Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.02.2010 14:33 - За състоянието на планетата и какво можем да направим!
Автор: galatceq Категория: Хоби   
Прочетен: 4239 Коментари: 12 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Сексът по този начин остава в долните чакри

, защото просто е една физическа размяна. Това също подтиска и изкривява Кундалини с всички ефекти, които има върху емоционалното, умственото и духовното развитие на човека. Погрешното използване и манипулацията на секса от тези на пръв поглед коренно различни организации – религиите и медиите – е довело до огромна вина, страх и омраза в нашето отношение към секса и, чрез подтиснатата и дисбалансирана Кундалини, до откъсване от по-висшия умствен и духовен потенциал. С други думи, сексът, използващ само долните чакри, тиражиран от религията и медиите, ще ни държи в умствен и емоционален затвор, докато космическият секс би ни въздигнал до звездите.

Опитите да ни отслабят сексуално дори включват мита и манипулацията

 

, наречени СПИН. Страховитите истории относно СПИН-а са създали огромен страх от секса. Казва ни се, че ХИВ вирусът причинява унищожаването на имунната система, познато като СПИН, и че ХИВ се пренася по полов път. И двете са лъжа!!! ХИВ е слаб вирус и последното нещо, което причинява, е унищожаването на имунната система. Хиляди хора умират от “СПИН”, които нямат вируса ХИВ, а милиони, които имат ХИВ от десет години и повече са си напълно здрави. Всичките данни са измисляни! Ако умрем (не че това е възможно) от да речем туберкулоза и сме имали ХИВ, се казва, че сме умрели от СПИН. Ако умрем от туберкулоза и нямаме ХИВ, се казва, че сме умрели от туберкулоза. Митовете и лъжите продължават даже и в диагнозите. (Естествено нали цялата традиционна медицина служи на Илюминати. Тук не става въпрос за всички лекари, а за замисъла на самата медицина, макар че огромната част са забравили най-важното от Хипократовата клетва: “НЕ ВРЕДИ!” Тогава, като виждат, че лекарствата не помагат защо ги предписват?! По този начин увековечават системата). Доктор Робърт Гало, човекът който каза, че ХИВ причинява СПИН, оттогава е бил обвинен в научно лошо държане и срещу двама от бившите му асистенти са били повдигнати криминални обвинения . Гало патентова теста за ХИВ антителата. Обаче те не тестват за ХИВ, а само за антителата, които имунната ни система произвежда, за да се бори с вируса. Причините за СПИН са много – но не и ХИВ. Всичко, което разбива имунната система, причинява СПИН и това включва лекарства за отмора и възстановяване като AZT, които се използваха да се “борят” с ХИВ, вирус който НЕ причинява СПИН. Всичко това е една измама и не може да бъде описано какви поражения е нанесло върху нашето отношение към сексуалността.

Друг

“парадокс”, режисиран от илюминати, е че медиите целят да възбудят сексуално зрителите си, докато в същото време им казват, че сексът е нещо скандално и пошло. Това е разделянето на съзнанието на две части, за което беше говорено по-горе. “Това или това, това или това?” Страх, объркване – КОНТРОЛ!

Младите момичета нямат ни най

-малка представа какво си причиняват, оголвайки главните си чакри и разхождайки се по улицата, събирайки всички мъжки желания в сърдечния си или коремен център. Пълен енергиен разгром, блокаж и в крайна сметка унищожение на духовната тъкан. От жените, които позират на снимките, е свалена енергийната защита (дрехите са защита), след което техните жизнени сили се изсмукват непрекъснато чрез изображенията им по еротичните плакати, билбордове и филми. Както моделите, така и любителите на подобна продукция се заразяват с ниски астрални същности (ларви или мафлоци), които се хранят от излъчваните сексуални желания и актове на насилие и страдание. Това води до духовна деградация, безплодие, изхабяване на сексуалната енергия, необходима за зачеване и износване на децата, и като цяло – до израждане на нацията. Само когато жената осъзнае своята решаваща роля в поддържането състоянието на Майката Земя и планетата и когато осъзнае на кого дарява своята женска сила, без да бъде купувана с евтини дрънкулки и фалшиви жестове, само тогава женското природно начало ще бъде в услуга на Създателят и Шестата раса.

И така

, за да се държи под контрол събуждащото се по Божия план човечество, то е трябвало да се постави в условията на ниските честоти, а те са тези на ниските чакри – муладхара, свадхистана и манипура. За да се държи човека в тези чакри, в неговото съзнание трябва да има постоянен страх, стрес и желание за секс, тоест програмите за оцеляване при трудни условия, себеобезпечаване – нужда от подслон и енергиен резерв – манипура. Когато енергията на човека е натрупана в тези чакри, той излъчва в спектъра на ниските честоти и представлява много удобна мишена за контрол и манипулация. За да се промени това, е нужно да се приложи Законът на Двамата – това е закона за Близостта. Той просто излага, че силата на сътворението може да бъде използвана чрез любовна близост с едно друго същество. Чрез тази близост вие цените дълбоката връзка с друг и минавате от единично себеосъзнаване към по-дълбоко познаване, закрила, като се използва свързването на енергията на любов един с един. Законът на Двамата е основан на прилагане на едно съчетано служене на закрила, чрез партньорство на любов и грижа.

Не позволявайте да фабрикуват съзнанието ви

! Инак в резултат ще се чудите защо сте зле, кое не е наред и какво трябва да промените. Не е наред светът – това не е наред! Само че не трябва да се опитваме да изменим него, а себе си!

http://yosif.net/file/zemq.pdf



Тагове:   Какво,   можем,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mileidi46 - :)))
14.02.2010 14:43
Pozdravi!
4estit praznik na LIUBOVTA!!!
Nosi svetlinata v du6ata si...badi 6tastliva,mila!!
цитирай
2. galatceq - :) Благодаря ти, приятелко, нека и ...
14.02.2010 14:45
:) Благодаря ти , приятелко, нека и за теб е един незабравим празник ! Да ни е честито ;) :)
цитирай
3. jones - Интересни неща...
14.02.2010 17:51
... и аз съм чел едно време, че вирусът на СПИН може да живее върху суха чиния поне 6 часа и че половият контакт не е единственият начин вирусът да се пренася...

А твоят аватар не изсмуква ли енергията на жената, чиито гърди са показани там? Защо й причиняваш това?
цитирай
4. galatceq - :))) Не, защото на подсъзнателно ...
14.02.2010 17:59
:))) Не , защото на подсъзнателно ниво съм се разбрала с тази манекенка, бъди сигурен ... има си техники за такива неща. Иначе за написаното съм на това мнение - нещата със секса са манипулирани на долните стъпала на усета ;)
цитирай
5. jones - Не разбирам....
14.02.2010 18:15
... какво е "долните стъпала на усета"... Какво означава това?
цитирай
6. galatceq - :) Така наречените примитивни ч...
14.02.2010 18:19
:) Така наречените примитивни чувства , сега се изясних ;)
цитирай
7. jones - Как точно...
14.02.2010 18:20
... вредят примитивните чувства?
цитирай
8. galatceq - Занимавал ли си се с медитация ? За да ...
14.02.2010 18:27
Занимавал ли си се с медитация ? За да знам как да поясня ;)
цитирай
9. jones - Не...
14.02.2010 18:28
... приеми, че не съм и ми обясни като на първокласник, моля.
цитирай
10. galatceq - В астралното ниво има различни п...
14.02.2010 18:49
В астралното ниво има различни поднива, тези, които са по-плътни са обитавани от нисши същности, които се хранят енергийно именно от такива примитивни чувства като посоченото. Те въздействат чрез половата чакра и блокират възприятията, които идват от по-висшите нива на съзнание, проводници за които са други чакри. Така се осъществява и контрола над повечето хора, за което става въпрос в този постинг :(
цитирай
11. jones - значи...
14.02.2010 18:59
... ако човек се отдаде на сексуалните си страсти, няма как да възприеме по-сложните послания?
цитирай
12. galatceq - По-точно ако се отдаде само на тях, ...
14.02.2010 19:01
По-точно ако се отдаде само на тях , има разлика ;) Образно ще ти го сравня с това да ядеш едно и също ядене и да не опитваш нищо, различно от него - последиците са ясни ...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: galatceq
Категория: Хоби
Прочетен: 2329362
Постинги: 507
Коментари: 2666
Гласове: 9047
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930