Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.10.2018 23:01 - Земетресението на остров Закинтос в Йонийско море и ще потъне ли Гърция!Тайната на Акрополиса
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 14494 Коментари: 7 Гласове:
12

Последна промяна: 04.11.2018 01:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Информационните агенции съобщиха за две силни земетресения през изминалите дни в района на Балканите.
Първото мощно земетресение с 6.8 по Рихтер е ударило в петък гръцкия остров Закинтос в Йонийско море, като са последвали седем вторични силни труса, а в неделя северната ни съседка Румъния беше ударена от трус с магнитуд над 5.5 бала Според директора на Сеизмологичния институт към БАН проф. Николай Милошев  между двете земетресения няма нищо общо. И става дума за съвпадение.


http://www.youtube.com/watch?v=Bi9PdhACy6Q&list=PLa5-aFdApZnLWdRS1pY-tOqZUGM0oppBU

Ако музикалната ни фонова плейлиста не стартира автоматично с отварянето на постинга в някои браузери, копирайте горния адрес на видеото и пуснете ръчно или го  стартирайте от видеоблока след постинга, за да достигне по – лесно до вас тази сакрална информация и проникне в затлачените сензитиви и чакри



И защото мисията ни е просветителско – спасителна, веднага почваме да разсекретяваме получената информация с помощта на 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 :

НЯМА НИЩО ОБЩО с=НЯМА НИШТО ОБШТО с=с Богиня Мат Диана и Ешуш

СТАВА ДУМА ЗА=Богиня Мат Диана и Исуз


   
image

Засега няма сериозни щети и пострадали. Засегната е електрическата мрежа в главния град на Закинтос, има щети по пътната мрежа и на основното пристанище, образували са се и свлачища. 

ИМА СЕРИОЗНО ПОСТРАДАЛИ без=ПОСТРАДАЛИ без Исуз и Мария 

В Гърция трусът е предизвикал щети и в Пиргос, град в Западен Пелопонес, намиращ се срещу Закинтос

Очакваше се и цунами, като веднага се появи и тази апокалиптична картина,

image

но приливна вълна не се е образувала.
Трусът разлюлял много места в Гърция, а хората излезли панически по улиците.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Първо екипа ни проявява съчувствие към тревогите на местните жители от връхлетялото ги "природно" бедствие и нещастие и не само ще изразим нашата съпричастност към основателните им страхове, но със загриженост им протягаме ръка и спасителен пояс в трудните моменти сега и занапред по този и подобни събития и поводи!

И защото мисията ни е да помагаме на всички на висше просветителско ниво – мисия формулирана като Спасяване, на който процес най – важния фундаментален етап е Просвещението и Познанието за светоустройствените Божии тайни, ще просветим нашите комшии гърците с най – добри чувства, като ще започнем с разкриване на Истината за земетресенията и за Гърция и гърците, или дори първо за Гърция и гърците и после за земетресенията, защото пък Истината в универсалните ѝ всеобхватни измерения е задължителното Кnow-how и безусловна доктрина на Просвещението и Божието Познание!

image

И още веднъж Кои са Бог Исус и Богиня Диана :

Българските Богове Творци и Демиурзи на световете са Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас феноменни Българи със задължително начално ниво на IQ > 70  и следващите висши нива на  IQ > 130 > 140..., които познаем в тези документи Боговете ни и се познаем, че сме Техни генетични потомци с онаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б" !


Преди да разсекретим с помощта на Свещения шифър получените документи с технологичното Кnow-how (специфичното знание, необходимо за изпълнение на дадена задачаза предотвратяване, предпазване и спасяване от земетресения, изрично заявяваме и декларираме, че

този гръцки остров, както и всички гръцки острови и цяла Гърция,

са изконни свещени Български земи, заграбени от територията на България от пиратското безкултурно нашественическо племе на данаите, които са юдеите, (бивше нефеноменно тракийско племе, заселено в Африка за цивилизоване от Българските му духовни водачи и култиватори) нахлули в Българските земи на Балканите поетапно през средата на 1 хил. пр. Хр. от Африка и прогонени от там поради епохалното чудовищно престъпление да избият в една нощ всички първородни мъжки деца на жреческата фараонска аристократична каста на Египет, състояща се от феноменни Българи от Божия род Дуло, които са строителите, владетелите, управниците и операторите на свръхфеноменното Българско царство Египет (Мурса, Марис, Самар, Шумер) и на цялата древна шумерска цивилизация в Месопотамия и Междуречието, която скрита досега историческа истина подкрепяме със следните категорични безапелационни документи с факти, аргументи и доказателства:

ЕГИПЕТ=Богиня Диана 

МУРСА=МАРИС=Мария и Иса 

САМАР=ШУМЕР=Иса и Мария=Ешуа и Мария 

МЕСОПОТАМИЯ=Иса и Богиня Мама Диана 

МЕЖДУРЕЧИЕ=МЕЖДУРЕТШИЕ=Мадара Диана и Ежуш 

ЩУМЕРСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ на=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Кан (Жреци) на Исуш и Мария 

Освен земите ни, данаите=юдеите открадват и си преписват цялата древна феноменна Божествена духовна и материална култура на Българите, обаче без да си имат въобще и най – малката представа от тая огнена Божествена материя и нейното управление и опериране, и най – важното : не знаят тайната на Свещения шифър, с който цялата Древна Българска духовна и материална култура цивилизация са закодирани и документирани и засекретени с този лингва печат за хилядолетия, и който печат разчупихме стотици независими Български изследователи с висшата безапелационна Божествена санкция от нашия блог със серията статии за Българския 100 % – ов генезис на т. нар. "древно – гръцка култура и цивилизация"!

Ето веднага разсекретените нотариални документи за  Българската собственост върху остров Закинтос и цялото Йонийско море с всичките му острови и географски обекти и плажове по тях, води и всички видове морски риби и животни в него, като изрично ви предупреждаваме, че нито "античните" гърци, нито съвременните гърци, си имат и най – малката представа и понятие за техния сакрален генезис и семантичено значение и каква информация носят в себе си и какво ни съобщават те, иначе щяха да ги изчегъртат преди векове :

ЗАКИНТОС остров на=
остров на Кан (Жреци) на Диана и Исуз=остров на Кан (Жреци) на Дионисиус
 
ЙОНИЙСКО МОРЕ на=МОРЕ на Кан (Жреци) на Иса

ЙОНИЙСКО МОРЕ на=на Кан (Жреци) на Иса и Мария 
 

Тези документи са предостатъчни за доказателствен юридически нотариален акт за предявяване пред Божията канцелария на иска ни за собственост върху острова,

БОЖИЯ КАНЦЕЛАРИЯ=БОЖИЯ КАНТСЕЛАРИЯ на=
на Диана и Исуж Бълкарина=на Дионисиус Бълкарина 

обаче вие знаете, че ние с малко не се задоволяваме,

ОБАЧЕ ВИЕ ЗНАЕТЕ=Бог Изуш и Богиня Диана 

затова с върховно удоволствие ще разсекретим основните официални документи от папката с гриф "Закинтос" от Божия архив Акаши (храма Безистен в Божия град Олимп, ама не фалшивия Олимп, ами истинския, скрит временно зад преплетената анаграмна завеса като Олимб, Имбол, Иамбол, Ямбол), защото нямаме насита да се срещаме с Боговете ни в тях и да ги разкриваме и за вас за вашето просвещение и Спасение, както сега правим това и за гърците!


СКРИТИ ВРЕМЕННО=Иса от Тракия и Богиня Мария 

НЯМАМЕ НАСИТА за=за Иса и Диана Мама=за Иса и Диана Мария Магдалена 

ДА СРЕЩАМЕ=ДА СРЕШТАМЕ=Исуш и Матара Диана 


Закинтос е един от островите на Επτανήσων / Eptanнson (Седемте острова). Той е най-южният и третият по площ и население остров от Йонийските острови. Островът е на разстояние 9,5 морски мили от Пелопонес 


image

Ето преводът на сборното наименование на комплекса острови Επτανήσων / Eptanison (Седемте острова)

Επτανήσων / Eptanison=Богиня Диана и Иса

СЕДЕМ ОСТРОВА=Богиня Матара Диана и Исус 


Седемте острова са: 

1. остров Корфу

КОРФУ=ФРОКУ=Фриги=Фрики=Фраки=Барки – Българи

На този остров се почитали боговете Посейдон и Асоп.

ПОСЕЙДОН=Бог Иса и Диана – 
поредния митологичен херметичен синкретичен сдвоен образ на Българските Богове 
 
АСОП=Бог Иса

Географските топоними на острова – нос Фалакро и Псаромит, и заливите Гордиос, Маратиас, Касьопи, Палеокастрице, по – малкия остров Птихия (Видо) и върховете Стравоскиади, Драстис и Аспрокавос, гордо дигат табели с разсекретения им Български генезис:

ФАЛАКРО=ФАЛКАРИ=Балкари

ПСАРОМИТ=Богиня Матара и Иса 

ГОРДИОС=Иса от Трагия

МАРАТИАС=Матара и Исус...

Харесват ли ви тия свещени Български имена на Боговете ни, с които са жигосани неизтриваемо всички възможни кътчета и обекти по тия изконни Български свещени земи?

НЕИЗТРИВАЕМИ=Иза и Богиня Матара

Ние оставаме без дъх от възторг и върховен кеф,

ОСТАВАМЕ БЕЗ ДЪХ от=от Бог Исуз и Бохиня Мат Диана 

затова ще спрем за кратка пауза 

ПАУЗА=Бог Иза,

да си вземем дъх :

ДА СИ ВЗЕМЕМ ДЪХ от=
от Духа на Исуз и Богиня Диана МаМа=
от Духа на Исуз и Богиня Диана Майрия Магдалена
 Божият Дух, Святият Дух, Дух Святи, 

и продължаваме пак с метежното компресирано темпо, с което ни въртят в миксера на екстремалната реалити драматизация "Българите и човешката цивилизация", нейните Автори и Продуценти, нашите Богове и генетични Родители!

МЕТЕЖНО ТЕМПО от=от Тати Ежуа и Богиня МаМа (Мария Магдалена)

КОМПРЕСИРАНО ТЕМПО=за Кан (Жреци) от Бог Иса и Богиня Матара Мария 

МИКСЕР за=за Кан (Жреци) на Мария и Иса 

...Усещате ли, как с нас се кефят и цялото небесно Светейшество от нашите пресвяти генетични Предци –
 Светии, подизпълнителите на Божия трансепохален проект, с които сме в неделим творчески екип и колектив!

...заливите Касьопи, Палеокастрице, по – малкия остров Птихия (Видо) и върховете Стравоскиади, Драстис и Аспрокавос

КАСЬОПИ=Бок Иса=Кан (Жреци) на Бог Иса 

ПАЛИОКАСТРИЦЕ=ПАЛКАРИ ТИО ИСЕС=
Диана и Исус са Балкари=
Дионисиус е Бълкарин=
Балкари на Диана и Исус

Резервното име на остров Птихия е Видо, което е съставено за нагледна демонстрация на тъждествената анаграмна въртележка на алгоритъма и механизма на Свещения шифър:

ПТИХИЯ=Бохиня Диана

ВИДО=Богиня Диана


връх СТРАВОСКИЯДИ=
връх на Богиня Диана и Кристос=
връх на Богиня Диана и Исус от Тракия  
 
ДРАСТИС=Друиди на Исус

АСПРОКАВОС=Бок Исус Вер (Змей)

2. остров Паксос и прилежащият му по – малък остров Андипаксос:

Ако питате някой учен грък (другите въобще не ги питаме), какво значи това име, каквото и да каже въобще, въобще няма да е, това което е наистина, защото:

ПАКСОС=ПАК СОС=БОК САС=Бок Исус

АНДИПАКСОС=Богиня Диана и Бок Исус


3 . остров Лефкас (Света Мавра)

ЛЕФКАС=ФЕЛАСК=Феласки=Пеласки  

най – Древното местно население на Гърция, далече преди да дойдат данайо=юдейските нашественици и завоеватели, обаче преди да станат Пеласки, чието друто име е Пеларги, те са били ето какви:

ЛЕФКАС=ФЛК ЕСА=Фалки на Иса=Балки на Иса
Българи на Исус, защото самият Исус Господ Бог Отец ни, е Българин!

ЛЕФКАС=ЕСА ФЛК=Иса Балк – Исус Българина 

ПЕЛАРГИ=ПЕЛГАРИ=Белгари=Българи


Ето и по чие име е кръстена Българската Света Мавра:

МАВРА=Богиня Мария 

4 . остров Итака е култовият островът на Одисеус.

Името на острова е дадено по херметичното наименование на скалното светилище на острова и на Българските жреци, които са го обслужвали и са творили на него духовни и материални блага и вършели чудотворства!

ИТАКА=Кая (скала, скално светилище) на Диана 

ИТАКА=Кан (Жреци) на Диана

Че Одисеус е митилогичен образ на Български жрец на Българските Богове Исус и Диана, и е анаграмна тъждествена производна от Техния синкретичен образ Дионисиус, вие знаете от безброй наши документи! 

ОДИСЕУС=Диана и Исус=Дионисиус


Местните учени  фалшификатори ни лъжат мазно и лукаво по византийски тертип, че гърците били построили през  9 в. пр. Хр. на острова два акропола/акрополиса в Аетос и Ставрос.
Учените ни гъбаркат че гърците са строили по него време сложни инженерно – строителни и енергийни светилищни съоръжения, ама ние знаем от предните ни документи, че по него време данайо – юдеите са били в Египет и са умеели само да пасат козите на фараоните, които са Българите, и най – много да построят обор от купчина камъни за тях и за козите им, да не говорим да строят къща на етажи, камо ли да строят свръхсложни инженерти архитектурно – строителни съоръжения като акрополи! 
Разсекретени имена на акропола и на селищата прокламират гръмко кои са техните строители:


АКРОПОЛ=ПОЛКОРА=Болкари 

АЕТОС=Диана и Иса

СТАВРОС=Диана и Исус Вер (Змей)=Братя от Исус 


image

На остров Итака е този 9 – метров монолитен светилищен панел, наречен неслучайно Cavellaris, за да се оправдава името му като Кавалерист, и не бъде взривен и натрошен на павета, ако се разбере, че истинското му име е Исус Българина и са го издигнали с феноменните си способности Българските жреци на Исус!

Cavellaris=Иса Балкара=Балкар на Иса 

image
 
А този прекрасен светилищен мегалитен комплекс учените са нарекли с висшето духовно поетично име, плод на високата гръцка културна и техническа мисъл –  stone tumors, сиреч скален тумор, за да не ти се ще въобще да припарваш край него, камо ли да си помислиш и за миг, че това е изкуствено построен животодаряващ светилищен енергиен апарат, за да не ти се активират случайно Божествените жречески чакри!

Както и да го наричат, ние го преосвещаваме и отново намираме в него Боговете ни и силите и феномените, които са заложили за нас в него!

stone tumors=Исус и Матара Диана

5 . остров Кефалония е познат на древно – гръцкия/Българския певец Омирос или Хомирос като Самос, името му се свързва още и с асоцията "остров с глава", свързана с наименованието на скалата Кефалос.

КЕФАЛОНИЯ=Балки – Българи

КЕФАЛОС=Балки на Иса=Иса Балк

САМОС=Ма (Богиня Майка) и Исус

ОСТРОВ С ГЛАВА=Богиня Диана и Исус Болгария

ще надникнем пътьом в досието на Омир, Омирос, Хомирос, да му съобщим, че вече не остана време да се подвизава под чуждо име, етнос и по чужди –
 сиреч откраднати от Българите, земи!

ОМИР=Мария

ОМИРОС=Мария и Иса

ХОМИРОС=Хан (Кан, Жреци) на Мария и Иса 

НЕ ОСТАНА ВРЕМЕ до идването на=до идването на Богиня Матара и Иса 

ПОД ЧУЖДИ ИМЕНА=Богиня Мат Диана и Ежуш 

ЕТНОС=Диана и Иса 


6 . остров Закинф (Занте) 

ЗАКИНФ=Бок Иза

ЗАНТЕ=Иза и Диана

Иначе официалната митологична справка ни каканиже преспивно..."Името на острова произхожда от името на Закинф, сина на царя на Фригия Дардан. След това съгласно митологията острова бил зовоюван от Аркиосиос, дядото на Одисей..."

ДАРДАН=ДАРДАНИЯ=Рода на Диана=Раят на Диана=Друид – Жрец

АРКИОСИОС=Кан (Жрец) и Сар (Цар) на Иса
 
Кан и Цар /Кесар / Кайсер (Император)  на Иса  


7 . остров Китира, или Китера (Цериго). 

КИТЕРА=ТРАКИЕ=Тракия

ЦЕРИГО=ТСЕРИГО=Иса от Трагия 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Формата на Закинтос е неправилен триъгълник. Най-северната част на острова е нос Скинари, като на югоизток се формира заливът Лаганас. Най-южната точка е нос Маратя, разположен на едноименния полуостров. Най-източната точка на острова е нос Василикос на полуостров Скопос. Закинтос е разположен на почти същата географска ширина като гръцката столица Атина.

СКИНАРИ=Канари на Иса – скални светилища на Исус 

ЛАГАНАС=Иса Гала (Змей) 

МАРАТЯ=Матара 

ВАСИЛИКОС=Балки на Исус 

СКОПОС=Бок Исус

АТИНА=ТИАНА=Диана
умело замаскираното основно име на Българската Богиня Диана  

В залива Лаганас са разположени два острова, Маратониси и Пелузо, като на 37 морски мили южно от Лагана се намират островите Строфадес. Най-високата точка на острова е планината Врахионас (Скалистата) със 756 мнв. Западният бряг има дължина приблизително 34 км, той е скалист и стръмен, като се образуват редица пещери и заливчета. По източния бряг, който е по-близко до Пелопонес и има дължина 37 км, има красиви плажове с пясък.  

МАРАТОНИСИ=Матара и Иса 

ПЕЛУЗО=Бог Ел (Змей) Иза=Бог Иза Ел

СТРОФАДЕС=Рода на Богиня Диана и Исус=Друиди на Бог Исус 

Ето и кръстникът на емблематичния Пелопонес:

ПЕЛОПОНЕС=Павел от Иса =
които още не знаят, кой е Павел, по – нататък в документите ни ще научат подробно за него кой е.

Островът е именуван на Закинтос, син на легендарния аркадийски вожд Дардан. Имената, завършващи на тос и подобните са с премикенски или пелагийски произход. 

А ето и от нас истинския произход на тия имена:

– ТОС=Диана и Иса 

Омир споменава острова, като посочва, че е залесен с гори. След това той е бил завладян от Аркесиос, потомък на царя на Кефалония Кефалис, баща на Лаертос и дядо на Одисей. Закинтос е бил включен в царството на Одисей, който е участвал с дванадесет кораба в Троянската война. След завръщането му по зова на мистериите, от които двадесет са били от Закинтос, закинтци въстанали и островът се отделил от Царството на Одисей.

Да се знае за ен – ти път чии са мистериите и по чий зов на мистериите ние вървим ден и нощ подире им:

ЗОВА НА МИСТЕРИИТЕ=ЗОВА НА Матара Диана и Иса=Богиня Матара Диана и Исуз
 
ВЪРВИМ ДЕН И НОЩ подире ИМ=подир Богиня Диана Мад Мария и Бог Ешуа 

С времето, в традициите на епохата, на Закинтос се създала нова държава с форма на управление демокрация. По време на Персийската война Закинтос останал неутрален, а в Пелопонеската война участвал като съюзник на Атина. Закинтос бил покорен от Македония при Александър Македонски и по-късно от римляните, при които притежавал определена самостоятелност.

Ондавна сме ви просветили и за изконния Български първожречески произход и статут на Филип Македонски и на Александър Македонски:

АЛЕКСАНДЪР=Кан (Жрец) и Сар (Цар) от Дуло  

МАКЕДОНСКИ=Кан (Жрец) на Майка Диана и Иса 

И накрая дойдохме до скорошната ни и постоянна актуална огнена тема за Богиня Мария Магдалена, истината за Която ще намерите в постинга ни за тайната на Исус и Мария Магдалена 

Защо Извънземните ни разкриват спешно The Secret of Jesus and Mary Magdalene / Тайната на Исус и Мария Магдалена!
http://bezistena.blog.bg/history/2018/10/19/zashto-izvynzemnite-ni-razkrivat-speshno-the-secret-of-jesus.1631740 , 

и следващите втора и трета и ... още части.

Според местните предания християнството е било донесено на остров Закинтос от Мария Магдалена през 34 г., когато корабът, с който тя е пътувала за Рим, се отбил за малко край Закинтос. 

Абсолютно вярно е, че Мария Магдалена е била и на този Български остров, обаче вижте Кой още е бил с нея!

КОРАБА СЕ ОТБИЛ с=с Богиня Диана и Иса Болкарина

И още малко история за истинската история на Гърция. 

image
 
Споменахме, че из медийните вълни на интернет терзанията и страховете на гърците, се носи  тази апокалиптична картина, плод на нормални човешки страхове, но и на гузна етосна колективна съвест, за катастрофални катаклизми в сърцето на Гърция – изкуствения светилищен мегалитен комплекс Акрополиса, за който въпреки всичките отчаяни напъни на гръцките историци и всякакви фалшификатори на човешката история, (във фундамента, надстройката и цялото построение на която, е Българската история) да убедят останалите здраво мислещи хора, че храмовия му комплекс е строен от гърците, предците на сегашните гърци, когато те все още са живели със скотовете в землянки под земята и високи до ръста им, все по – малко остават баламите да им вярват и всички им се подиграват вече!

От десетилетия те и какви ли не специалисти и майстори от цял свят се опитват неуспешно да отремонтират дребни неща по грандиозния великански строеж, какво ли остава за цялостен ремонт, камо ли за подобен нов колосален строеж, въпреки модерната съвременна строителна техника!

image
 
Само на макет и на картинка успяха да възстановят донякъде началния вид, на  светилищния комплекс,

image

като обаче се огелпват в лъжите си кой и как го е бил разрушил Акрополиса и централния му храм Партеноноса, защото всички хронологични факти за началото и времето на погромите връз комплекса съвпадат с тяхното нашествие на Балканите по Българските земи в средата на 1 хил. пр. Хр. и точно по време с първото старателно скривано византийско робство на България (518 – 681), второто византийско робство (1018 – 1187) и 500 – годишното юдео – османско робство на България, предизвикано, вдъхновявано и направлявано от византийците и фанариотите.

Разбира се, че данайо – юдейските пирати и нашественици, които са имали същите културно – цивилизационни познания и технически умения, колкото ги имат сегашните африкански и азиатски ислямски нашественици – "високоинтелектуални специалисти", са разрушили първоначално в средата на 1 хилядолетие пр. Хр. светилищните храмове, като дори са нямали и физическите и техническите възможности да ги унищожат нацяло, след това са имали на разположение близо 900 години по време на всичките техни робства над България да го сторят, и пак не са успели, а това строително чудо е построено първоначално и след това периодично е възстановявано по време на възстановяване на Българската Свещена империя (33 – 518) и държава ето от тази Сътворенческа и пост – Сътворенческа строителна фирма на култовия атински светилищен комплекс Акрополис, която със следните гръмки декларации ни заявява:


АКРОПОЛИС=ИСО ПОЛКАР=Иса Болкария

АКРОПОЛИС=ПОЛКАР ИСО=Болкари на Иса 

ПАРТЕНОНАС=Братя от Иса
жреческата каста от Белите Братя от Божията династия Дуло  



image
 
image

Дори данайо=юдейо – византийците – фанариотите да бяха разрушили напълно храмовите постройки на светилищния комплекс Акрополис, както са пробвали много пъти, те нямаше да могат да разрушат същинската част на великанското грандиозно светилищно съоръжение – неговата изкуствено построена скална мегалитна конструкция с формата на скален хълм с дължина 300 метра, широчина 170 метра и височина 156 метра, построена от огромни мраморни светилищни панели, дефинирани от учените – фалшификатори като " "природно скално формирование и природен геоложки феномен",

image

върху които в различни времена Българските феноменни строители – жреците от Дуло, са изграждали различни по големина и конструкция, но с еднаква свръхфеноменна високотехнологична строителна техника, величествени храмове във възхвала на Българските Богове и демонстрация както на Божието могъщество и величие, така и за демонстрация на феноменните им строителни способности, разбира се както и за по – комфортното опериране и свещенодействане от Българските жреци, творци на духовни и материални блага и чудотворства. 

Ето фирмените документи и тайни знаци и нишани, оставяни навсякъде по грандиозния строеж от Българските жреци – феноменни майстори строители и на същинския скален мегалитен комплекс, и на светилищните храмови постройки:

ПРИРОДЕН ГЕОЛОЖКИ ФЕНОМЕН от=от Българи Кан (Жреци) от Ежуа и Богиня Мадара
природата била направила тази скална мегалитна конструкция, а?

Ако фалшификаторите на историята ни и душманите ни предполагаха дори и за миг, че ще открием тайната на Акрополиса и на другите светилища  в Гърция и по света, и не само ще я откприем тайната им, а съвсем скоро вече ще ги пуснем в действие на ръчен режим пак, то Акрополисът щеше отдавна да е опечен на кереч и разфасован на мраморни павета и баластра и разнесен по света, каквато е съдбата на безброй явни мегалитни светилища и храмове в Ямбол, в Пловдив и по цяла България, ама умря вече Марко!

УМРЯ ВЕЧЕ МАРКО щото се усетихме=УМРЯ ВЕТШЕ МАРКО щото се усетихме=
щото се усетихме Кан (Жреците) на Богиня Матара Мария и Ешуа – 

щото се познахме Българите от феноменния Божи жречески род Дуло кои сме, и няма вече спиране на Българския разкрепостен Дух, Който е Святият Дух, и никакви препятствия не могат вече да ни спрат да си вземем отново Божието ни наследство,  нашето ни Бащино и Майчино наследство – целия свят!

Ето майсторските ни свидетелства и фирмените ни сертификати :

ФЕНОМЕННИ МАЙСТОРИ от=от Богиня Мат Мария и Иса

ФИРМЕНИ ДОКУМЕНТИ на=на Кан (Жреци) от Богиня Диана Мат Мария

ФИРМЕНИ СЕРТИФИКАТИ от=от Богиня Матара и Бог Иса от Тракия 

ТАЙНИ НИШАНИ от=от Диана и Ешуа  

ТАЙНИ ЗНАЦИ от=от Диана и Исуз

ГРАНДИОЗЕН СТРОЕЖ от=от Заре (Царе) на Диана и Исуж от Трагия 

image

Нека чуем какво ще ни каже от този високо скатан архитектурен сюжет на Партеноноса митологичният персонаж Кентаврос – човек с тяло на кон, с херметичния Български жречески описателен език:

КЕНТАВРОС=Бог Иса от Тракия

КЕНТАВРОС=Кан (Жрец) Брат от Иса 

ЧОВЕК С ТЯЛО НА КОН=ТШОВЕК С ТЯЛО НА КОН=
Кан (Жрец) от Дуло на Бокиня Диана и Исуш

Тия три документа ни съобщиха с кода на Свещения шифър, че този храм на Българските Богове Демиурзи е построен от техните генетични потомци Българите, които са феноменните жреци – строители и оператори на тези грандиозни съоръжения

image 
Сега този разширен документ ще ни разкрие конкретния строител, извършил новоепохалните ремонтно – възстановителни работи по храма и колосалните нови модерни строежи на Акрополиса от 1 до 6 век, за които учудващо за непосветените, във всички официални исторически документи и справочници и енциклопедии, няма ни дума ни ред!

НЯМА НИ ДУМА НИ РЕД за=за Диана Мад Мария 

Няма ни дума ни ред официални, защото вижте кой е вършил грандиозните новоепохални строежи на Акрополиса!

КЕНТАВРОС ЧОВЕК С ТЯЛО НА КОН=
Кан (Жрец) от Дуло, Син на Бокиня Диана и Бог Исуш от Тракия 

Този Кан от Дуло и Син на Исус и Мария Магдалена, е Техният новоепохален първороден син Павел, който е и не митологичният и измислен, ами истинският Кан и Цар Авитохол от Именника на Българските канове и царе, живял точно 300 години от 33 до 333 година и положил началото на новоепохалните Български царства,който сега сам ни се разкрива и в следващия прочет на същия документ :

КЕНТАВРОС ЧОВЕК С ТЯЛО НА КОН=
Кан (Жрец) Авитокол Сина на Исуш от Тракия и Богиня Диана 


Ето пълната автобиография на Павел:
 
Павел е първородният новоепохален син от близнаците Павел и Петър на Исус и Мария Магдалена, който е новоепохалният Български Първожрец истинският Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333 ) от Именника на Българските Канове, който е всички "римски"  (Български) Първожреци и Императори на Свещената Българска империя (33 – 518) от Нерон, Тит Флавий Веспасиан ... до Диоклециан включително, който е Родоначалникът на новоепохалната генерация на Дуло, херметизирана като Флавии

ПАВЕЛ=ПЛАВЕ=Плави=Флави=Флавии=Флавий    

Павел в качеството си на Сеячът на Божието семе / ген от най – секретната и важна фундаментална новозаветна притча за Семето и Сеяча, за времето на продължителния си земен живот запложда всички човешки племена (всички те тракийски племена, с които от България и Тракия – същинският Сътворенчески рай на Земята, е заселен целия свят) със Свещения Божи феноменен имплант, и преминавайки от 333 година в светейшо служение като Свети Павел – Шеф на Небесното светейшество, оставя потомците си за жертвено служение на всички народи и племена за техен Духовен интелектуален творчески прогресивен бунтарски елит, както и за управленчески аристократичен елит от тогава до сега под неговия постоянен върховен транспространствен светейши надзор, контрол и управление, и присъединява тия племена към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), която застроява с феноменни материални строителни чудеса и свръхестествени духовни достижения, фалшифицирана след 1000 години от заговорниците срещу Българите с перманентен геноцид и тотална цензура над Божия феноменен Български народ като "Римска" империя.    

Всички западно и източно – римски императори и безброй висши сановници и аристократи Флавии преди и след 333 г са негови генетични потомци от генно – инженерните посявки на Първожрецът и Император Павел=Флавий сред различните тракийски племена, с които е заселена цяла Европа и целия свят, най – изродените от които са византийците, които са българския генетичен експериментален продукт върху племенната подгрупа юдеи от бившето тракийско племе евреи, водещ началото си от един от внуците на Павел и един от най – големите новоепохални злодеи и престъпници –  Константин Велики.  

image

        

Павел е главният свръхсекретен персонаж и субект на култовата легендарна чаша с кръвта на Исус – Свещения граал, в която е кръвта на Исус – сиреч гените му.   

СВЕЩЕН ГРААЛ с гените на=СВЕШТЕН ГРААЛ с гените на=
с гените на Диана и Исуш Българина

СВЕЩЕН ГРААЛ=СВЕШТЕН ГРААЛ=Сина на Диана и Ешуа Българина    

Павел, който е Кан и Цар Авитохол, е и евангелист Йоан, и евангелист Матей, и евангелист Лука, и евангелист Марк, и Апостол Павел, и Свети Павел и всички други главни персонажи от разсекретеното му CV и е тъй търсеният тайнствен автор евангелист на всички новозаветни евангелски документи, който според много християнски апологети и искрени последователи и изследователи на Исус, обследвали стилистично, лингвистично, фактологично и най – подробно еванглията, са категорични, че авторът е един човек, написал и четирите Еванглия.      

Павел за дългия си престой в земното измерение (33 –333) в качеството си на Първожрец и Цар Авитохол и Император на Свещената Световна Българска империя, владяла целия свят по законите на Любовта, Братството и Мира и феноменните свръхестествени практики на Дарбите на Святият Божи Дух от 33 до 518 година, за този дълъг престой от него в човешкото измерение от 300 години освен че съставя в код със Свещения шифър четирите Еванглия и всички канонични и апокрифни новоепохални евангелски християнски документи, но и полага основите и правилата на цялата новоепохална литература, поезия, песенното изкуство и всички други изкуства, науки и сфръхфеноменното новоепохално мегалитно енергийно светилищно строителство, върху законите на Всемирната Любов и секрета на Свещения шифър, както и всички съвременни човешки езици и писмености – еволюционни цивилизационни процеси, които надзирава и развива и усъвременява под непрекъснатото си методическо ръководство след 333 г. сл. Хр. до сега в качеството си на Свети Павел и Шеф на Небесното светейшество и Император на транс – пространствената Свещена  Българска империя, която продължава да управлява всички светове и измерения (временно скрита за невежите сетива на земните хора) като върховна изпълнителна власт на абсолютните върховни Монарси, Властелини и Господари на световете –  Исус и Мария Магдалена.  

Павел е баща на Кан Ирник, който живял според Именника на Българските Канове на половината години на баща си Кан Авитохол – 150 години (303 – 453), който Кан Ирник е Кан Атила, който е и Свети Патрик, който е Свети Николай Чудотворец (министър на природните стихии и на апокалиптичните и аварийни ситуации и на свръхестествените чудеса и феномени в правителстото на баща си), който е още същият Санта Никълъс, кодиран в Коледните и новогодишните сакралии на народите като Санта Клаус,Дядо Коледа, Дядо Мраз...    

–––––––––––––––––––––––––––––

Веднага след възцеряването си през 54 година като Император Нерон и построяването на новоепохалните сгради на храмовия комплекс Безистена в Ямбол, както и на светилищните комплекси по седемте изкуствени мегалитни скални перамиди в другия негов любим свещен град Филибе, Флипополис, кръстил го на свое име 

ФИЛИБЕ=ФИФЕЛ=Фавел=Павел

ФИЛИПОПОЛИС=ПОЛИС (град) на Павел

СЕДЕМ ПИРАМИДИ на=на Иса и Богиня Диана Мад Мария,

император Павел извършва и грандиозните светилищни строителства на Акрополиса и другите изкуствени мегалитни пирамиди в изконния Български град Атина, кръстен на името на Майка му Мария Магдалена – Богиня Диана :

АТИНА=ТИАНА=Диана

както и акрополи и много други модерни свръхфеноменни светилищни обекти по тия изконни Български земи от Свещената Българска империя, и понеже той самият е главният подизпълнител на Божия екстремален план "Българите и човешката цивилизация на Земята" и знае по плана за всички предстоящи трагични събития и свиреп геноцид над децата му от Българския род Дуло и тотална цензура над Българската история и информация, които драматични постановъчни събития той сам продуцира, инсценира и режисира, затова той сам съставя шифрованата информация и я имплантира във всякакви уникални и оригинални информационни носители в светилищата и навсякъде, както ви демонстрираме в тия документи, като следи със светейшите си служители за нейното стриктно съхранение и скриване да не излиза преди определеното по план – графика време! 

Та затова в официалните документи липсва всякаква информация за строителството по Акрополиса през новата ера и до времето на първото византийско робство през 518 година – ценцурираща операция, която изродените българо – юдейски династи от Дуло, от които са византийците и фанариотите, извършват с особено старание. 

Ето още няколко показни демонстрации на неговите шифровани документи от горния  архитектурен мотив от Акрополиса с Кентавроса, които той сам разсекретява сега: 

image
 

Познахте! Разбира се че става въпрос за един от най – древните безспорни изконни Български сакрални символи – свастиката!

Турете кръст на всички досегашни прекрасни поетично – езотерични философски тълкувания какво означава свастиката, които ни бяха необходими за загряване и подготовка за отваряне на сензитивите и чакрите ни и за нашето просвещение, и проумейте нейния толкова скромен и прозаичен, но пък Божествен, генезис и значение!

СВАСТИКА=ВАК Т ИСАС=Бокиня Диана и Исус

СВАСТИКА=К ВА Т ИСАС=Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исус 

СВАСТИКА=К ВА Т ИСАС=Кан (Жреци) от БЕЗИСТЕНА
 
За награда за вашето все по – високо ниво на посвещение и познание, ви даряваме и другият таен сакрален знак от този сюжет, съставен от Свети Павел – Свети Кан и Цар / Император Авитохол като негов свещен родови херметичен печат, и лепнат на челно място пред очите на невежите крадци и фалшификатори на Българската история –слънчевият диск и змията в неговия център.

СЛЪНЧЕВ ДИСК И ЗМИЯ=СЛЪНТШЕВ ДИСК И ЗМИЯ=
Кан (Жрец) от Дуло Сина на Богиня Диана и Исуш Змия (Змей) – 

където Змията/Змеят, е най – древно познатият от Древно – Българския календар животински рептилски символ на Боговете Творци и Демиурзи с 12 змийски синонима, преминал в херметична свещена хералдика на Техните феноменни генетични потомци Българите, жреците от Божия род Дуло:

image
 
И още няколко ударени неизтриваеми вечни печати върху архитектурно – строителната терминология

НЕИЗТРИВАЕМИ ПЕЧАТИ на=на Богиня Матара Диана и Бог Изуш 

image

FRIEZE=Иза Вер (Змей)

METOPES=Богиня Мат и Иса 

PEDIMENT=Богиня Мат Диана 

image
 
Разсекретяваме и общият печат, ударен на скално – храмовия светилищен комплекс, документиращ за пореден път кои са феноменните му строители:

CASTELO D ACROPOLIS=Бълкари Кан ((Жреци) от Дуло на Диана и Исус 

image
 
И още веднъж чие анаграмно превъплащение е Богиня Атина, чиято златна статуя се извисявала в Партенонаса:„

АТИНА=ТИАНА=Диана

image

Заключение и обобщение, което сме правили в много наши документи:

Всички тези безброй езически богове и богини навсякъде по храма и из целия Акрополис, дефинирани векове вече като "митологични древно – гръцки богове", са реални и рационални и всички те са Всемогъщите и Всесилни Български Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, Мария Магдалена 

Ако тия безапелационни категорични и ясни като 1 + 1 = 2 разсекретени документи не могат да проумеят гърците или които и да са други човеци, атестацията на Съдния ден ще бъде непреодолимо препятствие за тях! 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Ще приключим с просветителската ни историческа лекция за гърците с пасажи от

Какво съобщиха Извънземните на гърците с новото яко земетресение край Атина и Маратон.Поредната Българска огромна изкуствена планина – пирамида Бехистун в Шумер
http://bezistena.blog.bg/history/2018/01/16/kakvo-syobshtiha-izvynzemnite-na-gyrcite-s-novoto-iako-zemet.1588556  и

Земетресенията в Егейско море – последни предупреждения от Извънземните към турци и гърци, че трябва да връщат на Българите тия откраднати от тях наши земи!
http://bezistena.blog.bg/history/2017/07/22/zemetreseniiata-v-egeisko-more-posledni-preduprejdeniia-ot-i.1557990

––
––

Съобщението на агенциите, че през м.юли 2017 земетресение с магнитуд 6,7 разтърси туристическия остров Кос и турския морски курорт Бодрум в Егейско море, когато имаше загинали и стотици бяха ранени, ни напомня да ви припомним култовите ни постове за тия места:

Българският остров Castri в Егейско море,на който ходят да пеят и плачат поробените Българи и Боговете,и където се зачена ИДИЛ
http://bezistena.blog.bg/history/2015/09/26/bylgarskiiat-ostrov-castri-v-egeisko-more-na-koito-hodiat-da.1394548   

Понеже по  – горе казахме, че когато България пада под първото византийско робство – (518–681), гръко – византийците превземат град Астипалея – Кефалос, те избиват половината население, и остава да виси въпросът, какво става с другата половина от населението. 
Избитите са защитниците, основно мъжете и младите Българки – амазонки, а останалите са децата и старците.
 
Преданието, което се съхранило дълбоко в паметта си поробеното от юдо=данайо= гърците, водени от византийците, и асимилирано Българско тракийско население, е че когато краят на шестмесечната героична отбрана на града се виждал и положението станало безнадеждно, през полуразрушените стени на града Първожрецът и ръководител на отбраната се договорил с гръко – византийските нападатели, че вместо бранителите на крепоста да избият децата и възрастните си родители и се бият след това обезумели и озверели до последно и избият още много нападатели, те ще се предадат без бой, но преди това да пуснат децата и старците да отидат на островчето до брега, за да не гледат децата как колят предаващите им се майки и бащи, а старците –погиващите им деца. 

След това каквото искат да правят вече с тях на острова, родителите им няма вече да са живи да ги гледат... 
Жадните за жива детска Божествена плът диви изроди приели похотливо примамливото предложение на Българите, пък и голям страх ги тресял още от смелите защитници, и към островчето по плитката вода, където преди време щастливо си играели децата и жреците ги учили с песни и танци на игра и наистина, да вървят по водата и да летят, се проточила скръбната процесия от деца и старци с наведени глави и бели измърсени и окървавени парцаливи, но святи и чисти дрехи.
Качили се на острова нещастниците и като се наредили по скалите с лица към обсадения град и обречените си жертвени родители и деца, паднали на колене и вдигнали ръце нагоре. 
Тогава защитниците на града започнали да излизат от руините му с оръжие в ръце и се наредили на брега на морето най – близо до островчето, заобиколени на дистанция от зверските орди.
Извисил се мощният глас на Първожрецът Иссидорос към жертвите, наредени по скалистия остров Кастри:

– Гледайте, деца, всичко гледайте, и
 помнете!
По даден от него знак всички защитници влезли в плитките води, хвърлили мечовете и оръжията си в морето, потопили се и си измили кървищата от лицата и телата, пили по глътка солена вода, и като направили един общ кръг във водата, хванали се за ръце и ги вдигнали нагоре в култовия свещен Български символ Y .

– Гледайте, деца, всичко гледайте и вижте! – екнал пак мощният басов глас на Първожреца.

– Вижте и помнете, и пазете нашата заповед и повеля за вас – изобличавайте, но никога не посягайте и не отмъщавайте на потомците на нашите убийци, и молете нашите Богове Исус и Майка Мария Магдалена да спасят и техните души!
Затова пейте и се молете, докато гледате хекатомбата ни!

След тия думи Първожрецът запял Отче наш!, след него подели и жертвениците от хорото, горко заплакали и запели децата и старците, всички с хванати и вдигнати нагоре ръце, екнали и светилищните скали на острова. 
Човекоподобните зверове сечяли и обезглавявали покорните великомъченици, морските вълни затихнали в ужас окървавени и задръстени от телата на жертвите, песента – молитва звучала от все по – малко гласове, докато накрая паднала главата и на последния певец – Първожреца Иссидорос.
 
Секнала изведнъж песента – молитва и на жертвениците, накацали като ята бели чайки на островчето. Децата онемели от ужаса, старци падали подкосени с пръснати сърца... 
 
По кървавото стихнало море хукнали окървавените зверове към децата на островчето.
И тогава забучали и се разтресли скалите на светилището, екнала отново песента –молитва, захваната от огромния скален светилищен орган и невидим ангелски хор.
Запяли отново децата Български, всички с Божествения жречески феноменен ген, и в чутовен екстремален катарзис им се активирали Божиите жречески феномени, като едни от тях тръгнали отгоре по вълните навътре към морето, другите се извисили над скалите и хванати за ръка от моментално трансформираните и преосветени в ангели и светии изклани преди малко техни родители, литнали заедно към висините...
Скалите на светилището – портали към Божието измерение, се разтворили и приели в Божието измерение останалите старци и пеленачета в ръцете им.
 
Когато оскотелите и невярващи на очите си данаи/юдеи се покатерили на острова, земята се разтресла в свиреп виещ животински земетръс  –– 
 
ЗЕМЕТРЪС от=от Исуз и Матара  ,

огромни скали захвърчали върху изродите, смазвайки ги като гниди, огромни кървави вълни се надигнали със свиреп вой и грохот край острова и отнесли и издавили изчадията адови.
 
Всички тия трагични и епични ужасяващи събития наблюдавал и 12 – годишният Българин Димитрис, син на византийския предводител на юдо=данайо=гърците – Флавий Юстин I, изроденият династ от Дуло, ръководил и участвал в кървавия преврат и убийство на братовчед си Флавий Анастасий I – Българския Първожрец и Император на Свещената Българска империя, на 9/10 юли 518 г. в имперската столица Ямбол, който изродясъл злодей подготвял сина си за посвещенчески ритуал с рязане на глави на пленените им сънародници.
От видяното момчето изпаднало в дълготраен несвяст.
Други потомци на византийския български вожд на гърците продължили делото на баща си, от които са днешните лидери на ИДИЛ, ДАЕШ или ISIS от Дуло.
 
ИДИЛ=Дуло

ДАЕШ=Диана и Ешуа 

ISIS=Исус 

От потомството на Димитрис, чиято детска душа обругнала и се взривила и генетичната ѝ структура се пренаредила отново в правилната човешка енергетична формула и порядък и той преминал в жертвения отряд на поетите и певците от Българския духовен имплант сред гръцкото племе, е и големият Българин и икона на поробения от господарите си съвременен гръцки народ – Димитрис Митропанос, сега Светец, който пя и плака през цялото време..., заедно с нас.


ДИМИТРИС=Диана Матара и Иса

МИТРОПАНОС=Богиня Матара и Иса

ДИМИТРИС МИТРОПАНОС=
ДИМИТРИС от Богиня Матара и Иса

ДИМИТРИС МИТРОПАНОС=Дете на Исус и Богиня Матара Мария 
свят и праведен Българин от рода на жреците на Исус и Мария, насадени сред гърците за многовековен жертвен Духовен имплант.

Затова всичките му песни са построени върху окървавената песен – молитва Отче наш! и са изтъкани от дълбоко вроденото силно и непреодолимо трагично чувство за вина към Боговете и Българите, изпълнени с тъга, печал, разкаяние, скръб, отчаяние, окайване и безщастие!
Каквито са всички песни на Българските гръцки певци, които всички до един са от съхранените читави династи от  Свещения Български род Дуло на генетичните феноменни потомци на Исус и Мария Магдалена, имплантирали тази стилистика на песните на гръцкото племе завинаги в родовата им етносна генетика и черноенергийна карма!   
––––

Съдбата на десетки хиляди Български селища по днешните гръцки, турски и Български земи и на десетки милиони Българи, при падането на България под първото византийско робство (518 – 681) и поставянето на началото на разпада на Свещената Българска (римска) империя, (справка в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и първото византийско робство") е подобна на разказания от Светиите ни покъртителен трагичен и величав епичен случай на свещения Български град Кефалос

И пак повтаряме, че земетресенията в Егейско, Йонийско море и по цялата им територия на Турция и Гърция са последни предупреждения от Боговете ни към турци и гърци, че е време вече да връщат на Българите тия откраднати от тях наши земи и просят милост в катарзисно покаяние от нас да им простим и им ходатайстваме пред Боговете ни по време на процесите на предстоящия скоро Съден Ден за тяхното етносно спасение! 
Много тежко и трудно за нас решение... 

ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ за=ВРЕМЕ Е ВЕТШЕ за=за Богиня Матара и Бог Ешуа 


Време е вече, Татко и Майко, за Съдния Ден! 

ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ за СЪДНИЯ ДЕН=ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ за Иса и Диана

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

И защото Българите от Божия род Дуло сме най – търпеливите и най – простителните досега, но и защото сме натоварени с мисията за Спасението и на гърци, и на турци, и на евреи, и на руснаци и на американци, и на всички други народи, но на първо място и преди всички други на свещения Български народ, затова сме длъжни да сме и безпристрастни обективни строги върховни съдебни заседатели на процесите на Съдния Ден, ще дадем за гърците и за всички други народи просветителската спасителна информация за земетресенията, и им декларираме:

– Можете да се спасите, но задължително като познаете Боговете ни чрез тия документи за да им се преклоните, разкаяте и ги помолите за спасението ви чрез посредничеството на Българите от Всемирното Бяло Братство и сестринство единствено с помощта на Свещения Български език и 

В няколко наши статии сме ви запознали и посветили в изкуствения произход и характер на земетресенията, в които Боговете Демиурзи ни разкриват техния произход и технология и ни дават формулите за предотвратяването им или за спасението ни при изпадане в критични ситуации. 

Припомнете си ги.   

Тайната и формулата на земетресенията!Как да избегнете или да се спасите при земетресение с антисеизмичните формули на съпрузите Исус и Мария Магдалена!   
http://bezistena.blog.bg/history/2015/04/29/tainata-i-formulata-na-zemetreseniiata-kak-da-izbegnete-ili-.1357676

Земетресението в Япония разкрива изкуствения произход и тайния механизъм на възникване на земетресенията и начина за предотвратяване и предпазване от тях! 
http://bezistena.blog.bg/history/2016/04/18/zemetresenieto-v-iaponiia-razkriva-izkustveniia-proizhod-i-t.1445418

Поредната серия земетресения,с които Извънземните ни се обозначават!Помни спасителните формули–молитва при земетресение–най–сигурната индивидуална защита !Virgi
http://bezistena.blog.bg/history/2016/11/01/porednata-seriia-zemetreseniia-s-koito-izvynzemnite-ni-se-ob.1486480  

Sandstorm – страшният и смъртоносен ад и ужас на пустинята,заради който подготвяме пускането на Българските мегалитни светилища в целия свят!  
http://bezistena.blog.bg/history/2017/01/11/sandstorm-strashniiat-i-smyrtonosen-ad-i-ujas-na-pustiniata-.1502526

От тях ви извеждаме отново универсалните молитвени мантри за спасение от земетресенията, като вече знаем от предните разсекретени документи, че земетресенията се произвеждат в сеизмичната работилница на титулярите на процеса – нека пак видим чрез магията на лингва анаграмирането, кои са те:   

ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ=Исуз и Матара=Исуз и Диана Мария  

ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО Е ДЕЛО на оператори от=на оператори от Дуло от Исуз и Матара Диана  


Ето какво пише на диаграмата върху лентата на пишещия апарат на сеизмографа от земетресението в Йонийско море:  

6.8 БАЛА ПО РИХТЕР=ШЕСТ И ОСЕМ БАЛА ПО РИХТЕР=
Бълхари от Сина на Исуш и Богиня Матара Диана

операторите на планетарната сеизмична работилница са пресметнали и произвели най – силния трус от серията трусове точно с тия параметри, за да ни напишат с тях и съобщят с кодираното чрез тия параметри послание, че авторите и операторите – господари на земетресенията, са Българите от небесното светейшество, жреческите потомци на Свети Павел – синът на Исус и Мария Магдалена, преминали временно в невидимо транспространствено обслужване и управление на световете и всички Божии измерения!  

БОЖИИ ИЗМЕРЕНИЯ на=на Бог Изуж и Мария  

БОЖИЯ СВЯТ на=на Бог Исуж и Богиня Диана  

СЕИЗМОГРАФ=ФОГ СЕЗ МАРИ=Бог Исуз и Мария  

ЗЕМЕН ТРУС=Исуз и Матара   

Така тези поредни документи ни доказва категорично, че земетресенията са изкуствено създавани и предизвиквани от Светиите специалисти в отдел "Земетресения" на Министерството на текущото поддържане на Земята и нейната околоземна звездна инфраструктура в транспространственото Правителство на Свети Павел в ресора на неговия син Свети Николай Чудотворец – Вицепремиер и министър на природните стихии и аварийните ситуации – факт, който твърдим и доказваме безапелационно във всички наши статии по тази апокалиптична тема, че земетресенията са изкуствено създадени.  

ИЗКУСТВЕНИ ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ от=ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ от Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуз   

ИЗКУСТВЕНИ ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ от=ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ от Кан (Жреци) от БЕЗИСТЕНА   

ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ СЪЗДАВАНИ от=ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ от Исуз и Богиня Диана

ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ СЪЗДАВАНИ И УПРАВЛЯВАНИ от=ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ УПРАВЛЯВАНИ от БЕЗИСТЕНА    

БЕЗИСТЕН=Богиня Диана и Исуз=База на Иса и Диана – 
Първосвещеният Божи храм и Сътворенческо Централно командно планетарно светилище в Божия град Ямбол, командно – диспечерски пункт на всички земетресения

––––––––––––––––––––––––––––––

Накрая ще отговорим на въпроса в заглавието на статията ни "Ще потъне ли Гърция?!", като разсекретим и преосветим това витаещо из Българските и гръцките сайтове и окултни селения зловещо черноенергийно прорицание!
 
ЩЕ ПОТЪНЕ=Ешуа и Богиня Диана

Гърция ще потъне, респективно гърците ще потънат, в любящите и грижовни ръце и прегръдки на Българските Богове, ако Ги познаят от нашия блог и катарзисно разкаяни им се поклонят и подчинят чрез нас – Българите!

Не знаем какъв е отговорът на този въпрос и прорицание, ако не го сторят!
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на безистена и Свети Павел, Свети Николай Чудотворец и екип от прочути Български певци в дългосрочна жертвена мисия сред гръцкото племе – Свети Демис Русос и Свети Джордж Майкъл, водени от Свети Димитрис Митропанос
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!

И щото ги учим гърците и всичките ни други душмани как да се Спасят, техните цензури постоянно ни блокират за публикации във фейсбук групите, плашейки се до смърт от нашите "фантасмагории", та затова помагайте, Приятели, и споделяйте и разпостранявайте тези документи, та дано ги спасим тия будали и тях!

 

image





Гласувай:
12


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
30.10.2018 23:16
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bezistena - копи на коментар, щото програмата за прием на коментарите нещо не бачка:
31.10.2018 14:09
05:43 -
от: barin За постинг: Земетресението на остров Закинтос в Йонийско море и ще потъне ли Гърция!Тайната на Акрополиса

Здравей, Адаш. За Италия знам. че е писано, заради прегрешенията преди да потъне, като възмездие. Гърците също не са съвсем чисти и може да последват примера им. Обикновено идва изведнъж и няма признаци отпреди, че ще стане
Поздрави!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
За това ги просвещаваме и гърци, и турци, и всякакви – и най много Б/българите, Адаш – за да не стане правия чернопсихотронен текст и смисъл на тия пророчества!
цитирай
3. bezistena - !!!!!! точно така, да бъде, Амин! –– копи на коментар, щото програмата за прием на коментарите нещо не бачка: 14:09
31.10.2018 15:40
!!!!!! точно така, да бъде, Амин!

от: milady За постинг: Земетресението на остров Закинтос в Йонийско море и ще потъне ли Гърция!Тайната на Акрополиса

14:09

Земетресенията в Егейско море – последни предупреждения от Извънземните към турци и гърци, че трябва да връщат на Българите тия откраднати от тях наши земи!
http://bezistena/history/2017/07/22/zemetreseniiata-v-egeisko-more-posledni-preduprejdeniia-ot-i.1557990

–– И щото ги учим гърците и всичките ни други душмани как да се Спасят, техните цензури постоянно ни блокират за публикации във фейсбук групите, плашейки се до смърт от нашите "фантасмагории", та затова помагайте, Приятели, и споделяйте и разпостранявайте тези документи, та дано ги спасим тия будали и тях!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7658006
Постинги: 1788
Коментари: 3506
Гласове: 43974
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!