Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.03.2010 13:26 - В помощ на духовното усъвършенстване - Самооценката
Автор: galatceq Категория: Хоби   
Прочетен: 1857 Коментари: 0 Гласове:
5



Някои основни моменти за размисъл и разбиране, относно последния изпит във вашия Земен университет и Възнесението


• Този процес дава пълно очистване и излекуване на всичко онова, което затруднява вашето преобразуване, възкресение и възнесение в ръцете на Бог/Любовта; възстановява достойнството и паметта, че живеете за пореден път живота на божественото дете на вашия свят Отец/Създател, владетел на света „Единен”.
• Разберете, че всяко измерение е определена честота. Пето измерение ще стане достъпно за вас тогава, когато достигнете нужната честота във вашето съзнание и успеете да поддържате тази честота постоянно.
• Живейте така както ви казва сърцето. Говорете и постъпвайте така, както биха постъпили вашите Учители. Винаги се питайте: „Какво би направил или казал Учителя в тази ситуация?”. Откривайте отговорите в сърцето си. Ако не ги откриете, вземете хартия и писалка, запалете свещ, ако искате, и напишете намерението си да намерите отговора вътре в себе си. Вашия Висш Аз винаги е готов да ви помогне.
• Откажете се от съзнателното разделяне на трето измерение, от двойствеността, полярността и драмите във всичките им прояви. Престанете да вярвате в две сили, зарежете и се откажете от толкова обожаваните от вас, илюзии на третото измерение. Разрешете си да се откажете от всичко това, на което сте се учили толкова дълго време, но което не ви е дало никакви резултати. Бъдете готови да се учите отново, имайте смелостта да прекрачите в новата реалност на Любовта и Вълшебството. Осъзнайте, че Любовта е единствената истинска сила и започнете да живеете на тази нова честота, излъчвайки я от сърцето си в пространството наоколо.
• Не съдете нито себе си, нито другите. Не очаквайте нищо, нито от себе си, нито от другите. И тогава живота ще се разкрие пред вас. Разрешете си да приемете цялото това вълшебство, което се намира вътре във „ВАС”, разкрийте цялото великолепие на вашата божественост, с дълбока радост и благодарност.
• Положете обет на смирение и радостно подчинение на Волята Божия. Ако не знаете, какво е това, намерете време да надникнете вътре в себе си, направете изследване и ще откриете, че този закон е написан във всяка клетка на вашето тяло, във вашата ДНК, във всички раздели на вашето Свещено Сърце.
• Установете връзка с вашия Висш Аз, съединете се с него за изпълнение на вашия божествен план. Възнесението е сливане, влизане в божествен съюз с вашето величествено Висше Присъствие, с Висшия ви Аз. Напълно очевидно е, че трябва да осъществите връзката с Висшия си Аз така, че този аспект да стане вашият най-добър приятел. Как можете да се слеете с вашия висш аспект, ако не се познавате достатъчно добре с него, не се интересувате и не прекарвате достатъчно време с него, за да го различите и разберете? Понякога се чудим на отговорите на хората, когато ги питат, какво жадуват от възнесението. Те казват, че очакват промяна на измерението, да имат всичко, да нямат ограничения в парите, да могат да се телепортират където поискат и т.н. Да, разбира се, ще получите всичко това като подаръци след процеса на Възнесение, но нали това не е основната цел. Главното – това сте Вие, вашето ниво на разбиране на божествеността ви, и каква е ролята й всеки ден.
• Разберете принципа „не вреди”, уважавайте неприкосновеността на всички жизнени форми, които поделят с вас тази Планета, уважавайте божественото право на всеки човек.
• Освободете се от старите представи, които управляват живота ви, от всички негативни емоции, които пазите в съзнателната, безсъзнателна и подсъзнателна памет, разплатете дълговете си, които ви се струва, че имате по отношение на живота. Вече много са ви учили по тази тема.
• Понякога чувствате, че след вас се влачат тежки задължения от миналото, започвате да си мислите, че имате тежка карма. Това е натрапчивата идея, че с това не може да се направи нищо. Създават се определени блокажи във вашето емоционално тяло, които блокират вашия устрем да балансирате тези дългове. Усещате непреодолимостта им, без дори да се опитате да вникнете в същността им.
• Когато човек вярва, че дълговете му ще намалеят, той може да се свърже с Духа и да се освободи от тях постепенно, очиствайки се чрез свещения огън, тогава той създава поток от освежителна радост, която изпълва цялото му същество. Усещането за радост в съзнанието ви има тенденцията да създава достъп до обръча от енергии, които съдържат записите на вашите дългове, намалява напрежението в този обръч и позволява по-свободно и лесно движение напред, през всички инициации.
• Още две неща, които могат да ви помогнат ефективно да се предвижвате напред, през тъмните участъци на вашата същност. Сред всичко друго, най-важното е да приемате, че това което правите е най-важното в живота ви и не е важно с какво се занимавате, важното е да го правите с любов, за себе си, за своите близки, за всички царства, живеещи заедно с вас на Планетата, и с благодарност към Твореца. Това второто, благодарността, признателността ще ви помогне изключително много.
• Развивайте и разширявайте истинското си желание за възнесение и безсмъртие, волята си да изминете този път до край! Докато не внедрите в съзнанието си истинско желание за възнесение и безсмъртие, докато не отхвърлите старите представи за живота в третото измерение, които ви задържат вас и цялото човечество в страданията, и докато не преминете целият път, който са ви посочили мъдрите Майстори, няма да станете истински кандидат за Възнесение.
Ако търсите път към Възнесението, силата на Любовта ви трябва да стане необикновено гореща, за да стопи всички елементи на вашата същност като смъртно създание и да изкара на преден план космическия океан от Любов и Светлина.

 

Адама. Аурелия Луиза Джоунс


http://www.yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=1002



Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: galatceq
Категория: Хоби
Прочетен: 2320792
Постинги: 507
Коментари: 2666
Гласове: 9047
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031