Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2010 14:09 - Очистване от енергийни паразити - Андрей Миронов
Автор: galatceq Категория: Хоби   
Прочетен: 13393 Коментари: 17 Гласове:
15



Пространството в холографското (триизмерното) поле около нас е населено с безброй високоразвити създания, доброжелателни и светли, които могат да ни помогнат и които са призвани да ни помагат. Но, уви, има и такива, които са агресивно настроени…

Тези същности паразитират върху човешкото биополе и имат разрушителна програма.

Те така се и наричат – енергийни паразити. Атакувайки волята на индивида, те се опитват да го извадят от равновесие, наслаждавайки се на своята власт, и му натрапват мрачни мисли, депресия и тъга. Подсъзнателно такива хора като че ли усещат, че се движат към някаква „мъртва зона”. Най-уязвимите изпадат в апатия, енергийният им енергообмен се нарушава почти моментално.

Във Вселената действа законът за съхранение на информацията: никакво събитие не може да се случи, ако за него няма информация (тоест, ако не знаем, че е нещо е станало, за нас това нещо всъщност не е станало). От научна гледна точка доказателство за реалността на каквото и да е събитие е неговата повторяемост, а също така и свидетелствата на очевидците. Това се отнася и до областта на непознатите енергии, в това число и на феномена „разрушаване на биополето”

Времето вече потвърди верността на идеята на руския учен К. Е. Циолковски, че заедно с нас живеят невидими ефирни същества. Така например, изследвания, извършени от италианския учен Лучано Боконе, показват зашеметяващи резултати. По време на експериментите му уреди с инфрачервено и ултравиолетово излъчване фиксирали в тъмните часове на денонощието реално съществуващи, но невидими за очите ни, живи субекти. Оказва се, че ние живеем рамо до рамо с множество невидими форми, наречени от Боконе „критери” (същества). Човешките енергийни полета са изследвани и от академик Анатолий Охатрин. На направените от него фотоснимки се виждат отделяните от хора с натрапчиви мисли и силни преживявания снопове енергия, наречени „кластъри” (от англ. cluster - грозд, чепка, кичур, китка, храст). На снимките могат да се видят и финоенергийните паразити, привлечени от енергийните спадове и стремящи се да се внедрят в човешкото тяло.

Нашето биополе, енергийният ни запас е нещо, което интересува същности от ниско ниво – енергийни паразити. Поглъщайки енергия през дупки и пробиви в биополето,

те ни натрапват чужди мисли, манипулират ни с емоции,

предлагат ни да решим проблемите си в общуването с околния свят за сметка на „мними любими” ни хора. Те нахлуват в нечий енергиен свят, без да се интересуват дали го желае или не притежателят му.

Или може би не вярвате, че има енергийна връзка между света на хората и царството на тъмнината? Ако е така, би било жалко. Защото мисията на енергийните паразити е да получават, да се хранят с енергия „за чужда сметка“. И не е случайно, че самото словосъчетание носи в себе си емоционално негативна оценка.

Енергийните паразити (енергопаразитите) не са абстрактно понятие, откъснато от живота, и съвсем не са някаква мистична разрушаваща сила, която преследва неудачниците и слабите духом. Едва ли единствената мисия на „тъмните сенки” е да нарушават енергийното поле на човека и да провалят живота му. Но обикновено те наистина присъстват в живота на човек в не особено добри за него периоди. Тогава

по биополето на човека се появяват „тъмни петна”.

Съществува, освен това, мнение, че енергопаразитите са особени биоенергийни фунии, през които по един особен начин енергията ви се сгъстява и изтича в тях. Има още една любопитна парапсихологична теория, според която енергопаразитът на финото ниво на тялото ни е сивият кардинал, който може да превърне човека в свой роб, в своя лична енергийна батерия, дори в свой слуга, който му доставя енергия, източвайки я от други хора. В този случай подвластният на енергопаразита може да причини болка на околните или да стане за тях източник на необясними страхове.

Езотериците твърдят, че единственият начин „да се изтрият тъмните петна” е осъзнатото вътрешно очистване. Освобождаването от всичко, което ни лишава от радостта да живеем.

Като начало трябва да направим всичко възможно финото ни тяло да спре да бъде гостоприемник на „неканени гости”. Настанилите се на „яслата ни” същности не само живеят за сметка на енергията ни, но и тровят биополето ни с вредните остатъци от собствената си жизнена дейност. Така че, спасявайки се от тях, ние решаваме проблема с екологичната чистота на тялото и душата си.

Тук трябва да спазваме едно просто правило –

не нахлувайте в чуждото психично пространство и не допускайте други да навлизат във вашето.

Има още един начин – да се настроите на максимално висока честота и тогава за паразита ще бъде изключително трудно да влезе в енергиен контакт с вас, той няма да може да се възползва от енергията ви, защото тя просто ще го отблъсква. Ако успеете да направите това, ще можете да се докоснете и до други канали във висшето тяло на същността ви, откъдето ще получите нова, допълнителна защита, както и очистваща енергия.

Из книгата на Андрей Миронов “Очистване от енергийни паразити”



Тагове:   Миронов,   очистване,


Гласувай:
15


Вълнообразно


1. universalnite000 - Има право авторът. Онова, което ...
24.03.2010 16:56
Има право авторът . Онова , което наричаме "духове" , са същества - разум , дух - на друга дължина на вълните. Те често изглеждат като мъгла, защото ние не ги виждаме от тяхната честота , а от нашата. Същото е , когато скалата на радиото не е уловила добре станцията и вие получавате неясен сигнал . Ще доминира онази станция, която е най-близо до скалата, но вие ще чувате и други станции.
Настройвайки своето съзнание на друга честота на вълната, информацията може да стане достояние на този свят. Това е процесът, който наричаме установяване на връзка чрезконтактьорство или медиумни способности. В своите физически и математически изследвания истински непредубедените учени показват, че на практика Сътворението е съставено от честоти и че съзнанието във всеки един е вечно. Te обаче трябва да се борят с прикриването на тези знания от научните институции и манипулаторите, които ги контролират. Тези институции искат да вярвате, че материалният свят е единствен и че всички ние сме космически "случайности" от еволюцията, които не съществуват преди раждането или след смъртта. Каква глупост!
цитирай
2. galatceq - :) Такива като нас го знаят и са го ...
24.03.2010 16:59
:) Такива като нас го знаят и са го изпитали, но както казваш - официалната наука още не е "разкрила" това !!!! И е ясно защо !
цитирай
3. mmmmmmmmm - "...да се настроите на максимално висока честота "
24.03.2010 17:41
Как се постига това?
цитирай
4. galatceq - Бих ти препоръчала нещо от стар п...
24.03.2010 20:47
Бих ти препоръчала нещо от стар постинг по този въпрос - http://galatceq.blog.bg/hobi/2010/02/22/za-systoianieto-na-planetata-i-kakvo-mojem-da-napravim.498071
цитирай
5. iliada1 - Гатанка?
24.03.2010 21:41
Уютно,
нежно,
красиво,
нещо ново,
нещо познато,
чакано в студени дни,
Кажи -това
Пролетта е нали ?
цитирай
6. born - Популярност
25.03.2010 09:26
Изглежда, че подобни глупости са твърде популярни при постепенното, систематично и последователно оглупяване на тълпата. Спомнете си бума на екстрасенси, астролози,врачки и други подобни през 90-те години. Опитах се да се настроя на висока честота, за да се абстрахирам от манипулацията на глупостта, но тя те залива отвсякъде. Няма спасение.
цитирай
7. galatceq - iliada1
25.03.2010 10:34
:) Благодаря ти за поздрава
цитирай
8. galatceq - born
25.03.2010 10:39
Един момент - аз не казвам, че вярвам на врачките, които се показват по медиите , самият факт, че те търсят комерсиалното говори. Но и да се отива в друга крайност , отричаща съществуването на други форми от нефизичната реалност също не е уместно. Нека си спомним и за Кирлиановите фотографии, разкриващи част от този недоловим за окото свят .
Настройката на по-висока честота не е процес от ден за ден , трябва си целенасочена работа, макар че в тези съвременни условия не е лесно , но все пак от моя опит съдя, че е постижимо
цитирай
9. born - Ваше мнение
25.03.2010 11:21
Ваше мнение, уважаеми ! Всеки си шета на акъла и в това няма нищо лошо. Многообразието е чудесно нещо, само да не излиза извън рамките. Ще се опитам да се настроя на съответната честота.
цитирай
10. galatceq - ;) Успех желая в това !
25.03.2010 11:40
;) Успех желая в това !
цитирай
11. iliykata - Много интересно
25.03.2010 12:36
Браво на блогъра, ще следя за още такива постинги.
цитирай
12. galatceq - :) Моля, няма за какво, добре си д...
25.03.2010 12:48
:) Моля, няма за какво, добре си дошъл !
цитирай
13. raders - айде холан
25.03.2010 15:23
Всичко това ми изглежда ала-бала. Дори и да съществуват някакви подобни субекти, те по никой начин не могат да бъдат в това пространство - време, а по-скоро в някаква паралелна реалност /или нереалност/, което също е много спорно. И съвсем естествено не подлежат на каквато и да било индикация от материален характер, така че приказките за това че някой някъде си по някакъв начин нещо е регистрирал са пълна фантасмагория. Освен радиовълни / в целия диапазон - от звуковите вълни до хикс лъчите/, гравитацията, слабите и силни ядрени взаимодействия, които по никакъв начин не са вампири, в реалното пространство - време не съществува нищо друго. Ако съществува паралелна /имагинерна/ вселена, то те би трябвало да са там, но няма как да бъдат регистрирани, нито пък да влияят по някакъв начин, така че... По-скоро се касае за някакви психотични отклонения, обяснението, за които е много по-прозаично.
цитирай
14. galatceq - :) Г-н Всезнайко, а ти медитирал ли ...
25.03.2010 15:48
:) Г-н Всезнайко, а ти медитирал ли си изобщо някога , че толкова уверено твърдиш всичко това ?
цитирай
15. universalnite000 - Ха, другарят Радев се е отбил и при ...
25.03.2010 15:53
Ха, другарят Радев се е отбил и при теб . Той явно е алтруист - все иска да ограмотява :))))))))))))))))))
цитирай
16. galatceq - Мерси за такова "ограмотя...
25.03.2010 16:00
Мерси за такова "ограмотяване" ;)
цитирай
17. анонимен - ima edin popraktichen i po lesen nachin za da se otarvem ot polevite sashnosti
11.10.2011 20:09
toy e mnogo podrobno izloghen v knigite na G.P. mALAXOV
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: galatceq
Категория: Хоби
Прочетен: 2320579
Постинги: 507
Коментари: 2666
Гласове: 9047
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031