Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2010 17:26 - Багрина Кларк, Човекът - Божествен отново
Автор: galatceq Категория: Хоби   
Прочетен: 1164 Коментари: 2 Гласове:
3



МИРЪТ НА ПЛАНЕТАТА

    Преминахте през много антагонизъм. Той продължава да владее планетата ви. От дълги времена разрешавате конфликтите си чрез войни. Страдание, непознато за далечните за вас цивилизации, понесоха хората от вашата цивилизация. Това страдание за отделни страни продължава. Насилие под всякаква форма залива Земята. Като се наблюдава подобна картина, загиването на Земята изглежда неизбежно.
    Въпреки, че ви е ясно, че насилието ражда насилие, като че ли няма сила, която да го спре.
    Дори малките деца са агресивни и разрешават проблемите си, като се бият, защото възприемат примера на възрастните. Щом идващите поколения, от които зависи по-нататъшният живот на планетата ви, са заразени с антагонизъм, е нереалистично да се очаква в бъдеще мир на Земята. Картината изглежда много мрачна и всява отчаяние. В същото време всеки човек желае да живее в мир, да има дом, семейство, устроен бит, любимо занимание, да е заобиколен от красота и любов. Това е най-големият парадокс, който съществува в момента на Земята. Поне едно 98 % от земните хора искат мирна планета и спокоен живот.
    Невероятно е, че останалите 2 % успяват да поддържат агресията и войните, но това е факт.
    Навлизането ви в Новата епоха е белязано от неистово страдание. Поради антагонистичните човешки взаимоотношения зачестяват природните катаклизми от всякакъв характер, непрекъснато сте свидетели на пътни катастрофи, на производствени аварии и на епидемии. Изглежда като че ли ситуацията не подлежи на никакъв контрол и светът загива.
    Но след като ви нарисувахме тази мрачна картина, искаме да ви дадем надежда, защото сме в състояние да регистрираме общото енергийно излъчване на планетата.
    За съжаление настоящите конфликти няма да спрат внезапно В тези райони е натрупвана дълго време силно негативна енергия по много причини. В един момент тя избухва като бомба и разрушителната вълна още дълго разтриса тези земи и се отразява на цялата планета. Но постепенно тя затихва, оставяйки след себе си мъртви, ранени и страдащи хора.
    След като конфликтите са нагнетявани дълго време, единственият начин е натрупаното напрежение да се отприщи. В Природата и в обществото това са аналогични процеси. Отчайващо е, но вашата цивилизация нажежи до такава степен антагонистичните отношения между хората от различните региони, че те достигнаха до предел, в който могат да се разрешат само по този жесток начин. Понеже войните вече са факт, те ще изиграят положителна роля за освобождаването от гигантските противоречия и натрупаните негативни енергии.
    Не искаме да ни разберете неправилно. В никакъв случай войните и какъвто и да било род насилие не са цивилизован начин за разрешаване на противоречия. Но нещата вече са доведени до тази връхна неконтролируема фаза. Добрата новина е, че тези процеси започват да затихват. Злокачествените енергии са изразходвали своя заряд.
    Знаете, че след боледуване или след някакво тежко събитие имате нужда от почивка и спокойствие, дори от бездействие. Благодарни сте, че животът продължава, че слънцето грее и отново идва пролетта въпреки всичко. Склонни сте да простите, да се сдобрите, да забравите претенциите си и обидите; искате да живеете един обикновен живот, без да задоволявате болезнени амбиции. Във вас нахлува мирът и желанието да забелязвате дребничките радости на живота.
    В момента тече такъв процес в глобален мащаб. Смятаме, че чрез локалните войни избягнахте трета световна война.
    Но локалните войни могат да продължат, докато не престанат хегемонистичните стремежи на едни хора спрямо други. Желанието за доминиране е нанесло неизброими беди на човечеството. Когато овладеете желанието за надмощие, напрежението на планетата ще стихне окончателно.
    Глобализацията, която вече има своите здрави кълнове, е положителен процес. Тя обаче може да се развива и да бъде осъществена докрай само когато настъпи зачитане на интересите на всички страни, на всички региони, на всеки отделен човек.
    В момента се намирате в торнадото, което вилнее и помита всичко по пътя си, но то вече е изразходвало голяма част от енергията си и постепенно затихва.
    Както в повечето случаи, вие си мислите, че всичко, което става на Земята, не зависи от вас и от вашите желания. Нещата се решават в някакви недосегаеми правителствени и политически сфери и ви остава само да бъдете наблюдатели.
    Това привидно е така. Мирът на планетата ви, благоденствието ви, успешното развитие на страната ви, добрата житейска реализация на всеки човек зависи и от вас. Малката светлинка прогонва малка част от мрака, но многото светлинки имат силата да го премахнат от света напълно. Ако всеки човек се изпълни с мир и приглуши излишните си желания, ако престане да се реализира чрез конфликти с другите хора и да си мисли, че му се полагат повече блага, отколкото на другите, мирът на планетата ще бъде факт.
    Мисленето, че който владее повече материални богатства, владее света, е силно погрешно.
    Политиците, ръководителите на големите икономически обединения, военните са служители на един ред, който вече отминава. Разбира се, те в никакъв случай не искат дори да помислят, камо ли да се съгласят, че тече глобален процес, в който постепенно ще престанат да бъдат ключови фигури и събитията на планетата няма да зависят от техните желания, планове и действия.
    Разрушителните заряди постепенно загубват силата си и съзнанието на все повече хора се отваря под въздействието на новите положителни космически енергии, които заливат Земята.
    Този процес не може да бъде контролиран от политици, от учени, от военни, а най-малко от хора, притежатели на огромни материални богатства.
    Земята е така планирана, че може да осигури благоденствие на всички хора. Помислете, какво толкова е необходимо на един човек, за да поддържа живота си, без да бъде в лишения?
    Всички материални излишества, които натрупвате, са само един товар. И макар че сегашният човек безкрайно се е отдалечил от природния начин на живот, при който Природата му е давала всичко, той пак може да заживее, без да трупа излишни материални блага и да се осигурява за много време напред.
    Живейте в деня, следващият ден ще донесе със себе си това, което ви е необходимо. И Христос ви е казал „Денят ще се погрижи сам за себе си." Излишни са тревогите за съществуването ви. Предвидено е за всички да получат необходимото за живота си.
    В Новата епоха постепенно ще дойде времето на повсеместния мир и на общото благоденствие. Това ще се постигне чрез промяната на съзнанието на всички хора.
    Хората, които не са готови да приемат новите енергии и да променят съзнанието си, ще напуснат Земята и дълго време няма да имат достъп до нея. Те няма да могат да отнесат със себе си нито материалните си богатства, нито превъзходството си над другите земни хора - превъзходство, което са постигали чрез парите си и чрез насилие.
    Земният мирен живот предстои. Кога? Когато всеки се изпълни с мир! Тогава и Природата ще се успокои и ще започне да се възстановява.
    Планетата ще започне да възвръща своите репродуктивни способности и климатът ще се нормализира, човешките болести ще отстъпят, ще спре производството на вредни материали и газове.
    Когато настане мирът, човечеството ще овладее нова енергия (тя съществува навсякъде около вас) и планетата ще се пречисти. Това са неща, които ще станат факт в Новата епоха.
    Създайте мир на планетата си, като всеки внесе мира в себе си!
http://www.yosif.net/bg/duh/index49.htm



Тагове:   Отново,


Гласувай:
3



1. universalnite000 - Mоите уважения, но с това не мога да ...
03.02.2010 17:30
Mоите уважения, но с това не мога да се съглася при сегашната ситуация : "Глобализацията, която вече има своите здрави кълнове, е положителен процес" Нали знаеш защо ?
цитирай
2. galatceq - :) Разбира се, но защо не опиташ да ...
03.02.2010 17:34
:) Разбира се, но защо не опиташ да приемеш, че при едно друго ниво на съзнание това може да е положително ? Сега наистина не е подходящо, но може ли да си сигурен за в бъдеще ?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: galatceq
Категория: Хоби
Прочетен: 2332630
Постинги: 507
Коментари: 2666
Гласове: 9047
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930