Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.04.2010 17:59 - Mариана Ангелова за системата "Ешелон"
Автор: galatceq Категория: Хоби   
Прочетен: 15284 Коментари: 42 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   Системата "Ешелон" извършва промишлен шпионаж в държави, отдалечени на десетки хиляди километри от централата й - форт Мид, САЩ. Възможностите на "Ешелон" са безкрайно далеч от представите ни за капацитета на човешкия мозък , макар точно той да я е създал. А това навява страх. Прогресът в нанотехнологиите би могъл да роди съвършено нов тип импланти, носители на нови форми на памет и интелигентност. Затова и експерт в областта заключава : "Изкуственият интелект може да бъде изключително богат на възможности, както и да се превърне в заплаха. Ако машината започне да "опознава сама себе си" (уникално качество, присъщо единствено на човешкото ментално и астрално тяло - б. а.), първото, което ще стори, както прави всяко живо същество е да се защити от самия човек." Т. е., да влезе в битка с него.
    Самата аз, свидетел и участник в това лавиноподобно усъвършенстване на информационните технологии, много от които несъмнено облекчават битието ни , се питам : " Да не попаднем и ние в положението на атлантите, някои от които достигнали до тайната на лемурийската цивилизация за огнените кристали, ала изкушили се да я употребят за властване над останалите ? " Поведение, неразрешено от бдящите над Земята Висши сили и завършило гибелно. 

 От "Изкуственият интелект може да се превърне в заплаха" - Мариана Ангелова 

 Повече за системата "Ешелон"  -  http://www.vestnikataka.com/?module=displaystory&story_id=2250&edition_id=34&format=html



Гласувай:
13


Вълнообразно


1. pameladiaz - Не съм подозирала за такива неща :(
23.04.2010 18:15
Не съм подозирала за такива неща :(
цитирай
2. universalnite000 - От края на Атлантида липсата на р...
23.04.2010 18:19
От края на Атлантида липсата на равновесие се подхранва както от мисловните модели, предавани от дисбалансираното съзнание, така и от отрицателните енергии, генерирани от човечеството. В резултат Земята е изложена на сериозна липса на баланс, която е довела света до днешното му състояние.
Става ясно, че и технологиите имат своя дял в тази обстановка ...
цитирай
3. galatceq - Всеки може да си прави изводи ! Или да ...
23.04.2010 18:24
Всеки може да си прави изводи ! Или да се отнесе сериозно , или да махне с ръка ;)
цитирай
4. podvodni - Всеки може да си прави изводи ! Или да ...
23.04.2010 22:18
galatceq написа:
Всеки може да си прави изводи ! Или да се отнесе сериозно , или да махне с ръка ;)

Повечето махат с ръка и си казват - "Какво ме интересува това. На мен хладилника ми е празен, вноската по кредита съм я просрочил, колата остаря и искам да си взема нова, трябва да отида на море, а тук някакви идиоти ми пълнят главата с илюминати, задкулисие, атланти и всякакви щуротии. Що не стъпят здраво на земята и влезат в реалноста."
А същевременно някакава измислена и пресилена опасност от малко вулканична пепел парализира живота на половин Европа. Тези които знаем и можем да мислим сме малко. Страшното е че останалите са оставили Тефал да мисли за всичко.
цитирай
5. galatceq - :( Защо ли ми се иска да не беше прав ? ...
23.04.2010 22:25
:( Защо ли ми се иска да не беше прав ?
Явно Тефаломанията ( виж какъв термин съчиних ) е много актуална ?!
цитирай
6. podvodni - Иска ти се защото имаш знания. Знаеш ...
23.04.2010 22:35
Иска ти се защото имаш знания. Знаеш какво ще следва в новата епоха и искаш това да стане час по-скоро. Обаче онези които са си сложили Тефал на главата със своите мисли идействия всячески се противят на познанието и еволюцията. Защото най-тежкият труд е трудът над себе си и със своят мозък. Далеч по-лесно е да бъдеш хамалин на "Сточна гара".
цитирай
7. galatceq - :) Успя да ме накараш да се засмея с ...
23.04.2010 22:43
:) Успя да ме накараш да се засмея с последното изречение .
За другото - точно така е, знам какво се очаква с настъпването на новата епоха . Малко е да се каже , че ми е дискомфортно в сегашната, която се крепи на манипулиране и съответното му сътрудничество. Затова и се опитвам доколкото мога да си допълвам знанията, защото знам, че те именно те правят независим и развиват творческото начало, което е заложено поначало у всеки .
цитирай
8. podvodni - На теб ти е дискомфортно. Така е. ...
23.04.2010 23:35
На теб ти е дискомфортно. Така е. Преди малко попаднах на едно предаване по телевиията - Кечмания. Илъчва се по БТВ Комеди. Вярно със закъснение защото продукцията е доста скъпа. Какво ми направи впечатление - над 70 000 зрители на закрит стадион в щатски град гледат като в транс цирка наречен развлекателен спорт - кеч. Или по точно -съвременната версия на римските гладиаторски борби. Не зная колко милиона се кефат пред телевизионните екрани. Как мислиш тези хора дали се чувстват комфортно в това време? Биха ли заменили това съществуване с идващото ново? Искат ли да ти повярват, че новото е по-хубаво от сегашното?
цитирай
9. galatceq - Показателен пример даваш. Към него ...
23.04.2010 23:46
Показателен пример даваш. Към него могат да се добавят и всички подобни шоута . А и за повечето сигурно това е разнообразие, при положение, че телевизионният им ден започва и завършва с Бойко Борисов !!! Няма как да повярват , че се задава друга епоха .
цитирай
10. podvodni - Как ще повярват? Нали новите месии ...
24.04.2010 00:00
Как ще повярват? Нали новите месии говорят само за миналото и себе си. Днешният ден е посветен само на новите дрехи, МОЛ-а и Планета -ТВ. Коя си ти, та ще ти повярват за бъдещето и духовното извисяване. Дане би случайно да се казваш Барак Обама, Анхела Меркел или Джордж Сорос?
цитирай
11. galatceq - Прав си, вярва се само на доказани ...
24.04.2010 00:09
Прав си , вярва се само на доказани "месии" и "авторитети" . Такива като нас са в миманса. Но си спомням за многозначителната сцена от "Майстора и Маргарита", когато професор Воланд преди началото на шоуто пред московската публика каза : " А сега нека видим какво са научили тези граждани през последните 2000 години ?"
Без коментар , права ли съм ?
цитирай
12. universalnite000 - Как ще повярват? Нали новите месии ...
24.04.2010 09:18
podvodni написа:
Как ще повярват? Нали новите месии говорят само за миналото и себе си. Днешният ден е посветен само на новите дрехи, МОЛ-а и Планета -ТВ. Коя си ти, та ще ти повярват за бъдещето и духовното извисяване. Дане би случайно да се казваш Барак Обама, Анхела Меркел или Джордж Сорос?

Уви, точно такава е картината , приятелю ! Залъгалките за ума действат в повечето случаи , добре е , че има и изключения от общото правило.
цитирай
13. podvodni - Знае те ли ко е най-ухасното, но с...
24.04.2010 09:45
Знае те ли ко е най-ужасното, но същевремено най-обнадеждаващото. Съдейки по историята на древните цивилизации ( лемуриици и атланти) човечеството вместо да научава все повече забравя. Вместо да тръгнем от там от където са стигнали те и да продължим напред, ние тотално вървим по пътя на регреса. Това наистина е страшно, но има своята логика. Нашите създатели съвсем умишлино са програмирали този регрес за да не повторим съдбата на предците ни. Когато ние стигнем дъното в един момент ще разберем че този път по който сме поели няма абсолютно никакава стойност. И това ще бъде нашият момент на спасение. Трябва и ще приживеем най-големият ужас за да оцелеем. Неговото време настъпи.
цитирай
14. galatceq - Съгласна съм и с двама ви. Все пак се ...
24.04.2010 09:57
Съгласна съм и с двама ви . Все пак се надявам да не се стигне до най-драстични варианти, за да се осъзнае тази безизходица .
цитирай
15. podvodni - За да можеш да боравиш правилно с ...
24.04.2010 11:55
За да можеш да боравиш правилно с ножа трябва да се порежеш и да изпиташ болката. Именно в това е идеята - за да осъзнаем несъстоятелноста на сегашното съществуване трябва да изпием горчилката до край. Изводите напарвени от съществуването на предишните цивилиации са наложили тази програма. Понякога наистина целта оправдава средствата и начините.
цитирай
16. universalnite000 - :) Намесвам се, понеже споменаваш ...
24.04.2010 12:04
:) Намесвам се, понеже споменаваш за изводите на предишни цивилизации . Като че ли тези изводи могат да се поберат в следните редове от "Трудно е да бъдеш бог" -
Гледайте, , мислеше си Румата и въртеше глава ту насам, ту натам. Това не е теория. Никой досега не е виждал такова нещо. Гледайте, слушайте, филмирайте… и ценете, и обичайте, дявол да ви вземе, своето време и наведете глави пред паметта на онези, които са минали през това Вглеждайте се в тези муцуни — млади, тъпи, равнодушни, свикнали на всякаква жестокост, но недейте вири нос, вашите прадеди не са били по-добри…
цитирай
17. podvodni - Ако изходна точка ни е днешният ден, ...
24.04.2010 12:09
Ако изходна точка ни е днешният ден, познания и изторията на предците ни бих казал следното - Опасно е да се правиш на Бог. Или - Невъможно е да бъдеш БОГ
цитирай
18. universalnite000 - Разбира се, тук не става въпрос за ...
24.04.2010 12:14
Разбира се, тук не става въпрос за правене на бог. По-скоро за нещо друго. Духовното просветление е прекрасно, но без практическа изява то може да бъде надвито от силите на контрола. Ние трябва не само да мислим за любов и промяна, но трябва и да ги изживеем.
Ако например не предизвикаме на практика амбициите на Илюминати, ние позволяваме духовния ренесанс да бъде блокиран. По-трудно е да въстанеш и да мислиш самостоятелно, когато имаш вътре в себе си микрочип, който предава съобщения на Илюминати, отколкото когато си свободен от подобно вмешателство. А така манипулираните хора трудно ще генерират любовта и разбирането, от които спешно се нуждаем.
цитирай
19. galatceq - Разбира се, тук не става въпрос за ...
24.04.2010 12:18
universalnite000 написа:
Разбира се, тук не става въпрос за правене на бог. По-скоро за нещо друго. Духовното просветление е прекрасно, но без практическа изява то може да бъде надвито от силите на контрола. Ние трябва не само да мислим за любов и промяна, но трябва и да ги изживеем.
Ако например не предизвикаме на практика амбициите на Илюминати, ние позволяваме духовния ренесанс да бъде блокиран. По-трудно е да въстанеш и да мислиш самостоятелно, когато имаш вътре в себе си микрочип, който предава съобщения на Илюминати, отколкото когато си свободен от подобно вмешателство. А така манипулираните хора трудно ще генерират любовта и разбирането, от които спешно се нуждаем.

Поздравявам те - кратко и ясно казано ! Ето защо трябва да се информираме за всичко, свързано с тези технологии за контрол.
цитирай
20. podvodni - Точно в това е въпросът. За какво се ...
24.04.2010 12:28
Точно в това е въпросът. За какво се иползват знанията? Амбициите на Илюминати и начините на контрол също се базират на огромни познания от духовно естество. Монетата има две страни. Умишленото укриване и възпрепятстването на достъпа до знания е най-голямата амбиция на задкулисието. Останалото е формалност породена от невежеството на тълпата.
цитирай
21. galatceq - Сравнително отскоро започнах да се ...
24.04.2010 12:34
Сравнително отскоро започнах да се информирам за въпросните манипулации, но като ги съпоставя с явленията в живота ни се убедих, че изобщо не са празни приказки. В този линк : http://www.pishtov.com/Txt/Txt48.htm има още интересни неща по темата .
цитирай
22. podvodni - Първата реакция на навлезлия в т...
24.04.2010 13:11
Първата реакция на навлезлия в тайните на задкулисието и контрола е - Много е гадно че го има. Но всъщност това е много добре защото се стремим да опонаем механимите на контрол с цел противодействие. Което от своя страна води до по-интензивно използване на съзнанието и сремеж към познание на тайните използвани за контрол. В последно време се усилва говоренето за контрола и хората все по-често си задават въпроса - Ами ако е истина?
цитирай
23. tomcat - Сравнително отскоро започнах да се ...
24.04.2010 13:12
galatceq написа:
Сравнително отскоро започнах да се информирам за въпросните манипулации, но като ги съпоставя с явленията в живота ни се убедих, че изобщо не са празни приказки. В този линк : http://www.pishtov.com/Txt/Txt48.htm има още интересни неща по темата .



Преди и аз бях така, ако някой ми спомене нещо за конспирации веднага почвах да се смея и да го мисля за луд!Сега след като разбрах ,че новият световен ред е истинстина хич не ми е до смях.Как само си мечтая планът на глобалистите за изтребление на човечеството да беше само измислица.
цитирай
24. podvodni - Сравнително отскоро започнах да се ...
24.04.2010 13:18
tomcat написа:
galatceq написа:
Сравнително отскоро започнах да се информирам за въпросните манипулации, но като ги съпоставя с явленията в живота ни се убедих, че изобщо не са празни приказки. В този линк : http://www.pishtov.com/Txt/Txt48.htm има още интересни неща по темата .



Преди и аз бях така, ако някой ми спомене нещо за конспирации веднага почвах да се смея и да го мисля за луд!Сега след като разбрах ,че новият световен ред е истинстина хич не ми е до смях.Как само си мечтая планът на глобалистите за изтребление на човечеството да беше само измислица.

Ето потвърждение на написаното от мен. Сега остава някой да каже - Чиста случайност.
цитирай
25. galatceq - :)) Aa, случайни неща няма. Пътят ...
24.04.2010 13:21
:)) Aa, случайни неща няма. Пътят към просветлението е безкраен - започваш от някаква тема и постепенно разкриваш взаимовръзките й с много други. Аз не правя изключение ;)
цитирай
26. podvodni - Това изказване ни припомни - чисто ...
24.04.2010 13:25
Да бе да! Я питай райдерс като се появи!

Това изказване ни припомни - чисто случайно, за ваимовръзките във вселената. Нищо не съществува само за себе си, а се намира в директна зависивост от всичко.
цитирай
27. galatceq - :)))) Дали ще се появи ? Все пак и той е ...
24.04.2010 13:30
:)))) Дали ще се появи ? Все пак и той е част от някаква взаимовръзка, щом толкова често се намесва в наши постинги, не мислиш ли ?
цитирай
28. podvodni - Дали взаимовръзка, търси връзка ...
24.04.2010 13:34
Дали взаимовръзка, търси връзка или е на кръстопът можем само да гадаем. Пък може и скуката да го е налегнала. Но че е стимулатор няма никакво съмнение.
цитирай
29. galatceq - :) Ако не друго, поне за неговото ...
24.04.2010 13:38
:) Ако не друго, поне за неговото разнообразие се отразяват добре посещенията. Имам усещането, че понякога спори точно и само за идеята. Нека ни стимулира ;)
цитирай
30. podvodni - Здрасти отново! Та да ти отговоря на ...
24.04.2010 19:50
Здрасти отново! Та да ти отговоря на писанието. Според мен човекът си търси достоен противник. Разбирай по-слаб, който може да бъде победен за да се затвърди неговото чувство за правилност на вижданията.
цитирай
31. galatceq - :) Искаш да кажеш - да затвърди вя...
24.04.2010 20:10
:) Искаш да кажеш - да затвърди вярата си ? За щастие съм свикнала - имам познати с подобна настройка и докато преди се впусках в спорове, сега просто им казвам - от различни отбори сме ;)
цитирай
32. podvodni - Може и така да се каже. Имай впредвид ...
24.04.2010 20:16
Може и така да се каже. Имай впредвид че в един такъв спор се затвърждава не само тяхната вяра но и твоята. Много чести са случаите на покълване на съмнението в противника поради по-слабата им аргументираност. Та така че не избягвай споровете.
цитирай
33. galatceq - Естествено, има такива случаи. И ...
24.04.2010 20:22
Естествено, има такива случаи. И без това ние сме осъзнали, че всичко е едно, няма смисъл да изпадаме в крайности .
цитирай
34. podvodni - Въобще не си го и помислям. Просто ...
24.04.2010 20:26
Въобще не си го и помислям. Просто използвам въможноста да помогна за осъзнаването на още един заблуден.
цитирай
35. galatceq - ;) Само едно допълнение - ако под...
24.04.2010 20:31
;) Само едно допълнение - ако подсъзнателно той го иска , иначе не става . Все пак не сме с неограничени възможности, а и еволюцията е различна при всеки .
цитирай
36. podvodni - Влизането в един такъв спор за за...
24.04.2010 20:53
Влизането в един такъв спор за затвърждаване на вярата е продиктувано от загнездване на съмнения на подсъзнанелно ниво. А ние съвсем съзнателно не искаме да излезем и нарушим своята заблуда.
цитирай
37. galatceq - Не е лесен процесът на депрограм...
24.04.2010 21:03
Не е лесен процесът на депрограмиране. И от мой опит го казвам ;)
цитирай
38. podvodni - Трудно е наистина. За това казах че е ...
24.04.2010 21:05
Трудно е наистина. За това казах че е по-лесно да бъдеш хамалин.
цитирай
39. galatceq - Съгласна. Да вземем за пример из...
24.04.2010 21:10
Съгласна. Да вземем за пример изразите, които употребяваме в ежедневието си . Сигурно ти е направило впечатление колко често се употребяват думи като страхотно и жестоко - като синоним на възхита. Е, не плаче ли за депрограмиране - питам аз ?
цитирай
40. podvodni - Не не плаче, а просто крещи! Думите ...
24.04.2010 21:22
Не не плаче, а просто крещи! Думите както цифрите и мисълта са носители на огромна енергия. Такива науки като нумерология, астрология и подобни са били аналогът на висшето образование днес. Именно чрез такива познания обясняват тайствените и неочаквани кончини на кан Крум и цар Симеон в разгара на обсадите на Константинопол. А там се е намирал университета Магма Аура, погрешно наричан Магнаурска школа.
цитирай
41. slabeev - А-а-а-а
29.04.2010 09:11
Ми за Любянка какво ще обясните
цитирай
42. galatceq - Ми за Любянка какво ще обясните ...
29.04.2010 10:57
slabeev написа:
Ми за Любянка какво ще обясните

Ако имаш инфо - сподели ;)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: galatceq
Категория: Хоби
Прочетен: 2333833
Постинги: 507
Коментари: 2666
Гласове: 9047
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930