Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2010 14:14 - Багрина Кларк, Земята - щастлива отново
Автор: galatceq Категория: Хоби   
Прочетен: 748 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ВСИЧКИ СТЕ ЯСНОВИДЦИ

    Когато започнете да отделяте повече време и усилия за духовната част на вашата личност, вие ще изучавате другите измерения. Това ще ви изпълни с възторг и с нови знания. Наистина ще осъзнаете и ще почувствате, че сте неограничени същества и имате свободна воля.
    Не ви говорим за столетия напред. Става дума за близките 10-20 години. Имаме предвид земни години.
    Радостта от живота на Земята ще кара все повече хора да остават по-дълго на нея. Но пак ще подчертаем, че всичко това се отнася за онези, които ще положат усилия да се променят и да се включат в новите житейски модели.
    Истината за Земята и за Космоса е много различна от тази, която досега ви е била представяна.
    Предстои ви да преосмислите абсолютно по различен начин целия жизнен цикъл. Под "жизнен цикъл" разбираме цялостния процес на преминаване от духовно във физическо съществуване, и обратно.
    Вече за вас няма да бъде тайна процесът на прераждането и механизмите, по които той се осъществява. Сега сте концентрирани само в настоящия си живот, но тъй като той е малка част от едно продължително съществуване, за което не знаете нищо, непрекъснато сте в ситуации на неведение - защо сте тук и защо се случва едно или друго събитие.
    Сега можете да видите на филм преминалия живот само когато напускате физическото си тяло. След време ще имате възможност да гледате много филми от вашето физическо и духовно съществуване и да си изясните причините за събития, които искате да проумеете. За хората, които ще придобият такива възможности, ясновидците ще отпаднат от употреба. Сега имате необходимост от някой с по-отворени сетива, който да ви подскаже събитията и верните стъпки напред. Тази необходимост ще изчезне.
    Използването на ясновидци невинаги ви донася необходимата помощ, защото все още тегне забрана да знаете напред и назад. Освен това рядко има истински ясновидци. Голямото преплитане на информация и дезинформиращи същества от астрала пречат да получите вярна информация. В много случаи на ясновидеца не се позволява да ви каже истината, защото не сте подготвени за нея. Може да използвате информацията по неправилен начин, тъй като нямате широкия поглед върху събитията и техния смисъл.
    Това постепенно ще се промени, когато се възстановят напълно дванадесетте спирали на ДНК и когато ще сте в състояние да виждате в другите измерения.
    Вие всички сте потенциални ясновидци. Започнете да си помагате сами, като се съсредоточавате върху интересуващия ви въпрос. Многократно през деня спирайте мисълта си на него. Вечерта, преди да заспите, задайте същия въпрос на подсъзнанието си. Всички отговори са вътре у вас - нужни са ви концентрация и тренировка, за да започнете да ги изваждате на повърхността. Отговорът ще бъде много по-точен, отколкото ако ви го дава друг човек. Вашето подсъзнание има цялостната информация и връзките между времената. То най-добре знае какъв е проблемът и защо задавате този въпрос. Отговорът може да дойде насън или веднага след събуждането. Може да дойде и когато сте успокоили ума си - просто да нахлуе като ясна мисъл. Но трябва да бъдете бдителни, за да хванете отговора. Много често той идва и чрез вашите духовни водачи и ангелите-хранители. Колкото по-често се упражнявате, толкова по-бързо ще получавате отговорите.
    Много пъти тези отговори идват в символични сънища и трябва да се разтълкуват правилно - за всеки човек символите са специфични; запомнете кой какво означава за вас.
    Когато започнете да отваряте тези възможности, ще усетите спокойствие и сигурност и няма постоянно да търсите отговорите отвън.
    Все някой път сте виждали изгрева на Слънцето - просветляването започва съвсем бавно, едва доловимо и все повече светлина озарява небето и земята, докато се покаже и самото Слънце. Същото е и с вашите затворени възможности. Отначало ще имате отделни проблясъци, а с времето и упражненията информацията ще става по-отчетлива. Можете го, опитайте.
    Ако сте били достатъчно наблюдателни, сте забелязали, че понякога знаете нещо, без да сте го чели или някой да ви е говорил за него. Имате опитности, върху които не сте се упражнявали. Това са знания и опитности, които носите и които са намерили пролуки да излязат навън, и то без да сте положили усилия за това.
    Вие знаете всичко и можете всичко. Само трябва да повярвате в това и да помогнете на вашето знание да се прояви в настоящия ви живот.
    Съзнанието ви е много объркано. През деня то работи с петте сетива, които много го ограничават. Заливат го безброй сигнали и информация отвън, които не успява да обработи. Много пъти важни неща остават извън обхвата му, а незначителни неща нахлуват в него и го задръстват. Когато съзнанието ви е атакувано от толкова много дребнотемия, то не може да се концентрира върху съществената информация и да реагира навреме.
    Много често по-късно осъзнавате, че сте пропуснали важни за вас шансове и обстоятелства, защото съзнанието ви не е реагирало достатъчно бързо.
    Постепенно трябва да усвоите това качество да преминавате през незначителните неща на всекидневието и празните разговори, без те да оставят у вас следи. Така ще помогнете на съзнанието си да се освободи от незначителната информация и да ползва възможностите си за съществените неща от вашия живот. То не е боклукчийско кошче, а място за стойностното знание и стойностната информация.
    Разбира се, вие ще спорите кои са стойностните неща. Ще кажете, че за всеки те са различни и ще бъдете прави.
    Ние ще кажем, че стойностните неща са онези, които ви позволяват да вървите напред в еволюцията си, които градят вашите положителни качества и ви освобождават от негативните мисли и чувства. Негативните мисли и чувства (пак ще повторим) раждат негативните действия и ви държат на едно място и още по-лошо, връщат ви назад. Вместо да оздравявате, вие все повече се разболявате. Не получавате яснота за смисъла на живота си, а ставате като призраци, движещи се в мъгла. Разсъждавайте върху живота си и постепенно ще разберете кое ви движи напред и кое ви спира.
    Може би е дошло време да преосмислите желанията си?!
    Ние сме съгласни, че когато желаеш нещо, по-добре е да го опиташ и да приключиш с него, отколкото непрекъснато да си го забраняваш. Реализирайте поне тези желания, които ви е възможно, за да преминете през тях и да се освободите, ако те ви пречат да достигнете до по-стойностните неща в живота.
    Медитацията, музиката и честото ходене сред природата са методи за избистряне на верните желания. Верни са добрите желания. Смятаме, че всички сте в състояние да отличите добрите от лошите желания.

    НАМЕРЕТЕ РАВНОВЕСИЕТО
    Позволявайте си безделие, но нека то не бъде постоянното ви състояние. Непрекъснатото бързане и прекомерната работа изтощават нервната система. Намерете мярката за себе си. За всеки тя е различна. Има работохолици, които могат да работят по 18 часа в денонощието и да се чувстват добре. Но голяма част от хората, ако работят повече от 10 часа, се чувстват зле. Преценявайте силите си и не се товарете с товари, които не можете да изнесете. Това само ще ви разболее.
    Заниманието с творчество, макар и дилетантски, извън основната работа е прекрасен начин да бъдете добре. Не е губене на време да седите в градината и да съзерцавате дърветата, както и да слушате музика отпуснати, без да вършите нещо. Това е грижа за съзнанието и за Душата - тя е по-важна от онази за тялото.
    Когато постигнете равновесие в грижите за тялото и съзнанието, ще се почувствате и физически, и духовно здрави. Трябва да изградите правилни навици както за тялото, така и за съзнанието. Навиците на едното не бива да противодействат на другото. Ако тялото ви има нужда в момента да дефекира, обезателно трябва да му се даде тази възможност, а не да се опитвате в този момент да медитирате и въобще да се занимавате с духовни дейности. Даваме много груб пример, но е важно да се постигне такъв режим на тялото и съзнанието, че и на двете да се осигурят най-добрите условия за дейност.
    Ще ви предложим една примерна програма, която не е задължителна. Събуждайте се в определено време. Колко часа сън са ви необходими, вие сами ще определите; кога да се събуждате - също. Добре е да лягате и да ставате по едно и също време. Това помага на организма да си създаде ритъм и да си почине пълноценно.
    След събуждането не скачайте бързо от леглото. Първо се опитайте да си спомните какво сте сънували. После се свържете с Първосъздателя, като си кажете определени формули. Например: "Господи, благодаря Ти, че живея, научи ме какво да направя днес за Тебе. Господи, благодаря Ти за всичко, което си ми дал и си ме научил. Любовта иде! Господи, бъди с мен в днешния ден и ми помогни да Ти служа." Вие сами можете да си съставите мисли, които още със събуждането да ви създадат връзка с Източника на живота. Не бързайте да мислите за всекидневните си грижи и веднага след съня да внесете тревога в съзнанието. Кажете си: "Днес е един много хубав и успешен ден за мен. Обичам себе си, обичам всички хора, обичам Земята, обичам Космоса."
    Представете си, че сте облени в Светлина. Ако нямате сигнали от тялото си, че веднага трябва да се заемете с неговите нужди, направете дихателни и леки физически упражнения в леглото или след ставането. Всичко, което изброихме дотук, няма да ви отнеме повече от 15 минути. Не ни казвайте, че нямате време. Въпрос на навик е да си осигурите тези 15 минути след събуждането. Така съзнанието и тялото ви влизат плавно във физическото измерение. През нощта вие сте били в други измерения, където Духът ви усилено е работил. Ако рязко се втурнете в деня, си осигурявате стрес, нервен и може би неуспешен ден. Следват занимания с тялото, включване в информационния поток чрез радиото. Заживявате в ритъма на Планетата, защото вие сте част от нея и тя от вас. Много е полезно сутрин, докато се приготвяте за работа и въобще за деня, да слушате приятна за вас музика.
    Като начало изпийте чаша гореща вода, после е ред на плодовете и след това - на другата храна, ако още имате навик да закусвате солидно. Това не е препоръчително.
    Всичко е въпрос на желание и на малко, съвсем малко воля, за да се изградят правилните навици. Преди да излезете от дома си (ако ходите на работа), погледнете се в огледалото, усмихнете се и си кажете колко много се харесвате, колко сте прелестни и как излъчвате красота и добронамереност. Тогава прекрачете прага с десния крак (това не е суеверие, а енергиен ход) и тръгнете, без да бързате. Успешен ден!
    Ако не излизате сутрин за работа, всичко е в сила. Вкъщи също има достатъчно работа и трябва да си осигурите настроение за нея.
    Много е важно през деня да направите няколко пъти дихателни упражнения по 10-15 минути. Обикновено три пъти на ден е добре. Ако се усетите напрегнати, уморени, нервни и въобще неразположени - веднага си намерете тихо място и започнете да дишате, като съсредоточите вниманието си върху дишането. Универсалната енергия е навсякъде край вас, във въздуха. Когато трябва да вземете бързо някакво решение, също направете дихателни упражнения и тогава вземете решението.
    Денят може да е много напрегнат или много скучен, но и в двата случая е важно да не спирате контрола над мисълта си. За претъпкания автобус говорихме, за отношението към колегите - също.
    Когато напускате работното си място, кажете си, че го обичате, обичате работата си, обичате колегите си. В повечето случаи това не е така, но вие си кажете, че ги обичате. Така постепенно ще смените енергиите, които нахлуват у вас, когато влизате в службата си. С течение на времето ще установите, че не отивате с прекомерна досада на работа и че по-малко се дразните от колегите си. Обикновено те са хора, с които трябва нещо да поправите, да хармонизирате, нещо да им простите. Променяйки съзнателно отношението към работата и колегите си, вие разрешавате някакъв кармичен проблем.
    Може би дълго сте се опитвали да смените работата си, но все не успявате. Щом промените отношението си към нея и хората там, новата работа ще се появи. Докато не постигнете хармония или поне равновесие в службата си, новата работа все ще ви убягва. А когато постигнете това равновесие, може би вече няма да търсите друга работа. Ние не ви налагаме модел на живот, а само искаме да ви подтикнем към повече внимание към самите себе си. Предлагаме ви прости методи, които биха ви помогнали да промените живота си в положителна посока.

    КОСМИЧЕСКИЯТ ПЛАН ЗА ЗЕМЯТА
    Промяната трябва да стане, за да заживеете пълноценно. Така ще са необходими по-малък брой прераждания за постигане на високите цели на живота.
    Вие сте част от Първосъздателя и реализирате Самия Него чрез вашата собствена еволюция. Видовете живот във Вселената са разнообразни и постигат своята еволюция с различни методи.
    Вашият свят е много интересен, защото в него съществува свободната воля. Затова Земята е така привлекателна за представителите на други цивилизации.
    Идеята на Създателя е била да вгради принципа на свободното развитие за вашия човешки вид и да види резултатите от използването на свободната воля.
    В далечните времена Земята е била обитавана от невероятни същества. Съществували са общества, които са познавали високи енергии и са живели в безупречна хармония както помежду си, така и с извънземните цивилизации. Те са постигнали необходимото съвършенство и са напуснали Земята, за да се развиват в други области и измерения на Вселената.
    Планетата отново е била заселена с подобен човешки вид, който е използвал свободната си воля по друг начин. Този вид е развил тщеславие и егоизъм, поради което на Земята са започнали войни за преразпределение на материалните блага. Тогава човекът е започнал да потъва дълбоко в материята и да постига своята еволюция главно чрез материалния аспект на живота. Духовният аспект постепенно е загубил значението си и е отпадал.
    Такъв род цивилизации е имало много пъти на Земята. Те обикновено са загивали от неправилната употреба на енергии, които са изисквали голяма морална отговорност при тяхното използване. Поради грубия материализъм моралните категории са били на заден план. Всички цивилизации, които са достигнали високи технологии, без паралелно с тях да се развиват съзнанието и моралният аспект, са се самоунищожавали или са били унищожавани, за да не предизвикат космически катаклизъм.
    Като място на свободната воля Земята е била привлекателна за много космически цивилизации. Върху нея отново и отново се е появявал животът, за да се развиват различни негови страни чрез използването на свободната воля.
    Във "Вестителите на зората" сме описали онзи момент, преди 300 000 години, в който е бил изграден грандиозен план за Земята. Тя е трябвало да се превърне в космически информационен център. Цивилизацията, която в този момент е съществувала, е била с развити духовни качества, материални и енергийни възможности.
    Хората са ползвали дванадесетте спирали на ДНК и са контактували с много измерения. Те са развивали онези огромни положителни възможности, които Първосъздателят им е дал чрез свободната воля.
    Битката за Земята е била продължителна. Тя се води и сега. За това говорихме подробно.
    Направихме тази бегла ретроспекция, за да ви кажем, че онези велики същества, които някога са напуснали Земята, за да продължат своята еволюция другаде, никога не са забравяли за своята първа родина. Голяма част от тях сега са се включили в този последен етап от войната за спасението на Планетата. Те и много други, както и ние от Плеядите, сме тук, за да ви освободим от затвора, в който сте били заключени от "тъмните фланелки", и да позволим да се реализира космическият план за Земята.
    Той ще даде възможност на вашия вид да използва възможностите, които изконно са му дадени. Планетата ще стане онзи информационен космически център, който беше замислен и започнат преди 300 000 години. Земята ще бъде възвишена планета, на която ще идват други цивилизации, за да ползват огромната є библиотека. Това не са химери - това са реалности, които скоро ще бъдат осъществени. Разказваме ви всичко това, за да се включите съзнателно в този процес. Неслучайно сте избрали да бъдете на Земята по това време. Тези от вас, които са готови да участват в осъществяването на космическия план за Планетата, ще започнат да получават странни усещания - например непознато бучене в главата, особени сънища, интерес към конкретни книги, контакт с енергийни същности от други цивилизации, който да се изрази в мисловна или картинна информация. Могат да получат внушения как най-правилно да постъпят в дадена ситуация, ако поискат такава помощ.
    Всичко, което ще ви води към нещо ново, различно, но във всички случаи положително, ще бъде резултат на вашето включване в глобалния процес, който протича на Земята.
    Призовавайте Светлината. Тя е информация, а на вас сега ви е необходима много информация - нова информация, която ще ви помага да разберете какво се случва през този период на Планетата. С радост приемайте новите си усещания. Започва отключването на спиралите на ДНК. Ще изпитате желание да учите в нови области на знанието и това е естествено. Не си казвайте, че времето ви е минало и за кога тепърва ще учите. Напротив, времето ви е сега. Именно сега! Щом изпитате желание за нови знания, знайте, че това не е случайно. Потърсете литература или се включете в някакъв курс. Колкото повече нови неща научавате, толкова повече се ускорява процесът на вашето отключване.
    Духът не се интересува от биологическата възраст на тялото. Той иска непрекъснато да се развива - да трупа знания и опитности. И нали смисълът на човешкия живот е Духът да се развива все повече и повече?! Когато си казвате, че вече сте остарели, за да се учите още, вие препятствате развитието на Духа. Особено в този съдбовен момент за вашия вид и за Планетата такива настроения и разбирания са ретроградни и подпомагат "тъмните фланелки" да задържат своята власт по-дълго на Земята.
    Когато войната свърши и се развеят духовните знамена на победата, всички хора, изпълнени със Светлината, ще се строят в светлия фронт и ще заживеят по нов начин.
    Вие избирате дали да бъдете в редиците на просветлените земни хора.
    Вашият начин на съществуване е много важен за цялата Планета. Вие и Земята сте взаимопроникнати и сте в един впряг. Ако препускате в хармония и си помагате, вашият впряг ще върви напред.
    В някой момент ще напуснете Земята, но след време отново ще се върнете. Ще искате да се върнете на Новата Земя, където да живеете в Семейството на Светлината и да се ползвате от еволюцията на Планетата. Колко горди ще бъдете, ако можете да си кажете: "Бях на Земята, когато на нея отново се върна Светлината. Бях от онези, която поеха и върнаха Светлината на Земята!" Тогава с пълно право ще живеете в блаженство на Новата Земя. Тя има памет и знае кои са нейните помощници и приятели и ще им даде с радост благата си.
    Животът в Космоса е един непрекъснат еволюционен процес. Никога не умирате. Където и да се намирате, каквото и да ви се случва, вие живеете в този необятен, непрекъснат живот. Как ще го използвате зависи от вас самите!
http://www.yosif.net/bg/duh/index86.htm



Тагове:   Отново,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: galatceq
Категория: Хоби
Прочетен: 2320817
Постинги: 507
Коментари: 2666
Гласове: 9047
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031