Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2010 16:16 - Вакуумното пространство
Автор: galatceq Категория: Хоби   
Прочетен: 2044 Коментари: 3 Гласове:
5



От Космическото Братство Предадено чрез Латуйю

    Здравейте приятели! Обичаме ви и се възхищаваме от пътя, който следвате. Днес ще ви разкажем по-подробно за периода, в който се намирате в момента. Това е време, когато се извършва пълна промяна във всички сфери и във всеки човек по планетата. Това е свързано с отворения в момента портал в полето на планетата, който засмуква като вакуум. Това е подобно на прахосмукачка и изсмуква старите енергийни мисъл-форми и старите концепции. Това, с което е била покрита и обрасла Земята.
    Това е време за генерално почистване на планетата и прилича на премахването на огромен слой пепел, паяжини и вехтории, в които е свикнал да живее света. През тази паяжина светът е изглеждал по съвсем друг начин. Всяко живо същество се е раждало в този свят, гледало го е като покрит с паяжина и отделен от реалността.
    Сега са задействани всички сили на Вселената, за да може Земята, слой след слой, да бъде освободена и премахната цялата тази мръсотия. Това е възможно, защото на първо място, човечеството е изразило своето съзнателно решение да тръгне напред, да се самоосъзнае като светлинно същество. Земята също е изразила такова намерение и сега е в стадий на прераждане и преход. Наблюдавайки планетните енергии, енергиите на Слънчевата система и на космическото пространство, виждаме, че за планетата Земя се е появил шанс, да постигне съвсем ново ниво на битието, което я издига в обществото на планетните същества.
    Това е крачка за планетата, чрез която ще стане част от огромното Цяло на съзнателно ниво. Ще бъде свързана чрез определени светлинни портали с всеобщото общество на сияещите същества, а именно, с другите планети, достигнали до по-високо ниво на съзнание. В съответствие с това, всички нива и поднива, които са населени на планетата, трябва също да са по-висши същества от светлина, които са в своите най-висши форми и нива на осъзнаване, в сравнение с настоящия момент.
    Прехода дава възможност за планетно единение, дава възможност на земните хора, да се издигнат на ново ниво. Когато завърши прехода и се извърши сливането с планетното, междупланетното, а е възможно и с междугалактическото съзнание, тогава ще се разкрие възможност за човечеството, на съзнателно ниво да осъзнава и усеща тези космически енергии, пластове, нива и поднива, които населяват този планетен конгломерат. Разкрива се възможност за общуване, за пътешествия, за разкриване на тези дълбоки знания, които някога са били посеяни и затворени в човешките същества, които населяват Земята.
    Сега е отворена вакуумна тръба – портал. Отворен е и друг портал – слънчев, с неговите взривове и петна, които активно въздействат на хората. Това са два портала, които наливат и източват. Сега говорим за вакуумното източване. Това се управлява от междупланетно съзнателно общество, за да може процеса да протече по най-балансиран начин. Изтеглят се заблудите, създавани и сътворявани през хилядолетията. Тези заблуди, в това число са и същества, които носят определено състояние на хората, подържано денонощно. Които довеждат до разбалансирано състояние, до стрес, нетърпение, страх, опасения, отделеност, инстинкт за оцеляване.
    Сега междупространственото общество получава достъп, да помага на човечеството по този начин. Хората ще усещат постепенно, как състоянието им става все по-светло, с всеки изминал миг от живота им. Това вакуумно почистване ще продължи около три месеца. В значителна степен ще преобразува пространството на Земята и ще даде възможност за промяна в човешкото съзнание, за да може да приема по-високи енергии, за сметка на освободените заблуди. Това е възможност за хората да преминат на високо ниво на съзнание. Това, което наблюдаваме в действителност е, че хората буквално са със свързани ръце и крака от тези заблуди. Съществува основна маса от човешката субстанция, която се намира в много объркано и вкопчено състояние, следствие на тези енергии. Сега получаваме достъп за да можем да осъществим нашата помощ чрез вакуумното изсмукване.
    Как се проявява, и какви са усещанията? Усеща се като пустота, на известна празнота. Това е особено характерно за тези, които са далеч от духовността и не са решили съзнателно да се насочат към повишаване на осъзнаването си. Тези, които са избрали съзнателен път и усещат тази пустота, могат да се радват като на освобождение, на очистване, на по-леко състояние. Сега е времето за призоваване на по-високите светлинни форми, които да напълнят вашето вътрешно пространство и пространството около вас.
    Можете да прилагате практики на съзнателно потапяне. Да осъзнавате над себе си тази вакуумна тръба, която издърпва всичко ненужно, без значение дали знаете, какво точно е съдържанието ви. Достатъчно е да изразите намерение, като осъзнавате съществуването на вакуумната тръба, на другия край на която е Галактическото съзнателно общество, което ви помага да се избавите от объркващите, тежки, свършили своята работа и вече ненужни енергии, състояния, мисъл-форми, привързаности и ситуации. Вие можете да се настроите и да заявите, че сте готови да се избавите от всичко, което не служи на вашето благо в светлината на единение с общата енергия на човечеството и на променящата се планета. Можете да декларирате, че сте готови да освободите всичко, което не служи на вашето Висше Божествено проявление и на проявата на най-високите ви състояния. Можете да се избавите от всички енергии, които са ви държали в неподвижно състояние, които са ви правили уязвими за колективните програми, които не са позволявали да се движите напред и нагоре, в действителност, в дълбините на своето същество, за да откриете дълбоките знания и безкрайната вселенска мъдрост. Цялата тази дълбочина, която притежавате изначално, и в която сте готови да пребивавате.
    Просто позволете на този процес да протича. Нека да продължава 15 – 20 минути всеки ден, сутрин и вечер, винаги, когато усетите потребност от това. След тридневно редовно практикуване, докато протича настройката и личното ви съзнателно закрепване към този портал, вече можете да се доверявате на вътрешните си усещания. Докато се намирате в този очистващ портал, можете да се настройвате също (желателно е да го правите след първата седмица на потапяне) към тези, с които имате взаимоотношения, към тези хора, които се намират около вас. Към общите енергии и състоянието им по отношение на вас или на вашето към тях.
    Когато сте в този портал, наблюдавайте и се избавете от всичко, от което нямате повече нужда. Когато въвеждате в портала някой човек, нека да бъде само един за един сеанс. Осъзнавайте, какви взаимовръзки съществуват, които ви задържат на по-ниски енергийни нива. Обръщайте се към Висшите енергии, към Висшия Аз на този човек. Предлагайте за очистване всичко, което ви свързва: всички тежки и ненужни ситуации, енергии, чувства, отношения, неутрализирайте ги, очистете тази многопространственост от реалността на вашето съзнателно пребиваване на Земята.
    По същия начин, можете да работите с хората, които възникват в съзнанието ви. Можете да го планирате предварително, но можете да импровизирате докато сте във вакуумния портал или задавайте въпроси на висшата си част: „С кои хора имам неизчистени взаимоотношения, които мога да неутрализирам сега?” Може да възникне пред вас нечие лице. В този момент не съдете, не разсъждавайте, доколко е актуален варианта, който се е появил пред вас. Възможно е, това да са хора, които ви се струват незначителни в живота ви. Или, които не сте срещали отдавна, или хора от вашето детство, от училището.
    Доверете се на всичко, което се случва, защото има моменти на преплитане, когато едно произлиза от друго, и е възможно да не виждате началото на паяжината, на по-ниското енергийно пространство, което е този край, чрез който можете да разплетете още много неща. Можете да правите всичко това толкова често, колкото пожелаете или щом възникне нещо във вашето пространство. В моментите, когато усещате пустота, настройвайте се да приемате Висшите енергии, Вселенските енергии, Божествените енергии, енергиите на ангелите, на Бога/Богинята, които носят високи светлинни форми, които носят енергията на любов към себе си.
    Поканете, освободеното място да бъде заето от енергиите на любовта, да заемат своето място по право, което сте освободили съзнателно точно с тази цел. Поканете ги също в пространството на другия човек. Можете да поканите енергиите на радостта, за да не е пусто в този човек, да не е разфокусиран. През този период, когато срещате хора по пътя си, които ще ви споменат за своята пустота, можете да им разкажете всичко за тази благоприятната възможност да се изчистят. Могат съзнателно да ускорят този процес и да го направят още по-ефективен и ярък. Тази пустота може да бъде запълнена с по-висши енергии, които да донесат много силно и ярко напълнено състояние. Това е енергиен подем, усещане за възвишеност, желание за творчески изяви, да вършите неща, за които не сте имали желание преди.
    Казваме ви също, позволете си промени в това направление, позволете проявата на радостно общуване с другите хора. Ще ви се иска да се усмихвате. Сега преминава състоянието, когато всеки е заплетен в собствените си нишки, в собствената си паяжина, в собствения си пашкул, хората започват да се виждат един друг без тези призми, които изкривяват всичко. Изведнъж откриват, че срещу тях седи сияещо същество, което не е враждебно, не е страшно и заплашващо, а много приятно, привлекателно и родно. Затова ще ви се иска да се усмихвате на другите хора. Вашите усмивки могат да ги пробудят да надникнат извън собствената паяжина, да открият собствените си възможности.
    Предаваме ви всичко това с любов и безкрайно възхищение, заради живота, който сте водили. Радваме се, че навлизате във време на освобождение. Ние винаги сме редом до вас и съдействаме за освобождаването ви. Този процес вече е стартиран. Можете и да не обръщате специално внимание на тези думи, защото не намирате смисъл, но независимо от отношението ви, очистването е общопланетно и продължава през следващите три месеца. То ще бъде извършено при всички случаи. Но ако усещате желание да бъдете по-отворени, по-осъзнати и по-чисти и ярки, а също да получите знания, мъдрост и да бъдете носител на тези енергии за другите хора, тогава тази информация е важна за вас и може да я използвате.
    При всички случаи можете да се доверите на вашите усещания, когато четете, когато слушате или когато се свързвате и провеждате съзнателно тази практика. Нека собствените ви вътрешни усещания да ви бъдат мярка, усещанията на сърцето ви, вашето дълбоко знание. Те ви подсказват вярната посока във всеки един момент от живота ви. Във всеки един момент може да започнете да наблюдавате и използвате, ако все още не го правите. Това е своеобразна измервателна скала, с която можете да сравнявате усещанията си, ситуациите и събитията, които се случват в живота ви. Доколко те са хармонични на вътрешното ви състояние.
    Призоваваме ви също така да сте в пълна хармония със себе си, да приемате напълно вътрешното си същество и да поддържате собствената си благодат. Завършваме посланието си с безкрайна любов и с желание да бъдем Единни с вас.

http://iamthatiam.narod.ru/Cosmos_brothers_7.htm




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. miaa - Поздрави за хубавата статия, Ga...
17.03.2010 22:04
Поздрави за хубавата статия, Galateq!
Животът ни е много повече от живота на тялото..Той е необятна шир от енергия, любов и безброй измерения,мисловен и духовен опит, независимо от физическата форма.Винаги сме били живи и винаги ще бъдем.Но опитът ни на Земята , докато сме тук, нашето отношение към нея и между нас , ще направи този преход толкова важен и възможен.Защото във Вселената всичко е закономерно и завършено..То чака нашата воля и добродетел.. за да продължи да се усъвршенства и интегрира. Това е логиката..Първо освобождаването на човека от всички отрицателни енергии и след това присъединяването му към необятното вселенско пространство!

цитирай
2. galatceq - :) Мечтая повече да мислят така, ...
17.03.2010 23:07
:) Мечтая повече да мислят така , miaa
цитирай
3. анонимен - mechti
20.03.2010 19:31
nima vuv vselenskoto prostranstvo ima miasto samo za pozitivnata energia?nima vsichki dushi na zemiata ne privlichat i jiveiat i v otritsatelni energii.balansa na zemiata e nujen a nujno li i e samo pozitivna energia.kato se izchisti rtia ot negativnata kude otiva tazi negativna energia.niakoi po znaeshti kazvat che dushata slezla na zemiata poluchava goliam opit i vrushtaiki se vuv vsemira e napravila goliam intelektualen skok v razvitieto si.bihte li mi kazali viarno li e?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: galatceq
Категория: Хоби
Прочетен: 2320464
Постинги: 507
Коментари: 2666
Гласове: 9047
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031