Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.02.2010 13:34 - За състоянието на планетата и какво можем да направим !
Автор: galatceq Категория: Хоби   
Прочетен: 1210 Коментари: 3 Гласове:
3



Самопрограмиране и самокапсулиране

Необходимо е да се отбележи

, че няма по-тежка форма на програмиране от тази, която човек може да си създаде сам. Въпреки че по-късно започва да служи на определени егрегориални конструкции или същности, този вид програмиране често държи в основата си именно личния избор, който впоследствие се превръща в база, на която може да стъпи един бъдещ егрегориален градеж. Обикновено това се случва заради липса на езотерично познание за нещата и собствената принципна ограниченост на индивида.

Ще започна с въведението

 

, че човекът е създаден като не-едноканално и не-едноклетъчно, а като многоканално и многоклетъчно същество. Какво имам предвид. Образно казано, ние не сме енергийна артерия, ние сме енергийни капиляри. И изпипан номер на Тъмната ложа е да обработва хора, склонни към проявление на едноканалност (което е анти-природно), които са се забили САМО в една посока на търсене (живот), защото в такъв случай много лесно може да се сложи тапа, която да спомага за захранването на цял енерго-информационен паразит. Какво имам предвид, може да се види на долния чертеж.

Да си представим човека

(засега) като една тръба без разклонения, по която минава енерго-информационният поток. В един такъв модел всеки лесно може да открие слабостта. Това е тръбата и ако един егрегор, който иска енергия, сложи тапа - това ще е единственият поток, от който егрегорът ще има нужда в живота си, защото му е даден шанс за донорство. Какво в същността си Е и за какво служи знанието за тръбата, тапата и едноканалната “доктрина”:

Вие имате духовни търсения

. Все още не знаете точно какви, но досегашният модел на знание, който ви е предлаган, вече не задоволява вашата потребност за Истина. Прочитате няколко книги, докато най-накрая стигате до даден (не дай си Боже) авторитет (с огромно и внушително творчество), който ви привлича неудържимо и отговаря на душевността ви почти на 100%. Постепенно толкова се привързвате към въпросния автор/учение, че ставате напълно сляп за другите теории и информация по същите теми. Нещо повече – вие сте склонни да се отнасяте с (меко казано) пренебрежение към алтернативните източници, противоречащи на вашия (вече) идол. Минава време и вие не възприемате и нямате абсолютно никакво желание за нищо друго, освен за поредната порция от Ошо, да речем. Ако съществуват няколко книги за астрално пътуване, вие дори няма да погледнете другите, а ще протегнете ръката си тъкмо към вашия идол. В последствие, колкото и авторитетен и истинен да е източникът ви и колкото и знания да трупате, те по природа ще са ограничени, тъй като няма да сте се възползвали от целия енерго-информационен спектър, който е в наличност по въпроса на духовността.

В случая човекът и неговите търсения са тръбата

, по която минава енерго-информационният поток. Създавайки и укрепвайки даден интерес, без каквото и да е отклонение, вие превръщате себе си в затворена, едноканална система, което дава възможност за подхранване на даден егрегор. Егрегорите се контролират от нисшия астрал, най-вече от различни астрални същности или форми на извънземния разум, който е настроен негативно към хората в лицето на рептилиите например. Вие създавате условия за самокапсулиране и в резултат, слагайки тапа в същия този канал, започвате да подхранвате егрегора, който служи за целите на тези същества. Целта обикновено е енергийно донорство и... робство, разбира се.

Оттук нататък вие се превръщате в една затворена система

 

, която е неспособна да приеме чужда енергия, освен тази, която обменяте със своя егрегор, към когото сте свързан безвъзвратно. Тя циркулира само между вас и егрегора и това ви се струва напълно самодостатъчно, защото то е такова – вие сте си самодостатъчни със своя егрегор. Това е форма на симбиоза. Никакво отклонение. Този процес протича като по учебник и може да бъде наблюдаван най-често при твърде религиозните християни и фанатизираните мюсюлмани – въобще при хората, отдали живота и вярванията си изцяло на религията. Всеки ден чувате за случаи на религиозен фанатизъм. Това е и честотен контрол, защото обикновено няма да ви бъде позволено да вибрирате енергийно на по-висока честота. Единственият ви “шанс” е да се свържете към по-висш и по-енергетичен егрегор, при когото ситуацията ще бъде горе-долу същата – само вижданията ще са относително (!) различни. Наблягам на относително, защото не може да се прескачат стъпала. Този, който е събирал марки цял живот и е превърнал това в своя свръх-задача, няма да започне  изведнъж да практикува скално катерене. Преходът е плавен, защото честотата се покачва постепенно. Обратното води до загуба на жизнена енергия и протичането на депресия. Изключение правят тези, които правят скок, защото техният Висш Аз чрез кармичния си егрегор иска това от тях като преживяване и трупане на опит в конкретната инкарнация. По естествен път това НЕ СТАВА, защото то не се отразява добре на цялостната мисия на човека в дадения живот. Колкото до духовните търсения, никога не може да стане просто от първия път и от прочитането на първия автор (освен ако нямате точно тази мисия в този си живот)! Кой е прочел само един автор през живота си, който да е ТОЧНИЯТ, поднасящ искрящата 100%-ва истина върху кадифена възглавничка в сребърен поднос? Има изключения и се вижда резултатът – говоря за същите религиозни фундаменталисти, които са капсулирани енергийно доживотно. Въпросът е в това, че ще прочетеш и минеш през 1000 учения – но, да – всяка книга е важна и е част от пътя, който ти ще извървиш и чрез който ще разшириш всеки милиметър от енергийните си капиляри. Защото, ако кръвта циркулира само в/през един орган от организма, тялото умира! Капилярите снабдяват с кислород всички клетки – затова не изгниваме! Може накрая да откриете загубеното си копче, но преди това сте обработили два самосвала пръст с лопатата! И така! Човекът е създаден като многоканално същество!

http://yosif.net/file/zemq.pdf



Тагове:   Какво,   можем,


Гласувай:
3



1. mileidi46 - Privet!!
15.02.2010 15:09
Tova za kop4eto.. i lopatata mnogo mi xaresa!!
Blagodarq ti!!
Priqten den!!
цитирай
2. galatceq - :) Нали е хубав пример ? А на практика ...
15.02.2010 15:14
:) Нали е хубав пример ? А на практика често се получава в живота . Хубав и ползотворен ден и от мен :))
цитирай
3. mileidi46 - :)))
15.02.2010 15:16
Absoliutno to4en!!;))
Bravo za postingite!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: galatceq
Категория: Хоби
Прочетен: 2333859
Постинги: 507
Коментари: 2666
Гласове: 9047
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930