Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.12.2009 17:01 - ЗА ВЪЗНЕСЕНИЕТО ПРЕЗ 2012
Автор: galatceq Категория: Хоби   
Прочетен: 1817 Коментари: 0 Гласове:
2



Преди повече от десет години осъзнах, че шестата раса ще се развива в астралния свят, но смятах, че преминаването там ще става еволюционно, т.е. постепенно. Оказа се, че този процес е вече в ход и ще преминем колективно. Това преминаване е наречено Възнесение.
За целта всеки трябва да направи своя избор – дали иска да остане в петата раса, на материалната Земя или се възнася в астралния свят, където се формира шестата раса. Това желание трябва да се огласи гласно или да се напише.
   Тези, които останат в материалния свят, трябва да знаят, че условията за живот ще се влошат много. Вече доста години се натрупва напрежение в земните пластове следствие хищническото отношение към Майката Земя. След възнесението това напрежение ще бъде освободено и ще станат редица катаклизми, които ще повишат многократно вулканичната дейност – въздуха ще стане труден за дишане и вероятно ще застудее доста. След успокояването на планетата, на оцелелите хора ще се раждат деца с млади, животински души, защото по времето на Кали юга не е имало подходящи условия за тяхното развитие и тяхното прераждане в материалния свят е било изкуствено задържано. Тези млади души нямат опит в човешките отношения и за няколко хиляди години хората ще се върнат в неандерталската епоха, където правото е на най-силния и където оцеляването е постоянен проблем.
   Астралния свят е познат на всеки – това е света, който посещаваме насън. Навярно всеки си спомня, че там може да се лети – може да се носиш над Земята като волна птица, но може и да се преместваш мигновено в пространството на огромни разстояния – достатъчно е да си представиш мястото, на което искаш да се озовеш. Поради това, че материята там не е толкова груба както в материалния свят, тя се поддава на манипулиране с мисълта, т.е. всеки ще може да си създава каквото си поиска, но трябва да се има в предвид, че ако създаденото не е хармонично, то се разпада доста бързо. Затова ни предстои да преминем една много сериозна школа за създаване на светове – трябва да се научим да спазваме златното съотношение и да хармонизираме отделните елементи един с друг. В астралния свят подържането на човешкия живот е изцяло енергийно, т.е. няма да има нужда да се грижим за прехраната си. Всеки ще може да оформя тялото си според разбиранията и нуждите си, което означава, че там няма да има здравословни проблеми и ограничения във възрастта. Човек живее докато му омръзне. Няма и раждане – сега, когато една душа тръгне да се преражда в материалния свят, преди да се всели в материалното тяло си създава астрално. Този процес ще продължи, без вселяването в материално тяло.
   В астралния свят всичко е много пъти по-хармонично отколкото в материалния, цветовете са много по-наситени (с повече енергия), условията са много по-уравновесени, с една дума – това е реалният рай, който сме напуснали за да слезем в материалния свят. Това са едни идеални условия и за изграждането на хармонични отношения и между хората – всичко има в изобилие и няма никакви условия за конкуренция. За да е възможен този процес и за да се насочи в правилна посока, всички трябва да приемат единоначалието, т.е. всички трябва да приемат съществуването на Бог и Висшата Йерархия. Това е единственото условие, което поставя Бог пред тези, които желаят да се възнесат във шестата раса. Осъзнаването на единоначалието създава условия за да се създаде едно огромно хармонично семейство, което постепенно да прерасне в една колективна душа.
   Много важно условие за възнесението е да се изчистим от всички натрупани през хилядите прераждания кармични остатъци. Това става чрез ПОКАЯНИЕ (информация за покаянието има в „Алтернативи – В помощ на духовното усъвършенстване”). В астралния свят вече не действа кармичния закон и затова тези остатъци не трябва да пречат на хармонизирането между хората по никакъв начин. На първо място в този свят излиза енергията на Любовта и тя определя и движи всичко.
   Другото много важно условие, което важи за преходния период до 2012 година, е да НЕ се насища Земята със страх (ужас). Енергията на страха е диструктивна и когато се натрупа в по-голямо количество, може да пусне злия дух от бутилката, т.е. удържаните досега напрежения в земните пластове, да излязат от контрол и катастрофите да започнат преди възнесението. Аналогичен е случая в Атлантида, където хората не са били достатъчно готови за преход и неадекватните им реакции са довели до потъването на Атлантида. Затова бъдете предпазливи със своя страх – на всяка цена трябва да го овладеете и аз мисля, че сте готови за това, щом се интересувате от духовни въпроси. Много по-внимателни трябва да бъдете когато съобщавате тази информация на близки, роднини и приятели. Нормално е хората свикнали със сигурността, да се страхуват от промяната, от неизвестното. Противодействие на страха е Любовта. Когато вие или ваши близки изпитват страх, трябва да го неутрализирате, като обичате Земята. Това е лесно – тя е толкова прекрасна. Излъчването на Любов става като намерите мотив да обичате съответния обект и го обливате с енергия от сърдечната чакра (от средата на гърдите).
   Ще кажете, че балансирането на Земята е работа на Висшите сили – това е една от поредните илюзии. Енергиите на Висшите сили са с много високи честоти и те не вършат работа в материалния свят. А енергиите, от които има нужда материалната Земя се получават чрез хората и това е една от причините да сме в симбиоза с нея. Друга причина да сме неразделна част от Земята е, че когато създаваме астралното и материалното си тяло използваме материя и енергия от Земята и това ни прави неразделна част от нея докато ползваме тези тела. Затова и при напускане на материалната Земя от тези, които са я обичали и подържали енергийно, Тя губи енергийното си равновесие и започват катаклизмите, които имат за цел да изчистят всичко дисхармонично, което сме натрупали пак ние.
Доколкото задача на следващия етап от развитието на хората е да станем работници на Бог, т.е. Творци, освен създаването на хармонични творения трябва да се научим да управляваме огромни енергии. За целта се използва едно популярно физично явление – резонанса. Отделния човек е доста слаб енергийно, дори простото събиране на много хора дава слаб резултат като сбор от енергии. Но ако тези хора са хармонични помежду си и се настроят на една цел, енергиите им влизат в резонанс и нарастват хиляди ПЪТИ. Ако успеят да се хармонизират повече хора, енергията им може да нарасне милиони пъти. Между другото, така са правени всички древни мегалитни съоръжения, където 10 – 20 човека са можели да повдигнат и да поставят с абсолютна точност каменен блок тежащ 2000 и повече тона – съвременната техника все още не може да повдига такива тежести.
   Засега задачата поставена пред хората е доста по-лесна – да извършат своята част от работата по възнесението и по възможност да подържат равновесието на Земята, за да не се натрупва върху човешката психика травми от катастрофите, които се отстраняват по-трудно. За целта е нужно събирането на едно място на единомишленици, които не са раздирани от противоречия, кой да води бащина дружина, и кой е по-велик, да се хванат за ръце и да образуват затворен кръг. Всеки се съсредоточава във себе си и започва да изпраща Любов на Майката Земя. След това се опитва да убеди всички хора, че всички сме част от Земята и тя трябва да се обича и пази. Опитвате се да им обясните, че съществува Бог, който е всичко съществуващо, и че всичко е разумно. Опитвате се да обясните предстоящите събития и вредата от страха. Молете се за покаянието на всички хора, защото мнозина ще сметнат всичко това за глупости. Това трябва да се осъзнае от колкото се може повече хора и постигането му се нарича Христово съзнание и е минимума необходим за преминаването в шеста раса. За улесняване възприемането трябва да излъчвате постоянно Любов към хората, защото само така можете да отворите съзнанието им за това, което се опитвате да им внушите. Всяко друго отношение затваря хората и много трудно можете да ги накарате да ви повярват. Когато се събирате за колективни сеанси, внимавайте сред вас да няма съмняващи се хора – само един такъв човек и колективната ви енергия не може да се повиши над нивото на този скептик – получава се явлението известно във физиката като фадинг (заглъхване).
   Също така не подценявайте обкръжаващата ви обстановка – от нея също зависи скоростта и дълбочината на хармонизирането ви. Използвайте подходяща музика, песни и аромати. Сред красива природа вероятно ще имате най-голям успех (зависи все пак от околните излъчвания). Настройте се чрез молитви. Но по време на кръга не четете текстове, защото така раздвоявате вниманието си и не можете да се концентрирате напълно
Време е също така да се приобщим осъзнато към Цялото, като за целта се опитвате да влезете в диалог с висшия си Аз. Изпращайте му любовта си и опитвайте да разговаряте с него. Отначало може да ви изглежда, че разговаряте сами със себе си (и то действително е така, защото сте неразделна част от висшия си Аз, дори и да сте в материално тяло, връзката не може да бъде прекъсната – само трябва да бъде осъзната), но постепенно ще забележите, че някои отговори съдържат информация, която не сте знаели по-рано. Това ще ви убеди, че сте осъществили тази връзка. Постоянното й практикуване ще ви накара да се осъзнаете като единна и неделима част от Цялото.
В зависимост от вашите конкретни способности, тази връзка може да се развие като чуване на глас в главата ви, като получаване на мисли или като получаване на образи – понякога и трите. Това на практика е телепатията. Този начин на общуване трябва отново да ни стане основен, защото е обичайното общуване в другите светове и ще ни е нужен за общуването в астралния свят. Освен това количеството и качеството на разменяната информация се повишава многократно и така можем да осмислим някои информации, които са недостъпни за съзнанието ни сега, защото не могат да се предадат със средствата на езиковото общуване.
   На добър час по пътя към шестата раса!
http://www.yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=981



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: galatceq
Категория: Хоби
Прочетен: 2332195
Постинги: 507
Коментари: 2666
Гласове: 9047
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930