Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02.2010 14:26 - Багрина Кларк, Човекът - Божествен отново
Автор: galatceq Категория: Хоби   
Прочетен: 667 Коментари: 0 Гласове:
5



ВМЕСТО ДОВИЖДАНЕ

    Приятели, втората ни среща се състоя чрез тази книга. Благодарим ви, че я прочетохте. Още повече ще ви бъдем благодарни, ако ни повярвате и вложите идеята на книгата в сърцата си.
    Силата е във вас. Нали помните, „Божественият чип" е имплантирай за всички времена в Душите ви. Не забравяйте за него - той е носителят на вашата истинска същност, която напира да се прояви и да ви направи още по-прекрасни, а чрез вас да спаси и промени уникалната ви планета Земя.
    Обичаме ви!
    02.07.2002 г. Арина и Афиес от Плеядите





 



    КЪМ ЗЕМНИТЕ ХОРА

    Приятели, здравейте отново!
    Ние сме вашите вестители от Плеядите. Първата ни среща се състоя преди една година чрез книгата „Земята - щастлива отново". В нея ви Казахме, че финалът е отворен и спасението на Земята е възможно. Планетата ви преживява изключителен период - текат последните тъмни времена. Представители на целия Космос, Семейството на Светлината и всички светли йерархии са около и на Земята, за да ви помогнат тя отново да стане щастливо място за Живеене.
    Помолихме ви да пуснете в себе се Светлината и да съедините усилията си с нашите, за да настанат добрите промени.
    В тази книга разглеждаме малко по-сложни въпроси, на които вие търсите отговори - за същността на Твореца и праматерията, за създаването на световете и вашата роля в тях. Казваме ви отново, че сте Божествени и във вас е заложен „Божественият чип", който винаги ви свързва със Създателя и цялостното Мироздание. Чрез Божествената искра, Която е във всеки от вас, вие отваряте Божественото в себе си, преминавайки през различните измерения и участвайки като сътворци на Бога.
    Изявяването на вашите Божествени качества ще бъде решаващият процес, който ще спаси Земята и ще ускори нейната вибрация, за да премине тя, и вие заедно с нея, Към четвъртото измерение. Този процес тече сега. Вие сте на Земята в един от най-важните етапи от Космическия Живот на вашата планета, в най-интензивните времена на енергийна промяна.
    Молим ви, не забравяйте - Земята ще бъде щастлива отново, ако човекът стане Божествен отново!
    Паролата е: " Светлина и Любов! "
    Арина и Афиес от Плеядите

http://www.yosif.net/bg/duh/index61.htm



Тагове:   Отново,


Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: galatceq
Категория: Хоби
Прочетен: 2333017
Постинги: 507
Коментари: 2666
Гласове: 9047
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930