания и др.), позволяващи да установяват контакт с "Чуждите". За "сеансите с боговете" били привличани най-опитните медиуми и кантактьори (Мария Оте и др.). За чистота на резултатите, експериментите се провеждали независимо в обществата "Туле" и "Врил". Твърди се, че някои окултни "ключове" сработили и по независими "канали" била получена почти идентична информация от техногенен характер. По-точно чертежи и описания на "летящи дискове", превизхождащи по своите характеристики цялата авиационна техника по онова време.

Особено внимание се отделяло за изучаването на механизмите за управление на човешкото поведение. Интензивни опити в тази област се провеждали в концлагера недалеч от мистичната цитадела на нацистите - замъка Вевелсбург, на който била отредена ролята на бъдещ център на империята на СС. В този замък, между другото, се провеждали мистични ритуали по подготовката за пристигането на земята на накой си "Човекобог". Хитлер, в този смисъл, бил далеч не първия, не най-добрия опит в тази посока. Според някои данни, на изследвания, проведени в рамките на "Аненербе", Германия изразходвала повече средства, отколкото САЩ за създаване на първата атомна бомба. И е трудно да предположим, че това са били наразни опити. Теоретиците на фашизма действително успели да създадат в недрата на германския народ психофизически взрив с небивала сила.
цитирай
6. galatceq - Това вече е нещо конкретно ;) Отново ...
20.06.2010 10:42
Това вече е нещо конкретно ;) Отново тази незрялост , за която често съм споменавала - привичката всяко същество, различно от нас да бъде възприемано като божество .
цитирай
7. universalnite000 - Ако ти е интересно - виж целия мат...
20.06.2010 10:47
Ако ти е интересно - виж целия материал в блогрола ми , заглавието е "Тайните общества на Третия райх" !
цитирай
8. galatceq - Мерси, задължително ще го прочета ...
20.06.2010 10:48
Мерси, задължително ще го прочета :)
цитирай
9. universalnite000 - Добре, че си спомних какво написах ...
20.06.2010 11:56
Добре, че си спомних какво написах преди - ако на някой му е странно как е възможно да има подобна технология :

Днес, благодарение на тайните си научни изследвания Илюминати осъществяват масов контрол над ума. Те са усъвършенствали използването на микровълнови импулси, пренасящи инструкции, които могат да контролират индивидуалното или колективното поведение. И американци, и руснаци правят това. Познанието за "психическата атака" е било предавано през вековете чрез Илюминати. В издание на бюлетина "Ежемесечни технологии" от 1993 г. се съобщава за разработки на руската технология от този вид. Докладът е за посещението на Джанет Морис, директор на изследванията в Американския съвет за глобални стратегии ( основана от бившия заместник-директор на ЦРУ Рей Клайн ) в Русия през ноември 1991 г. :
"Морис и други членове на екипа, изпратени да проучат руските технологии за търговско развитие бяха поканени на демонстрация на техника за контрол над ума. Един доброволец от американския екип седна пред компютърен екран, докато по него профучаваха безобидни думи. От доброволеца се искаше само да каже кои думи харесва и кои - не. В края на демонстрацията руският персонал започна да разкрива тайните, съкровени мисли на доброволеца - нито една от които преди това не е била обсъждана. Руснаците разказаха на Морис за демонстрация, при която група работници били извън болницата и работели в парка. Персоналът изпратил акустично психо-коригиращо съобщение до тях чрез машината им, в което им казвали да оставят инструментите си, да почукат на вратата на болницата и да попитат дали има още нещо за вършене. Работниците направили точно това, казаха руснаците.
Руснаците признаха, че използват тази технология за специални операции по подбор на персонала и повишаване на производителността и за подпомагане на техните олимпийски състезатели и антарктическата експедиция. Като инфразвукова трансмисия с много ниска честота, акустично-коригиращото съобщение се възприема чрез дразнение по костите. Това означава, че заглушители за уши няма да попречат за получаване на съобщението. Цялата защитна система на тялотоще иска да спре приемането. Според руснаците, съобщението заобикаля съзнателното ниво и въздейства за по-малко от минута. Морис предвижда, че тази технология ще бъде минитюаризирана в устройство, което се побира в шепата. Понастоящем Международната здравна корпорация планира в близко бъдеще да доведе екип от специалисти от САЩ за по-нататъшни демонстрации на възможностите."
цитирай
10. galatceq - Това беше от ранния ти период, сп...
20.06.2010 12:01
Това беше от ранния ти период , спомням си ;)
Такива възможности за контрол , и сега с този Веричип за който се говори :(
цитирай
11. miaa - Много ме изненада за Наполеон! Вероятно е една от хипотезите за гениалността му!
20.06.2010 12:07
Интересна статия, Galatceq! Аз си мисля, че когато нещата следват естествения си ход, без зависимост, принуда,добронамерено, резултатите са колосални и постоянни! Тенденцията е за хубаво:)))Хубав ден Galaceq!
цитирай
12. galatceq - Miaa
20.06.2010 12:11
:) С тази статия отново излиза , че малко знаем . От скоро съм се заинтересувала и откривам много нови неща, които ме карат да повторя известното "Аз знам, че нищо не знам" . Успешен ден ти пожелавам :)
цитирай
13. internationalist - Православното Обяснение за Извънземните.
20.06.2010 13:14
http://internationalist.blog.bg/zabavlenie/2010/05/13/nlo-nad-odrin-i-bylgariia-pravoslavnoto-obiasnenie-za-nlo.544890
цитирай
14. galatceq - http://internationalist. blog. ...
20.06.2010 13:20
internationalist написа:
http://internationalist.blog.bg/zabavlenie/2010/05/13/nlo-nad-odrin-i-bylgariia-pravoslavnoto-obiasnenie-za-nlo.544890

Прочетох го. Не ми остава да направя друго, освен да копна единствения коментар под статията ти :
1. misbis - НЛО Е РЕАЛНОСТ И НАУЧЕН ФАКТ
02.06 16:28
ДРУГ Е ВЪПРОСА,ЧЕ ПОНЕ ТОВА НЛО НА СНИМКАТА Е ЧОВЕШКО ПРОИЗВОДСТВО..
http://www.youtube.com/watch?v=uuKiWmsGIwc
цитирай
15. universalnite000 - Става интересно при теб. А какво да ...
20.06.2010 13:30
Става интересно при теб. А какво да кажем за следното твърдение : През периода след края на Атлантида извънземните продължили да идват на Земята и били възприемани като богове от земните жители. Това не е учудващо, ако си представите как са се чувствали примитивните земляни, когато са се изправяли пред космическите кораби и техните обитатели. Не трябва да подценяваме влиянието - положително или отрицателно, на другите цивилизации във Вселената върху човешката еволюция на всички нива. Ако се поровите в Библията и други древни текстове, ще видите, че са описани космически кораби. "Книга на пророк Йезекиил" е първостепенен пример и тя е анализирана от Джоузеф Блъмрич, бивш ръководител на отдела за планиране на системите в НАСА, под заглавието "Космическите кораби на Йезекииля". Както изглежда от направените анализи, много от древните съчинения и произведения на изкуството от целия свят също съдържат описания на такива кораби и техните обитатели, за които се мислело, че са "богове от небето". В древноиндийските санскритски текстове се говори за богове , които се борели от летателни апарати, а "Книга на пророк Йезекиил" определено не оставя почти никакво съмнение какво се описва:

15. И гледах животните - ето, на земята до тия животни по едно колело пред четирите им лица.
16. Колелата и направата им изглеждаха, както изглежда топаз и всички четири колела си приличаха; и по изглед, и по направа бяха като че колело в колело.
19. И когато ходеха животните, вървяха и колелата до тях; а когато животните се подигаха от земята, подигаха се и колелата.
22. Над главите на животните имаше подобие на свод, наглед като чудесен кристал, прострян отгоре над главите им.
24. И когато те ходеха, чувах шум от крилата им, като че шум от много води, като че глас на Всемогъщия, силен шум, като че шум на военен стан; а когато се спираха, спущаха крилата си.

Книга на пророк Йезекиил , Глава 1:15-24
цитирай
16. semtomovi - Не съм съгласна
20.06.2010 13:45
Имах някъде статията - тия имплантанти са били дело на шведски лекари.
цитирай
17. galatceq - Имах някъде статията - тия импла...
20.06.2010 15:09
semtomovi написа:
Имах някъде статията - тия имплантанти са били дело на шведски лекари.

? Дайте тогава нещо от тази статия, иначе нищо не ми говори твърдението ви
цитирай
18. galatceq - Става интересно при теб. А какво да ...
20.06.2010 15:11
[quote=universalnite000], Не знам , който обича спора винаги няма да се съгласи .
цитирай
19. universalnite000 - ;) Сега остана радерс да се изкаже, ...
20.06.2010 16:12
;) Сега остана радерс да се изкаже , за да бъде картинката пълна :)))) Пак си спомням какво си писахме с една позната по подобна тема. Тя каза : " Невъзможно е да убедиш някого , той трябва да се самоубеди, след като се е поровил достатъчно" ....
цитирай
20. galatceq - :) Да видим ! Познатата ти е изклю...
20.06.2010 16:15
:) Да видим ! Познатата ти е изключително права .
цитирай
21. raders - Чудя се как не ви омръзна да си изм...
20.06.2010 16:54
Чудя се как не ви омръзна да си измисляте глупости.
цитирай
22. galatceq - Чудя се как не ви омръзна да си изм...
20.06.2010 16:57
raders написа:
Чудя се как не ви омръзна да си измисляте глупости.

:)) И аз се чудя - явно сме ти много интересни, щом винаги се отбиваш при нас ? Или греша ?
цитирай
23. raders - Чудя се как не ви омръзна да си изм...
20.06.2010 17:07
galatceq написа:
raders написа:
Чудя се как не ви омръзна да си измисляте глупости.

:)) И аз се чудя - явно сме ти много интересни, щом винаги се отбиваш при нас ? Или греша ?


Интересни сте! Аз обичам фантастиката. Но все пак трябва да има и малко разум
цитирай
24. galatceq - Трябва си. Нещата изглеждат абс...
20.06.2010 17:11
Трябва си. Нещата изглеждат абсолютно различно гледани от различно ниво. Например кръгът е кръг в двуизмерното пространство, а в триизмерното е сфера. Извод - гледните ни точки са различни ;)
цитирай
25. raders - Трябва си. Нещата изглеждат абс...
20.06.2010 17:46
galatceq написа:
Трябва си. Нещата изглеждат абсолютно различно гледани от различно ниво. Например кръгът е кръг в двуизмерното пространство, а в триизмерното е сфера. Извод - гледните ни точки са различни ;)


Това не означава, че Наполеон в двуизмерното пространство може да няма пластина в черепа, а в триизмерното да има. Предпочитам да се казва истината. И когато се пишат някои неща за известни личности, трябва да са достоверни, а не свободни съчинения.
цитирай
26. galatceq - :) Съвсем друго имах предвид с пр...
20.06.2010 17:50
:) Съвсем друго имах предвид с примера . Колкото за намесата на извънзмени - ти знаеш, че нашият кръг е с насоченост , че ги има ;) и че оказват съществено влияние върху човешката история .
цитирай
27. universalnite000 - Raders е търсещ човек, само още няма ...
20.06.2010 20:28
Raders е търсещ човек , само още няма достатъчно смелост да прехвърли ограниченията от догмите ;)
цитирай
28. galatceq - Странен човек е !
20.06.2010 20:34
Странен човек е !
цитирай
29. zlokuche - Още по въпроса
18.09.2010 05:04
За желаещите да научат още:
http://zlokuche.blog.bg/drugi/2010/09/18/.607293
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: galatceq
Категория: Хоби
Прочетен: 2320918
Постинги: 507
Коментари: 2666
Гласове: 9047
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031