Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.02.2010 13:28 - Багрина Кларк, Човекът - Божествен отново
Автор: galatceq Категория: Хоби   
Прочетен: 636 Коментари: 0 Гласове:
3



СВАЛЕТЕ КАРТИТЕ НА МАСАТА

    Земният живот е игра - игра от началото до края. Както много пъти вече казахме, той протича по предварителен сценарий, на който сте автор и същевременно и главен герой.
    Играта на живота ви е необходима. Не можете без нея. И колкото по-съзнателно и професионално я играете, толкова повече успехи ви носи тя. Важно е да я играете добре, първо, заради самите себе си и второ, заради публиката. Освен земната публика (която не е малобройна) имате и огромна невидима за вас публика - това са вашите Духовни Учители и водачи, вашите близки п приятели от невидимите светове. Те са в невидимите светове, но вие сте видими за тях както физически, така и с мислите, и с чувствата си.
    Казвали сме ви, че тайни в Космоса няма. За вас там се знае всичко. Ако живеете в малко село и успявате да запазите някаква тайна от хората в него, то в „космическото село" нищо не можете да скриете.
    И ако на Земята невинаги са наясно кои сте всъщност, то в "горното село" са наясно във всеки един момент.
    С това въведение искаме да ви кажем, че Искреността и Истината са два основни принципа в Космоса. Прилагането им в другите измерения е задължително - там мислите и чувствата са явни и са достояние на всички.
    Когато сте искрени и си служите с истината, вие вибрирате с по-висока честота, аурата ви е огромна и в светли цветове и сте недосегаеми за негативните енергии. Имате по-малко страхове и безпокойства и ясни взаимоотношения. Веднъж казаната лъжа иска от вас постоянно да я поддържате, всеки един момент трябва да внимавате да не се издадете. Това създава постоянна тревога и ви изхабява много енергии.
    Същото, макар и в по-малка степен, се отнася за тайните. Тайни все още може да има в земния ви живот, т. е. за земното ви обкръжение.
    Когато играете честно играта на живота, обикновено печелите.
    Постоянното блъфиране е много уморително и създава хлъзгав терен. Не се знае в кой момент ще паднете и какви ще бъдат последиците от това падане.
    Искреността и Истината са като силен заряд, който ви изстрелва напред в духовното развитие. Ако употребявате тези безценни два принципа, сте по-здрави, по-енергични, с много повече приятели и по-отворени сетива. Животът ви е пълноценен. Подобното привлича подобно и вие без усилие се обграждате с искрени хора около себе си, на които можете да имате доверие и да разчитате на подкрепата им.
    Вселената възнаграждава Искреността н Истината - ще забележите, че при вас нещата се нареждат добре, без да полагате особени усилия. Понеже трептите в по-висока честота, привличате благоприятни обстоятелства, особено когато сте отхвърлили част от кармите и сте в зоната на „надстройката". Искреността и Истината ще ви съдействат за облекчаване на кармичните проблеми и дори може някои от тях, които са свързани с измами, тайни и блъфове, да отпаднат.
    Искреността и Истината опрощават и някои от миналите дългове. С тези два коза печелите играта при всички обстоятелства, защото Вселената ви съдейства. И в най-критичните ситуации нещата могат да се обърнат във ваша полза. Кажете Истината, бъдете искрени и да става каквото ще. А какво ще стане, ще разберете, ако действате по този начин. Във всички случаи ще стане нещо добро.
    Говорим ви за простички неща, но знаем, че в земните условия те не са съвсем прости. Обикновено вие мислите за последиците в настоящия си живот, а не за последиците за вашата истинска същност. Една лъжа може да ви върне много назад в еволюцията и пак да преодолявате уроците, които са били вече зад гърба ви.
    Отново говорим за енергии - Истината и Искреността носят силни енергии с високи честоти. Вие трептите в Светлина и Вселената ви отвръща със Светлина. Употребата на Истината ви обгражда в светъл ореол и се откроявате от сивотата, която обгръща големи групи от хора. Видими сте в другите измерения като ярка звезда на небосклона.
    Когато сте сигурни, че някой ви лъже, крие се зад уж добри чувства и намерения, простичко му кажете с тих тон, че това не е истината и не постига нищо с това поведение. Отдалечете се от този човек и не го допускайте повече в обкръжението си. Не го укорявайте и не обсъждайте с други хора поведението му. Когато и други хора постъпят така, той постепенно ще започне да учи урока за искреността и истината. Другаруването с неискрени хора, които допускате до себе си, замърсява аурата ви с лоши енергии. Не слизайте на тяхното равнище, те трябва да се изкачат на вашето. Не съжалявайте лъжците, макар че те наистина са за съжаление. Със съжалението няма да им помогнете - по-добре е да научат, че знаете за техните лъжи.
    Има ситуации, в които е много трудно да се каже истината, тогава я премълчете, но в никакъв случай не лъжете.
    Да мислиш и чувстваш едно, а да говориш друго, създава дисхармония между физическото тяло и енергийните тела. Ако това е постоянна практика, болестите трайно ще ви съпътстват. Щом сте влезли в играта, играйте я честно. Свалете картите на масата и печелете играта на живота
http://www.yosif.net/bg/duh/index55.htm



Тагове:   Отново,


Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: galatceq
Категория: Хоби
Прочетен: 2333093
Постинги: 507
Коментари: 2666
Гласове: 9047
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930