Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2010 14:52 - Багрина Кларк, Земята - щастлива отново
Автор: galatceq Категория: Хоби   
Прочетен: 2625 Коментари: 0 Гласове:
2



ПРЕДИ ДА ЗАТВОРИТЕ ТАЗИ КНИГА

    Сега, когато вече сте прочели "Земята - щастлива отново", искаме да ви се извиним, че тя звучи назидателно. Решихме, че е необходимо да звучи така, за да ви мобилизира, да ви накара да повярвате в своите високи качества и да се включите с всички сили в събитията, които протичат в момента на Земята. Разбира се, да се включите в Светлината и да є дадете възможност да отвори вашите огромни възможности. Бяхме толкова настоятелни и дори досадни в повтарянето, че сега е изключителният момент, който не трябва да изпуснете; че от вас зависи да бъдете отново такива, каквито бяхте създадени; че изборът е единствено и само ваш.
    Дадохме ви съвсем прости методи, чрез които да си помогнете в отключването на знанието, което притежавате.
    Ако тази книга ви е заинтересувала, ако сте повярвали в нашата Добронамереност, ако желаете да постигнете нещо с помощта на тази книга, добре е да си извадите отделно всички упражнения, които сме дали, да си ги препрочитате и постепенно да започнете да ги прилагате.
    Прилагането е лостът, който ще ви задвижи напред, ще ви помогне да се почувствате много по-добре; прилагането е, което ще ви свърже със Семейството на Светлината; ще спре влиянието на "тъмните фланелки" над вас и ще ви върне Свободата - онази Свобода, която отново ще ви направи знаещи и можещи същества; онази Свобода, която ще ви позволи да узнаете кои сте всъщност; онази Свобода, която ще ви пробуди за Космическия Живот и за Космическата Любов.

    ОБИЧАМЕ ВИ И ВИ ЖЕЛАЕМ УСПЕХ! НА ДОБЪР ЧАС!

    И не забравяйте: ние сме реални, ние съществуваме редом с вас. Винаги когато желаете, можете да поискате помощ и да разчитате, че ще я получите.
    Ние сме ваши братя от Плеядите и желаем Земята да стане отново щастливо място за живеене. Работим с всички сили за това, но ако вие не се включите съзнателно в преобразяването на Земята и на земния човек, ще ни бъде трудно. Имаме нужда от вашето желание, от вашето разбиране, от вашите усилия.
    Победата в крайна сметка е винаги на Доброто, но тя трябва да бъде извоювана! Станете воини на Светлината и на Доброто и ще се изпълните с Велика Радост, каквато досега не познавате.
    У вас е всичко - Знанието, Светлината, Вярата, Надеждата и Любовта!
    Бъдете господари на богатството си и се е разпоредете с него като добри стопани!

    Не остава нищо друго, освен да успеете!

    Молим ви: Поискайте да успеете!

    Молим ви: УСПЕЙТЕ!!!


    Арина и Афиес от Плеядите

    ПЛЕЯДИТЕ
    Плеядите са най-красивият и интересен звезден куп. С просто око се наблюдават от 6 до 9 звезди - Алциона, Атлас, Електра, Тайгета, Целена, Майя, Астеропа, Меропа и Плейона. Най-ярка е Алциона - неподвижна бяла звезда, субгигант от спектрален клас В5р. Названието Плеяди идва от гръцкото "Pleias" (множество). Всъщност Плеядите изглеждат като мъглявина и са група от около 200 звезди-гиганти, видими с телескоп. Те са с еднакъв произход и еднакви физически свойства. Движат се заедно. Намират се на 490 светлинни години разстояние. Диаметърът на групата е 20 светлинни години. Плеядите носят още народните названия "Квачката с пилците", "Власите" и "Стожерите".
    Плеядите се намират в зодиакалното съзвездие Телец, редом със Сириус, Голямата мечка и Орион. По своето астрологическо влияние те съответстват на комбинацията Луна с Марс. При добро съчетание дават честолюбие, стремеж към служебно повишение, добра репутация и даже слава. При неблагоприятни съчетания обуславят враждебност и крах в социалното положение. В някои случаи дават заболявания на очите. Алциона не е добро предзнаменование по отношение на връзките с другия пол.
    Името на съзвездието е свързано с интересна легенда. Плеядите били дъщери на титана Атлант и на Плейона. Хера, съпругата на Зевс, научила, че той не само харесвал девойките Плеяди, но имал от Майя син - бог Хермес. Хера изпратила при Атлант титана Аргус, за да му съобщи това, надявайки се на люта битка между Зевс и Атлант. Битката се състояла на Олимп. Атлант бил обгорен и лежал безжизнено до реката Океан, когато дошъл Хермес и му казал: "Ако знаеш каква игра съм намислил! Ти ще вдигнеш Небето на плещите си, та боговете и сам Зевс, когато слизат на Олимп, да скачат от Небето на Земята."
    Като не знаел, че Хермес е пратен от Зевс, Атлант станал, грабнал Небето и го поставил на плещите си - ръцете му се сраснали с Небето, а краката му потънали до глезените в земята. И така останал вкаменен между Небето и Земята.
    В това време дъщерите му играели щастливо в Аркадия. Един ден ги видял великанът Орион. Втурнал се към тях, а те побягнали през ливадите, морето и пустините и стигнали до планината, където бил баща им Атлант. Като го видели, те трепнали и се превърнали в гълъби. Тогава пристигнал Орион и замахнал с копието си, но чул могъщия глас на Атлант: "Махни се, защото иначе ще хвърля Небето върху теб!"
    Копието се отклонило, полетяло в Небето, а след него и Плеядите. Тогава Зевс превърнал Орион и Плеядите в две звездни групи.

   

Багрина Кларк е авторка и на книгите:
    "33 писма от Христос" - есета;
    "Човекът - Божествен отново" - езотерика;
    "Повярвай - ти си Светлина" - езотерика;
    "Животът е твоя игра" - езотерика;
    "Посети ме, Господи, пак" - есета
    Предстои издаването на "И рече Бог: Вдъхвам ви и Любовта"
http://www.yosif.net/bg/duh/index91.htm


Тагове:   Отново,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: galatceq
Категория: Хоби
Прочетен: 2331939
Постинги: 507
Коментари: 2666
Гласове: 9047
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930