Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2010 17:02 - За състоянието на планетата и какво можем да направим !
Автор: galatceq Категория: Хоби   
Прочетен: 1032 Коментари: 2 Гласове:
3



Базова информация

. Методи.

Боиш ли се от Мрака

, превърни се в Слънце. Ако ли не – изчакай утрото.

Африканска поговорка

Ако осъзнаем кои всъщност сме ние и природата на нашата истинска сила

– да контролираме съдбата си и да направляваме посоката на живота си, тогава способността на шепата да контролира масата става невъзможна. Ето защо се е поставяло такова ударение през тези хиляди години да се създаде религията и други затвори за съзнанието, които са ни разделили и държали настрана от познанието, което ще ни освободи. И наистина стигаме до още една на пръв поглед противостояща комбинация – религията и традиционната наука. Същите тайни общества, които създадоха всички религии, са същите, които създадоха ортодоксалната наука. Тази идея, извинете ако ви обиждам: “Този свят е всичко, което съществува, ние произлизаме от забвението”, не би могла да бъде изречена от човек, който уважава себе си и се смята за разумно човешко същество. Невероятно е, че за такова твърдение се получават титли и големи заплати. Сега тези две неща изглежда, че си противостоят. Едното, казващо: “Трябва да правите каквото казва Бог!”. И другото, казващо: “Няма никакъв Бог. Вие сте просто една космическа случайност.” Тези две постановки имат много общи неща, но едно е ключово: и двете казват, че контролът върху живота ни не е вътре в нас, а е някъде навън! Традиционната наука казва: “Винаги е просто една случайност. Това е просто късмет.” А религията казва: “Съдбата ви се контролира от това дали служите и правите, както казва Бог. О, между другото аз и моето дълго расо и яка знаем какво иска Бог. Правете, както казвам, и ще бъдете добре.” Религията е използвана толкова дълго и все още продължава да се използва да контролира хората и да изключи съзнанията им от това кои са те всъщност, от истинския живот. И когато хората нарастващо през последните два века започнали да не вярват в тази измама, се появила традиционната наука, за да ги завлече. Идеята и на двете е една, а всъщност създателите и на науката, и на религията, са били високо посветени в мрежата на тайните общества и езотеричните школи и са знаели, че и двете версии, които предлагат, са пълна глупост! Ако не вярваме на нито една от тях, можем да видим какво се опитват да скрият от нас. Дава ни се да избираме или да сме контролирани от Бог, или да сме една космическа случайност. Ясно. Това, което не ни се дава като избор да видим отрано, освен ако нямаме просветени родители, е че ние не сме едно физическо тяло, ние не сме едно същество, живеещо във физическия свят, ние сме всичко, което съществува. Все повече науката с отворено съзнание започва да потвърждава това, което мистици и други хора твърдят от хилядолетия – че всичко, съществуващо в цялото Сътворение, в това и в другите измерения, е същата Енергия в различни състояния. И вибрационното й състояние решава като какво ще се изяви тази енергия. Следователно ние не сме едно физическо тяло, това е нашия генетичен костюм, чрез който преживяваме този свят. Това, което сме, е едно многоизмерно Съзнание, което вдъхва живот на това тяло.

От много метафизични източници става ясно

, че нашата планета трябва да еволюира през редица духовни еволюционни модели, които ще трябва да преобразят тъмнината в светлина. Само чрез разбирането на светлината и тъмнината и, когато накрая това бъде постигнато, невероятната светлина ще заблести на Земята. Това е, което сега става на нашата планета. Войните, които са ставали из цялата галактика, също 

започват да се променят и това е част от пророчествата за галактиката

 , които са дадени от началото на живота. Точно както Земята се възражда, така и за тази особена галактика е било казано, че там ще бъде могъща тъмнина, която почти ще завладее всичко, но после светлината ще започне да блести в тъмнината, ще я освети и накрая ще причини края й. Това е балансът на свободната воля, за която всички ние учим.

За да стигнем до Баланса обаче

, първо трябва да изминем периода на Тъмнина. Казвам именно “изминем”, а не “да изчакаме да отмине”. Защото истината е, че битката на фино ниво е спечелена, но в триизмерната илюзия, всичко се материализира много по-бавно. И това, което е наша задача, е именно ние да сътворим своя Рай. Защото ако не го направим ние, няма да ни го направи никой друг. Едни от най-високите групови и еднотипни програми на злото, са програмите за обездвижване на хората – чакане на нещо да се случи – да дойде някой отвън, да дойде дадена дата, да изтече дадена карма и т.н. Очакване на Месията, очакване на спасителния изход, очакване на събитията и катаклизмите. Очакване някой да оправи нещата. Очакване времето да се оправи, очакване на поредния гуру, очакване на поредната илюзорна балонна история. Очакване някой да свърши работата. Очакване на 2012 г.

През цялото това време в съзнанието на човека се настанява леността

, инерцията, овчедушието, апатията и отчаянието и най-вече най-страшният враг – обезнадеждаването.

Тези

, които единствено се носят с потока (без да правят нищо друго), спомагат за планетарното заробване!!!

Бъдете нащрек

!

Тези програми на обездвижване са най

-мощните. Но даже и те няма да проработят, ако направим необходимото навреме! Запомнете!

Всички те целят едно

– да накарат хората да не правят онова, което иска сърцето им – бягството от Затвора. Сърцето не иска да търпи какъвто и да е затвор. Наистина душата се въплъщава в тялото като в затвор, но после тя търси начин да се отскубне и всяко едно нейно обездвижване е работа срещу нея и нейната мисия. Мисията на човека не е в това да търпи оковите на Затвора, а да излезе навън и да свърши някаква работа. Ако някой ви казва: “изчакайте да дойде този и този период, за да ви тръгнат работите”, не вярвайте – работите ви ще потръгнат, само когато направите крачка със силата на вашата Воля. И когато кажете на глас: “Стига толкова по стария начин! Искам да поема по Новия Път!” – тогава ще се роди новото Съзнание.

С болка в сърцето трябва да се каже

, че сме много далеч от осъзнаването на необходимостта нещо да се свърши на реално, а не само на идейно ниво.

http://yosif.net/file/zemq.pdf



Тагове:   Какво,   можем,


Гласувай:
3



1. universalnite000 - Много на място е казано за изчакв...
18.02.2010 17:42
Много на място е казано за изчакването - то е в основата на тази дисхармония, битуваща на планетата. Срещал съм хора, които имат претенции, че правят нещо за хората и тяхното пробуждане, но всъщност са едни обикновени самохвалковци и егоцентрици. Поздравления за хубавото инфо :)
цитирай
2. galatceq - И аз искам нещо да се направи по този ...
18.02.2010 17:45
И аз искам нещо да се направи по този въпрос, затова публикувам такива статии тук. Може да не е кой знае какво, но чувствам необходимост от това ;)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: galatceq
Категория: Хоби
Прочетен: 2331946
Постинги: 507
Коментари: 2666
Гласове: 9047
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930