Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.01.2010 15:42 - СКЪПИ МЕДИЦИ
Автор: galatceq Категория: Хоби   
Прочетен: 803 Коментари: 0 Гласове:
3



СКЪПИ МЕДИЦИ,
(действително, доста скъпо излизате на хората)


Стимул да напиша това обръщение стана поведението на колегите ви в "Пирогов". Тяхната арогантност вероятно ще направи следващите редове по-мрачни отколкото трябва да са.
Действително, нормално е във всяко стадо да има по някоя черна овца, но вашето стадо изглежда е преобладаващо от черни овце, белите стават все по-рядко явление. Вероятно скоро ще се появи някой Диоген с фенер и ще започне да търси по целия свят - дали ще успее?
Арогантността е присъща на хора, които са забравили кои са, затова ще трябва да напомня, че вашето призвание не е да спасявате човешкия живот, а само да облекчавате човешките страдания. Но напоследък е доста спорно дали намалявате или увеличавате страданията. С човешкия живот се разпорежда съдбата и никой от вас не може да я надвие или надхитри. Всички ние сме само пионки в нейните ръце.
Налага се също така да ви кажа, че с написването на всяка една рецепта, вие извършвате престъпление, и то не толкова, че тровите организма с химикали, колкото с внушението, че това е нормалния и единствено възможен начин да се помогне. Престъплението идва и от нежеланието ви да се занимавате с профилактика и подтикване на хората към природосъобразен живот. Престъплението идва и от споделената отговорност с фармацевтичните компании, чиято жажда за печалби подкрепяте, в повечето случаи без да имате интерес от това, само защото така сте програмирани.
Вярно, над вас виси дамоклевия меч на отговорността, но това е един автогол, който сте си вкарвали в продължение на векове, защото за да ви плати някой добре, трябва да го убедите, че от вас зависи много - и това вековно внушение, сега си прави лоша шега с вас. Сега ще трябва да отговаряте и за това, че не можете да се справите със съдбата. Поетата отговорност, която не е по силите ви, кара пациентите ви да си търсят обещаното. Затова ще трябва да намерите смелост в себе си, да осъзнаете и да си признаете, докъде се простират вашите възможности. И това трябва да стане ясно на всички, за да не искат невъзможни неща от вас. Но от това ще намалеят печалбите ви, самочувствието ви, колко от вас са способни на такава саможертва. Или ще докарате от девет извора вода, само и само да докажете, че не съм прав. Но от мен не зависи нищо - времето ви притиска.
Навярно сте чували за статистиката, че вашето съсловие има с 20 (двадесет) години по-кратка средна продължителност на живота. Ваши колеги, поназнайващи езотериката, са измислили оправданието, че това е в резултат на поета чужда карма. Но чужда карма може да се поема само от чисти хора и то, ако е осъзнато. При това, тази възможност се използва изключително рядко. Кой ще ви разреши да лишите някого от необходимите му уроци? Така че, замислете се сериозно, от какви ваши грешки, намалява отреденото ви, а трябва да бъдете сигурни, че при вас не е заложена по-малка първоначална продължителност на живота.
На Земята в енергийно отношение стават огромни промени, а хората не са подготвени за тях. Вие още по-малко сте подготвени и само след няколко години ще лъсне вашата безполезност да справите с проблемите, които възникнат от това, че хората не се адаптират към промените. Предполагам и сега наблюдавате странни симптоми и неясни заболявания, а с всеки изминал ден те ще стават все повече.
Не разбирам, на какво основание имате претенции към обществото, че все едно всички хора са ви безкрайно задължени. Вие предлагате услуга, която не е по-различна, от услугата на един кебапчия. И по законите на икономическата логика, цената на услугата е такава, каквато е готов да плати клиента. Но вие, чрез вашия съюз лишихте пациентите си от правото да преценяват, колко да ви платят (което също е престъпление), а на всичко отгоре имате наглостта да изнудвате по всевъзможни начини, тези, които са си въобразили, че можете да им помогнете. Надявам се, че поне някои от вас разбират, че в действителност не лекуват, а само премахват временно някои симптоми, а лечебния процес, в действителност, се извършва от съпротивителните сили на организма, ако разбира се не му пречите много. Затова, ако искате да оцелеете като система, трябва да я направите по-ефективна, а не да претендирате да се наливат в нея средства, като в бездънна яма, без тези средства да имат някакъв ефект, т.е. да повишават, а не да намаляват здравето на хората. Защото, ако сега се закрие здравната система у нас, заболяванията ще намалеят с една, а може би дори две трети, а средната продължителност на живота ще се повиши най-малко с десет години. Закриването на здравната система, вероятно ще стане съвсем естествено до десетина години - ако не се промените и започнете да търсите истинските причини за здравословните проблеми на хората. И сега тя се крепи единствено на принудителното изземване на средства от хората и на тяхното програмирано съзнание, но скоро това ще се промени и тогава вие увисвате.
Поради отговорността, която носите, образователната система е склонна в много по-голяма степен да ви програмира и може да се каже, че вие сте сред най-консервативната част на обществото, затова ми се струва безсмислено да ви пожелая бързото осъзнаване на програмите, които ви карат да постъпвате по един или друг начин. Но се надявам, че сред вас има единици, които ще разберат смисъла на посланието ми и ще си направят съответните изводи. Затова пожелавам успех на тези бели лястовички.

http://www.yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=917


Тагове:   медици,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: galatceq
Категория: Хоби
Прочетен: 2333049
Постинги: 507
Коментари: 2666
Гласове: 9047
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930